צהריים טובים.

צהריים טובים.

שלום, שמעתי על מקרה של צילום במכשיר הנייד בזמן קיום יחסים (יחסי מין) והפצת התמונות/הווידאו בעזרת אפליקציית "וואטס אפ". תהיתי לעצמי איך ניתן לדעת האם הסרטון הועלה לאתר מסוים באינטרנט או התפרסם בדרך כלשהי? ואיך ניתן להזהר ממקרים כאלה?
וגם רציתי לדעת בבקשה האם קיים שירות גיבוי אוטומטי של תמונות/ווידאו "ענן" במכשיר סלולארי מסוג סוני אריקסון אקספירייה X8? יום טוב

BravoMan

Active member
יש לך טעות בפורום.

במכשירים כמו שלך עוסקים כאן:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=2142
&nbsp
יש דרך פשוטה לשמור על תמונות אינטימיות: אל תשלח אותן לאף אחד.
רוצה לצלם את עצמך ואת "החצי השני" בשעת מעשה? שיהיה לבריאות.
אבל למה לכל הרוחות לשלוח את זה ב-Whatsapp או כל תוכנה אחרת?
&nbsp
זה לא עניין של טכנולוגיה, זה עניין של שכל ישר.

העניין הוא שאני חושש ששלחתי את זה

למרות שפתחתי את השיחה האחרונה ב"וואטסאפ" זמן קצר לאחר הצילום וראיתי ששום דבר אינו נשלח, אני לא מפסיק לחשוב על זה ולכן גם רציתי לברר איך ניתן לאתר את זה באינטרנט לצורך העניין, אם בכל זאת זה נשלח כדי שאוכל לחזור לחיי הרגועים.

BravoMan

Active member
תנחומיי, לא תוכל להיות רגוע לעולם

עכשיו, בוא נהיה רציניים רגע:
דברים לא נשלחים ב-Whatsapp בעצמם.
&nbsp
האם לחצת על התמונה ובחרת "שתף" ואז Whatsapp?
האם לחצת שלח?
בדוק את כל היסטוריית השיחות שלך.
&nbsp
גם אם שלחת תמונה ב-Whatsapp, זה לא אומר שהיא "מסתובבת באינטרנט".
זה רק אומר שהיא הגיע לשרתים של Whatsapp ומשם ליעד - למי ששלחת אותה.
בתאוריה, היא לא אמורה להיות בשום מקום אחר.
&nbsp
בפועל, אם האדם ששלחת לו יחליט להפיץ אותה, או יפרצו לשרתים של Whatsapp, ייתכן שהתמונה תופיע במקומות אחרים.
אבל אין שום תכסיס קסם לאתר אותה. וגם אם תאתר אותה, רוב הסיכויים שלא תוכל לעשות כלום כדי להעלים אותה.
&nbsp
עשית מעשה, תצטרך לחיות עם השלכות...
צר לי.

לא זכור לי שלחצתי על "שתף" או "שלח" וייתרה מזאת

אני זוכר שרציתי לשלוח תמונה בוואטסאפ בזמן אחר, וכל התפריט והתהליך של השליחה היה לי חדש לחלוטין ודי ארוך מה שגרם לי טיפה להירגע מזה ... אולי זה סתם מחשבות שמטרידות אותי ללא כל הגיון, אבל מה שבטוח הוא שהלקח שלמדתי כאן הוא "סוף מעשה במחשבה תחילה" ללא ספק!

למעלה