צהריים טובים אחרי מנת שאוורמה טעימה אני שוב פה אז מה התחדש בזמן שנעדרתי?
T tot15 New member 25/7/02 #1 צהריים טובים אחרי מנת שאוורמה טעימה אני שוב פה אז מה התחדש בזמן שנעדרתי?
C CHUCHU New member 25/7/02 #2 עזה נכבשה..... ישראל שליטת העולם...... עראפת התפחלץ..... הכל כרגיל.....
ט טאקילה~* New member 25/7/02 #22 יו מושיקו...חחחחחחח בלובית אומרים בוסה=מואאאאאה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד איך שם אומרים מואאאאה?
יו מושיקו...חחחחחחח בלובית אומרים בוסה=מואאאאאה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד איך שם אומרים מואאאאה?
מ מו שיקו New member 25/7/02 #11 שלום מתוקי אני מוכן לשרשר איתך רק בתנאי שאתה לא עושה חשבון לאף אחד... (אבל אסור לגלות ש"אף אחד" זה שם של מישהו)
שלום מתוקי אני מוכן לשרשר איתך רק בתנאי שאתה לא עושה חשבון לאף אחד... (אבל אסור לגלות ש"אף אחד" זה שם של מישהו)
Y yafit75 New member 25/7/02 #4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה קרוע... הרגת אותי מצחוק... איך אפשר לעבוד ככה. לא שכחת משהו במקרה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה קרוע... הרגת אותי מצחוק... איך אפשר לעבוד ככה. לא שכחת משהו במקרה?
T tot15 New member 25/7/02 #16 אני מבינה שמה שחדש הוא שצ´וצו מצחיק את כולם וכולם צחוקים שמחים ומאושרים יופי אני שמחה בשבילכם .