צהריים טובים

מיק41

New member
צהריים טובים

זהו... אני אחרי המסיבה. היה מקסיםםםםם מדהיםםםםםם. הרבה יותר יפה ממה שחשבתי. היו הרבה ילדים והם רקדו ועשו מאד שמח. העיקר שהבן שלי מאד נהנה. שמחה שעשיתי. וכמובן שאני אחרי...... מיכל

kampf

New member
../images/Emo49.gif מדהים ../images/Emo77.gif

כל הכבוד לך שאת מתמודדת עם המצבים הקשים האלו. שגב

מיק41

New member
../images/Emo51.gif

כן, אני מתמודדת עם המצבים. לא רואה ברירה אחרת. ההתמודדות אמנם לא קלה, אך כשאני רואה את הילדים שלי מאושרים ושמחים מבינה שהיה שווה המאמץ. טלי, תודה שלא שכחת. ההכנות באמת היו ארוכות ומתישות אבל היה שווה. שמחה שעשיתי ושהיה מקסים. שמחתי לראות את הבן שלי עם חיוך על הפנים כל הערב, רוקד (כמובן גם סלאו עם בנות). הבן הגדול שלי שכל כך ביישן, גם אותו ראיתי רוקד ומשתולל עם חברים שלו. הבן הקטן שאמר כמה מילים לאח שלו. מאד מרגש! כייף אמיתי. מיכל

li 3 האחת

New member
היי מיכל...

קודם כל מזל טוב הרבה הרבה טוב ואושר.. מצטרפת לחברי ואכן כל הכבוד לך על הכוח לקום ולבצע.. שיהיה רק טוב איזה כיף לשמוע שהילדים נהנו והיה להם טוב.. הרבה הצלחה ~לי

אשרייך אשה יקרה

אני שמחה שהצליח לך את הזכרונות קחי עמוק ללב וותשלפי אותם שתצטרכי עידוד , זה המשא הכי שמח שאת לוקחת איתך אין כמו אמא מאושרת עם בנים החוגגים זה עם זה ועם החברה

פשו שי ת

New member
ערב טוב מיכל

שמחה בשמחתך שתזכי לרוות מחתן הבר מצוה הרבה נחת שתמיד תהיי מאושרת בעזרת ה' חגית

Utopia86

New member
מזל טוב לך ולבנך

אני באמת שמחה לקרוא על שאפשר להינות באמת. מאחלת טוב לשניכם!

מיכל ,התרגשתי לקרא

על המסיבה המוצלחת ..ואכן ידוע שילדים יודעים לשמח תפחי לעצמך על השכם ...זה לא מובן מאליו .. המונמון מזל טוב ושתרווי נחת מילדייך ...
טלי

yamkachol

New member
כל הכבוד לך !!!

איזה יופי לכם. מאוד מרגש. מאוד משמח. נהדר!!!

למעלה