צהריים טובים

saritp3

New member
צהריים טובים

מתי תפורסם רשימת הזוכים בתחרות? המון תודה והמשך יום מקסים

רותי410

New member
יוכי, אני מבינה שכל הפורומים השתתפו בתחרות,

נכון? אז איזה כיף ששלוש הזוכות מבקרות גם אצלנו. ודרך אגב, ביקרתי עכשיו במאמרים - אחרי הרבה זמן שלא הייתי שם. סאחה על החריצות שלך. הם הולכים ומתמלאים. באמת כל הכבוד, עם כל העומס שיש לך. אחלה מנהלת. ויש לי שאלה בקשר לפיתות הממולאות של מאיוש. יש לי מחבת חשמלית, אבל עדיין לא עשיתי אתה כלום. היא מונחת לה באריזתה כבר כמה שנים. אני בכלל לא יודעת אם היא פועלת. בכל מקרה, אני רוצה שהיא תהיה פרווה, אז אני לא אכין בה את הפיתות במילוי גבינה. השאלה שלי, אם אפשרי לאפות אותן גם בטוסטר, שהוא חלבי? זאת הודעת משמש כזאת, שיש בה הכול, אבל אין טעם לפתוח הודעות חדשות, אני חושבת.

יוכי68

New member
רותי, התחרות היתה רק אצלנו../images/Emo6.gif ועכשיו

יש תחרות מסוימת שרצה בפורומים האחרים........קיבלנו יחס מיוחד. לגבי הפיתות - אפשר להכין בטוסטר - יצא משהו דומה ובטוח טעים........אפשר להכין גם במחבת על הכיריים פיתות קטנות ממולאות..... ולסיום - תודה על הפירגון......משתדלת. מאוד חשוב שכולם יכתבו מתכונים כמו שצריך עם קרדיט ואופן הכנה לא מסורבל כדי שלקוראים יהיה קל להבין וכמובן שבמאמרים יהיו מתכונים מאורגנים.

cial 1

New member
../images/Emo149.gifצהריים טובים יוכילה ממש הקלה?

לגבע התחרויות אכן באמת מגיע למקום הזה את היחס ועוד שהגורם לזה היא את מכתיינו היקירה שנתנה לפורום זה מקום מכובד ועם הרבה סדר שהיה חסר בו כל לפני היה חמוד אבל קצת בלגן והינה באה והיא נתנה גם גושפנקה וגם כבוד להכול בפורום אוכל כשר והיא את והיא יוכי68 וגם למןדבש השם למעלה יום טוב לך לכולם וכאן שאלה קטנה אני פה קצת האם אתחיל לתת מתכונים לדברים שנתתי פה ואולי לא רוצים? הרוב קל ויש גם? מורכב? תגובה קטנה כך יהיה לי קצת תעסקה ולחשוב רק דברים בריאים אמן חג פורים שמח לך ובכלל לכול העם הזה חני

יוכי68

New member
תודה חני היקרה, בוודאי שרוצים מתכונים../images/Emo24.gif

שתמיד תהיי עסוקה בדברים טובים ובמחשבות חיוביות

למעלה