צהריים טובים!

חסיד 24

New member
צהריים טובים!

למבוגרים שביניכם,מכירים את זה שמרוב אכזבות בשידוכים כבר לא בא לכם להיפגש, מה אני אמור לעשות במצב כזה? תודה לכל המגיבים!

שלום

תשמע, אני מכירה בחור, מה שנקרא "מובחר"... עילוי בישיבה שלו, גאון בתורה, יש לו קול נדיר שמפרנס אותו ברוך ה' בחזנות, והוא לא צעיר בכלל... למעשה הוא היום בערך בן 29 אם אני לא טועה... הבחור הזה התחתן לפני שנה! ואתה יודע לכמה שידוכים הוא יצא לפני כן?!?!? לא פחות מ- 150!!! אתה קולט מה זה 150 שידוכים?!?! 150 בנות ואף לא אחת מתאימה! מה יותר מייאש מזה???? אבל הבחור לא התייאש והמשיך לצאת בדבקות עד שמצא את הזיווג שלו... בשורה התחתונה- אל תתייאש, יש תקווה... וגיל 24 זה עוד צעיר אגב :)

רודיוס

New member
שוב ושוב ושוב

לא להתיאש לבסוף זה מגיע.......... זה כמו יהלום למצוא אותו זה הרבה מאמץ לבסוף מוצאים

Corall

New member
מוכר ולא חביב

/tapuzforum/images/emo4.gif אבל, עצם הידיעה שיש כאן מטרה ברורה, מחייבת להמשיך הלאה.. וזה מה שנותן את הכוח. שבסוף, בסוף נגיע אל הטוב שמוכן בעבורנו.

פשוט מאוד!!!

תחליט מה שהכי נראה לך. אפשרות א: להתייאש ולהשאר בבית לבד עד 240!!! אפשרות ב: להתנער מ"האבק" להביט ישר ולהמשיך הלאה, אף אחד לא הפסיד במרתון, בגלל שהוא *לא* עצר במטר האחרון!!! בהצלחה

יש את הגמ` `נחית דרגא ונסיב איתתא`

העצה שלי היא פשוט לחדד מה אני רוצה. בלי מריחות.. ככה תתאכזב פחות..

יש מדרש שאומר...

שכשהנשמה יורדת לעולם הקדוש ברוך הוא שואל את שאר הנשמות מי תרצה להזווג אם פלוני אלמוני .??? .אז ככה תלוי כמה נשמות רצו אותך שם למעלה ...... אז תתאזר בסבלנות כי כל פגישה וכל בחורה שיצאת איתה היא מקרבת אותך לעבר היהלום שלך .. שיהיה בהצלחה ושוב כמו שאמרו כל החברים אל תתיאש שזה יבוא זה יבוא בבום ... {המדרש נאמר לגבי שני המינים לאלו שלא הבינו} שבת שלום לכולם..........

מסוכן מאוד להכנע לייאוש הזה

אחת מחברותי הגיעה לייאוש הזה, נמאס לה כבר להיפגש ולהתאכזב. היא החליטה לקחת פסק זמן משידוכים לחודשיים. היא לא ויתרה על שידוכים. היא אמרה לעצמה שהיא יוצאת לחופש לחודש-חודשים. היא אכן חזרה לשמוע שידוכים ו...המשיכה להתאכזב עוד שלוש שנים. כיום היא ב"ה נשואה באושר רב. חברה אחת שלי הגיעה לאותו הייאוש והחליטה שנמאס לה. היא לא החליטה לקחת פסק זמן, אלא לסנן במסננת משי את ההצעות, ואך ורק אם תהיה הצעה של מישהו שבשבילו כדאי לה לעבור את כל הסיפור מחדש, אז היא תסכים להיפגש. היא פסלה 99% מההצעות, רק בגלל החשש להתאכזב שוב. אותה חברה נשארה רווקה עד עצם היום הזה, כיום היא כבר באמת רווקה זקנה. אז מה ההבדל בין המקרים? אסור להכנס לפינה שהייאוש מכניע אותך. אתה רוצה לקחת פסק זמן קצר? תקח. אבל תחזור אופטימי, אל תתן לייאוש להכניע אותך בכך שתסרב להפגש, כדי לא להתאכזב בשנית. אתה אף פעם לא יכול לדעת מה יקרה, אולי הפגישה הבאה תפגיש אותך עם המיועדת שלך?

לוקחים פסק זמן

ועושים כיף כיף... מנצלים את הזמן ללמוד ולהעשיר את הידע בכלים ובתובנות שיעזרו להקים את הבית בצורה הנכונה והטובה ביותר. כן, גם ממרומי גילי אני ממש לא ממהרת לשומקום. אם הוא יבוא הוא יבוא מה שמגיע לאדם הוא מקבל!!! עדיף לנוע לאט ובסבלנות מאשר להילחץ למהר ואח"כ לחיות חיים של ברירת מחדל.

AviHayun

New member
כמה שההרגשה הזו מוכרת...

אני כבר למעלה מחודשיים לא הולך לדייטים. אפילו הודעתי לשדכנית על "פסק זמן"... למרות שהיא נגד וממשיכה להתקשר אלי השכם והערב- אני חושב שאולי צריך ואולי אף רצוי להרגע קצת. אולי אחרי תקופת רגיעה מסויימת, הלב מבין מה הוא רוצה וצריך. ברור שאהבה הוא רגש עמוק. ברור לי שבדייט אחד או שניים אני לא אתאהב באף אחת. ולכן רצוי לגשת לדייטים כאשר הן הלב והן הראש ממוקדים ויודעים מה המטרה. כאשר הדייט מלווה בלחצים וחרדות - התוצאה היא כשלון עוד לפני שאפילו נפגשים. זו כמובן, אך ורק דעתי. בהצלחה.

פשוT אJי

New member
מוכר עד תסכול.....

לדעתי צריכים לזרום עם ההרגשות שלנו לא כדאי לדחוק..ולהפגש למרות הרגשת המחנק...אנחנו לא רובוטים שיכולים לעשות תמיד רק מה שצריך...צריך לקחת נשימה כשמרגישים שנגמר החמצן ולראות שקיימים חיים אחרים מחוץ לביצת השידוכים...(עד לצלילה הבאה באותה הביצה) מאחלת חילוץ מהיר,ושתרגיש בזמן הקרוב קרקע בטוחה מתחתך...

מצטרף לדעת

המצדדים בפסק זמן. למעשה אני על סף משהו כזה... רק עוד לא החלטתי לאן אסע ואיך. בטח אנגליה או משו.

למעלה