צהריים טובים מסלולי הליכה בצפון,בגולן ובגליל, יש כאן משהו שאוהב את זה? שמבין בזה?
ט טל205 New member 26/7/07 #1 צהריים טובים מסלולי הליכה בצפון,בגולן ובגליל, יש כאן משהו שאוהב את זה? שמבין בזה?
ש ש חף New member 26/7/07 #2 אוהבת לא עושה את זה מספיק אבל עשיתי המון מסלולים כשהייתי יותר צעירה. מה אתה צריך?
ט טל205 New member 26/7/07 #4 שבעתי ממסלולים ארוכים וקשים באלי על מסלול של שעתיים עם המון מים.. יש לך להציע?
מ מורן אחת New member 26/7/07 #3 יש כמה מקומות טובים שהייתי בהם אבל בחום איימים הזה אני אפילו לא ארצה שתצא! אחכ אצטרך לבוא כדי לחבר לך אינפוזיות וכאלו.. סתם,טלטול.. תן לי איזור ספציפי ואומר לך איפה שווה לטייל!
יש כמה מקומות טובים שהייתי בהם אבל בחום איימים הזה אני אפילו לא ארצה שתצא! אחכ אצטרך לבוא כדי לחבר לך אינפוזיות וכאלו.. סתם,טלטול.. תן לי איזור ספציפי ואומר לך איפה שווה לטייל!
ט טל205 New member 26/7/07 #5 היום נפטר בחור בנחל צאלים הדיוט מי שיוצא ביום כזה חם לטיול. ממש הצטערתי כששמעתי על מות אותו בחורציק. אני רק מתכנן! ומשהו קל באיזור הגליל או הגולן.. מחכה לשמוע ממך.
היום נפטר בחור בנחל צאלים הדיוט מי שיוצא ביום כזה חם לטיול. ממש הצטערתי כששמעתי על מות אותו בחורציק. אני רק מתכנן! ומשהו קל באיזור הגליל או הגולן.. מחכה לשמוע ממך.
ש ש חף New member 27/7/07 #6 יש לי המלצה חמה נחל שנקרא נחל זאקי - נמצא באיזור שלפני הכניסה לחניון של היהודיה. מסלול של שעתיים,כל הדרך בתוך מים כשבין לבין יש בריכות עמוקות גם אחד המקומות האהובים עלי
יש לי המלצה חמה נחל שנקרא נחל זאקי - נמצא באיזור שלפני הכניסה לחניון של היהודיה. מסלול של שעתיים,כל הדרך בתוך מים כשבין לבין יש בריכות עמוקות גם אחד המקומות האהובים עלי