צהריים טובים ..

צהריים טובים ..

בשבוע שעבר כתבתי לכן ושמחתי לשמוע את ייעוצכן בנושא ניתוח וכו' אתמול הייתי אצל פרופ' דור אדם מאד נחמד אבל אתמול מאד התאכזבתי רציתי רק לשתךף אתכם סיפרתי לכן שקיבלתי תשובה שלילית לטיפול 2 שכשל בחודש וחצי האחרון הכאבים אצלי החמירו אני יודעת שאת בעקבות הטיפול עידכנו אותי בקיצור מה שאני רוצה לספר שנכנסתי אתמול לפרופ' דור ויצאתי מאד מאד בוכה משם. 1. הוא נורא כעס שאני קוראת ומתייעצת עם בנות באינטרנט וטוען שכולם נעשים רופאים ויודעים הכל אמרתי לי שאני קוראת הרבה כתבות על האנדו' וקצת חוששת שאלתי גם לגבי פרופ' דניאל זיידמן והוא טען שאין לו שום התמחות בתחום . הבשורות היו לי די קשות : 1.הוא אמר לי שהמחזור לעולם לא יחזור להיות אצלי סדיר המחזור השתבש בצורה רצינית מאז הטיפול .(התופעות מאד קשות) 2. הכאבים והסבל רק יחמירו עם הטיפולים וההחלטה היא שלי אם לבצע לפרוסקופיה להקל על הסבל לגבי דיכוי אפילו לא דיבר איתי . 3.ולגבי הריון מדוע לא נקלט תשובתו עניין של איכות עוברים ומזל . אני סובלת מעל 10 שנים מאנדוטריומה מעולם לא ביצעתי לפרוסקופיה כרגע אני יום יום על משככי כאבים ובקושי מתפקדת בבית ובעבודה בגלל כאבים מאד חזקים . בעתיד הקרוב ככל הנראה אני כן מתכוונת לבצע זאת על מנת לשפר את איכות החיים שלי שהיא כרגע בלתי נסבלת . ברצוני לבצע את הניתוח בתה"ש אך אני יודעת שמיכוון שזהו בית חולים ציבורי אינני יכולה לבחור את הרופא מישהי יכולה לספר לי על ההליך של טרום ניתוח והאם נותחה בתה"ש .

שלום לך יקרה

אז ככה נתחיל אחד אחד פרופ' דור - גם לי ניסיון מר מאוד איתו וזו הפעם הראשונה בפורום שאני אומרת את זה אבל אם הוא היה טיפה עירני למצבי לא הייתי מגיעה לאן שהגעתי וזאת הבנתי רק לאחר הניתוח כמה האיש לא אחראי. פרופ' זיידמן - מבין ולא רק מבין באנדו' ובפריון מאוד מכעיסה אותי העובדה שפרופ' דור מעז בכלל להשמיץ אותו. פרופ' זיידמן מטפל במס' לא קטן של בנות בפורום זה והוא בהחלט מצליח איתן ובהחלט מבין באנדו. (ועכשיו אני כל כך כועסת שבא לי ממש להרביץ לפרופ' דור איך הוא מעז החצוף בגללו הגעתי למצב של כמעט מוות ויש לו את החוצפה.. ממשיכה סליחה בקשה לי אלייך לנפש ולגוף שלך עזבי את פרופ' דור עברי לאחד האחרים המומלצים שלנו : פרופ' משיח, פרופ' שולמן, פרופ' זיידמן. לכי לייעוץ נוסף אצל סוריאנו במיוחד עם איכות חייך ממש בלתי נסבלת ואנא התקשרי איתי...אני פשוט עצבנית עכשיו על דור ולא יכולה להמשיך לכתוב שולחת לך את המספר במסר

זואילי

New member
רווש

מרגיזים אותי אלו שלא מבינים מה אנחנו מוצאות באינטרנט. לדעתי הרופא הזה בכלל לא יודע שמדובר בפורום תמיכה. בטח גם אין לו סבלנות להקשיב ולהבין. אז מה, היום על כל שטות ניתן לקרוא באינטרנט ולהחכים ומתוך זה לדעת גם מה לשאול. ברור שזה לא הופך אותנו לרופאים. אנחנו רק מקבלות אינפורמציה שאותם אלה שכונו פה "פועלים עם תג" לא מוכנים לתת לנו, אם מתוך הבורות שלהם עצמם, או אם בגלל בעיות אחרות שלהם ושלהם בלבד. כשאני קוראת מה שאת כותבת וכשאת אומרת בפירוש שאין לך איכות חיים - אני רק יכולה להגיד לך כשכשאני הגעתי למצב הזה - ניתוח היה אופציה שאי אפשר להמנע ממנה יותר. אני הגעתי לניתוח בתה"ש ממרפאת האנדו והעניינים התגלגלו מאליהם. ממליצה לך לפשפש פה בדפים קודמים שיש בהם שפע אינפורמציה על ההליך.

שוב אני../images/Emo151.gif

לפחות יצא משהו טוב - מרוב קריז
על דור ניקיתי חצי
ועכשיו אני מצטננת עם
... מקווה שלא פגעתי בך רווש פשוט כל פעם שאני שומעת את שמו כל הורידים קופצים לי ואני ניראת כך בערך
ועכשיו הוא עוד מעז. האיש הזה עשה טעות על טעות איתי מזל שהיינו מספיק עירניים בפעם הראשונה והצלחנו להציל את הכיליה אבל היינו מספיק נאיביים כדי לרצות לחזור אליו ואז אחרי ניתוח החירום שעברתי גרם לנו להבין שאם הוא היה טיפה עירני ושולח אותי בזמן לסוריאנו שבזמנו עבד חדר מולו לא הייתי צריכה לעבור ניתוח חירום לא הייתי מגיעה לחסימת מעי קריטית ובטח לא לנקב בריאה והכל בגלל גאווה מטופשת ובצע כסף. אז מתנצלת על ההתפרצות ולשאלתך לגבי הניתוח - ממליצה תחילה לחזור לסוריאנו או כל רופא במרפאה כולם מתייעצים עם סוריאנו. שם יתנו לך או יסתמכו על הבדיקות שעשית....ומשם לקביעת תור לניתוח אם זה דחוף זה עניין של שבוע שבועיים......בטרום ניתוח פוגשים אחות שמסבירה לך את כל ההליך...משם לרופא שוב עניין של שאלות ותשובות משם את פוגשת רופא מרדים (לא בהכרח יהיה המרדים בניתוח) שוב שאלות ותשובות וזהו הבייתה. ערב לפני הניתוח או באותו בוקר את מתאשפזת דואגים שתהיי בצום ותנקי מעיים ולניתוח ...כשתגיעי לשלב הזה אנחנו עדיין כאן כדי להסביר לך ....אבל כדי להגיע לשם צריך להתחיל בפגישה במרפאה אם את מקבל תור לעוד חודש משום שהתורים ארוכים מאוד תבדקי בפורום אולי מישיהי מחליפה או דוחה את התור שלה בנוסף תתקשרי בימים א' ו-ג' ימים שלפני המרפאה כדי לברר אולי מישהי ביטלה. (עד השעה 10 אצל חגית) לגבי מנתחים רוב הנשים שהגיעו לתה"ש נותחו בדר"כ ע"י סוריאנו או גולדנברג כמנתחים ראשיים לפעמיים כשהמקרים "קלים" יותר אז מנתחים רופאים אחרים שעברו תחת ידו המיומנת של סוריאנו...כך שגם כאן את לא צריכה לדאוג בדר"כ כשיש ניתוחים שסוראנו לא המנתח בהם אז הוא תמיד זמין להיכנס לחדר ניתוח אם צריך. אני כאן

זואילי

New member
מוסיפה בקטנה לגבי טרום ניתוח

לבוא עם הרבה הרבה סבלנות. יכולים לחכות שם שעות ארוכות. לא להתעצבן. זה בפירוש יום של שריפת זמן אז אל תתכנני כל מיני סידורים נוספים לאותו יום. קחי ספר או עיתון. אפילו אני לא התעצבנתי שם כשחיכיתי.
ובבואך לשיחה עם הרופא באותו יום של טרום ניתוח - אם הוא ירצה לעשות לך בדיקה - בבקשה, שימי לב שיש חומר סיכה באיזור. לפעמים מהמתח אפשר לשכוח מהדברים ה"קטנים" האלו. לפגישה עם הרופא המרדים - תספרי על כל התרופות הקבועות שלך, ותשאלי אם תקבלי ואליום במידה ולא יזכירו את זה. ואליום בליל הניתוח ובבוקר הניתוח זה דבר נפלא ומגניב. אבל עד שתגיעי לשם - יש לך עוד את ההתחלה במרפאת האנדו. שיהיה בהצלחה ותמשיכי לעדכן.

לזק המקורית וזויאילי המקסימות

ראשית המון תודה על האינפורמציה שנתתן לי . אני רוצה לעדכן אתכן שלפני שעברתי לתה"ש לפני כשנתיים הייתי בפגישת ייעוץ עם סוריאנו (בעלי לא התרשם ממנו לטובה) אך הוא בדק אותי ,לסוריאנו כמובן חשוב יותר איכות החיים ולא ההריון ולכן אז שאל אותי מה אני מעדיפה ואם כן לבצע לפרוסקופיה. מכיוון שדור כרגע נתן את ההחלטה בידיי וכרגע נשארו לי מוקפאים שאני חייבת להחזיר(מדיניות בית חולים) החלטתי שאני אסבול עוד קצת ויחזיר את המוקפאים בתקווה שאולי יהיה הריון וזה יפתור את הבעיה, בעקרון חשבתי גם על עוד הפריה 1 לאחר המוקפאים ואז לגשת לניתוח אבל לאור הכאבים שיש לי במותניים, קיום יחסי מין בסבל רב (מה שלא היה לפני כן) וכאבים חזקים בפי הטבעת במיוחד בבדיקה גינוקולגיתאו החזרת עוברים ,כאבים מאד חזקים בשחלות יום יום. במקביל לטיפול בשבועיים הקרובים להחזרת מוקפאים אני אקבע כבר תור לסוריאנו . זק הפחד הגדול שלי שלא ייצטרכו לפתוח את הבטן וייגרמו עוד יותר לנזקים ואז בכלל אני לא אוכל להרות כשאמרתי זאת לדור הוא אמר לי את עוד לא יודעת מה יהיה ומה ייעשו קודם כל צריך לפרוסקופיה כדי לאבחן ואיך החליטו לפני 10 שנים שיש לך אנדו לפי מה קבעו הוא אמר שצריך לבצע לפרוסקופיה על מנת להקל לי על הכאב אבל מצד שני ראיתי אותו אתמול קצת חסר סבלנות פשוט נדהמתי כי בדר"כ עד היום הוא היה רופא מדהים ואני מאד סומכת עליו אני מאמינה שם לו יש ניסיון בתחום בכל אופן כבר מחר אני אקבע תור לסוריאנו ואני מקווה שאני יעבור את המוקפאים בהצלחה אני אפילו את הנרות של הטיפול לא יכולה להחדיר מהכאבים שאני חשה (מצטערת על הנימה הבוטה). זואילי תודה גם לך אני יעדן אתכן בהמשך לגבי קביעת התור לניתוח ואשמח לשמוע עוד פרטים תודה לכן והמשך ערב נעים רווש

שוב אני

לגבי פתיחת בטן...עברתי 4 פתיחות בטן וזאת בגלל שהמצב הסתבך עוד לפני שנגעו בי בכלל ולא אובחנתי בזמן. אני יודעת שבתה"ש מאוד משתדלים לגמור ניתוח בלפרסקופיה אבל אם המצב מסובך עדיף שיפתחו בטן. (ככה אני חושבת) אבל את שוב רצה לסוף לפני שעברת את ההתחלה - לכי לייעוץ הראשוני ואם צריך ניתוח תקבעי תור ותשאלי שם מה הסיכויים לפתיחת בטן. בהצלחה עם המוקפאים מחזיקה אצבעות

ר ו מ י ה

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif

ללא שום קשר לפרופ' המדובר- מבחינתי אם יצאת מרופא כלשהו, כאשר את בוכה בגלל התנהגותו, עזבי אותו ויפה שעה אחת קודם. לעצם העניין- 1.פרופ' זיידמן דניאל היה ממקמי מרפאת האנדו' בתה"ש. מעבר לאמור הוא גם מנהל יחידת המחקר של בית החולים שיבא ומכאן שהוא בקיא בכל תחומי המחקר הנוגעים לתחום. מעבר לאמור הוא כמובן רופא בכיר ביחידות להפרייה חוץ גופית הן של ביה"ח שיבא והן של ביה"ח אסותא, כך שדברי הפרופ' המכובד יותר מתמוהים בעיני ואם לא הייתי מכירה את מלחמות האגו בין הרופאים אולי הייתי אפילו נדהמת... לגבי המחזור- לא ברור לי על סמך הדברים נאמור, אם תפרטי קמצת יותר אולי אוכל לעזור. 2. ייתכן והוא צודק- טיפולי פריון והזרקת הורמונים לגוף עלולים ללבות את המחלה ובכך להחריף את הכאבים. ייתכן ויש לשקול לפרוסקופיה שעשוייה לשפר את איכות החיים כמו גם לעיתים את הסיכוי להריון. יחד עם זאת, אם יש לך ספק (ואני יותר ממבינה את החששות שלך) התייעצי עם רופא נוסף דוגמת- זיידמן, משיח או שולמן. 3. לגבי ההריון- הוא מן הסתם צודק- אין תשובה ודאית ובד"כ זה מכלול של איכות העוברים, מוכנות הגוף וגם...מזל. לגבי התהליכים של תה"ש קיבלת מידע ממומחיות לנושא.

למעלה