צהריים טובים.

toxic2004

New member
צהריים טובים.

שלום, צריך קצת עזרה מכם. אני מחפש המלצות על סרטים עתידניים בסגננות כמו אני,רובוט בסגנון של דו"ח מיוחד ודומיו. אפשרי גם בסגנון של שליחות קטלנית, קיוב וכדומה. עדיפות לסרטים שיצאו לאחרונה אבל אשמח לקבל כל המלצה בנושא. תודה רבה מראש והמשך יום טוב וצום קל.

Painkiller1989

New member
זה הסרט הראשון שחבשתי עליו

כשקראתי את ההודעה הראשית, הראשון שחשבתי עליו זה גאטקה.

toxic2004

New member
תודה רבה על ההצעות עד עכשיו

אשמח לעוד הצעות בנושא והמלצות לסרטים דומים. תודה שוב.

טמפיקו

New member
"היום הששי", "בלייד ראנר", "זכרון גורלי",

"שמש ירוקה" (Soylent Green) סרט ישן משנות השבעים, אבל עושה היטב את העבודה. "התפוז המכאני", "רולרבול" (הגרסה הראשונה), "מכסח הדשא", "1984", "מטריקס" (הראשון), "כוכב הקופים", "eXistenZ", "וידאודרום", "מרוץ לחיים" (משנות השבעים, עם מייקל יורק).

toxic2004

New member
היום השלישי

בלייד ראנר זיכרון גורלי רולרבול מטריקס כוכב הקופים, צפיתי בעבר. תודה רבה. אשמח לעוד המלצות בסגנון אלו ואחרים. תודה שוב.

heavenly girl

New member
../images/Emo45.gifסרט מצוין../images/Emo70.gif

בכיף הייתי רואה אותו שוב בהזדמנות...

Shexy Peanut

New member
לא אהבתי בכלל

עם כל הכבוד לסקלט.. שהיא ממש כוסית.. זה לא מה שעושה סרט לטוב..

B a 7 a K

New member
דווקא אהבתי אותו מאוד,

בניגוד לכל מה שקראתי לו "הטעם שלי", לפני כן.
מה שמוכיח שאסור להכניס את עצמך למסגרות כאלה.

מהזמן האחרון

"סאנשיין" (נמדה לי שקראו לו "שמש" בעברית, אבל לא בטוח). הכי הרשים אותי, יכול להיות שהוא עדיין מציג בקולנוע.

toxic2004

New member
מכיר, שוב תודה

תודה רבה על הכל, אשמח לשמוע אם יש עוד המלצות מהזמן האחרון ולא רק. תודה , ערב טוב.

MovieMaster

New member
כיוון שכבר אמרו לך לא מעט...

אני רק אוסיף לך כמה שלא אמרו: אולטרה ויולט (2006) / Ultraviolet אומגה דום (1996) / Omega Doom איאון פלוקס (2005) / Æon Flux דום (2005) / Doom המימזי האחרונה (2007) / The Last Mimzy מלאך שחור - הסרט (2000) / Dark Angel מלחמת העולמות (2005) / War Of The Worlds סקיי קפטן (2004) / Sky Captain And The World Of Tomorrow סרניטי (2005) / Serenity

toxic2004

New member
תודה תודה,

חלקם ראיתי בעבר. רוב מה שכתבו לי עד כה ראיתי, ואשמח לעוד כמה המלצות שתוכלו. תודה רבה שוב.

למעלה