צהריים טובים

צהריים טובים../images/Emo91.gif

לכל מי שהתעניין בשש-בש. מצרפת קישור לאתר. כל שעליכם לעשות הוא להוריד את התוכנה {בחינם} מהקישור ולהתקין במחשבכם. יש הוראות מפורטות. בהצלחה לכולם.

אנפה2

New member
../images/Emo9.gifתודה לכל מי שאיחל../images/Emo9.gif

החלמה מהירה לאמא שלי, חזרתי עכשיו מבית חולים תל- השומר בו שוכבת אמא שלי , ששברה אתמול את אגן הירכיים, היא לא נזקקה לניתוח, ואמרו לה שזה יחלים ככה, אמרו לה שזה יקח בערך חודש ימים, עם כאבים מאוד מאוד קשים. ביום ראשון אני אשחרר אותה מבה"ח, ונחזיר אותה לבית האבות "משען" אבל למחלקה של התשושים, כי היא צריכה עזרה, בלהתלבש, לאכול, להתקלח. ונקווה שבמהרה היא תשתקם, ואז היא תחזור לדירה שלה בבית האבות. באתי הביתה לנוח ובשעה 16.00 אני שוב הולכת להיות איתה, לעזור לה לאכול ארוחת ערב, וכאשר היא תרצה לישון אחזור הביתה , ואפלוש אלכם שוב. אז להתראות בינתיים

boaz31

New member
אנפה2-אני מכיר טוב את הבעיה כי

רב המטופלים שמקבלים ממני הדרכה בנושא המחשב הם נפגעי נפילות וכתוצאה מכך שברים שונים! אני מדריך בהתנדבות ב"בית רבקה" פתח תקוה

אנפה2

New member
חזרתי מבית-חולים ../images/Emo140.gif

לפני כשעה רצוצה אך מרוצה, בני טלפן לאימי, מארה"ב ואני לא יכולה לתאר לכם איזה אושר גדול הוא גרם לה. הוא הנכד האהוב עליה ביותר, ולאחר שהיא אכלה ארוחת ערב, וזכתה לביקור של בנותי שהגיעו גם לבקר אותה היא הלכה לישון, ואני מקווה שמחר יהיה יותר טוב, וביום ראשון בעזרת-השם אני מקוה שנחזיר אותה לבית אבות. בועז מאוד יפה ונעים לשמוע שאתה במצב הבריאותי שלך , מתנדב בבית-רבקה יישר כח בועז.

erika6

New member
אנפה נשמח שתפלשי אצלנו../images/Emo108.gif

מתי שיתפשר לך אני מקווה שאמך תחלים בקרוב הרבה לפני הנסיעה שלכם. תסימי לב לספור שלי הוא בסיומו כמעט. נתתי את כל הספור יחד למי שכבר שכח. גם בקשתי מהחברים לתת לו סיום לסיפור כפי שהוא רואה זאת.

למעלה