צהריים טובים

חנושש

New member
צהריים טובים../images/Emo70.gif

ספרו איך עבר עליכם היוםם היום שלי: טוב בהפסקה היה הכי צחוקים בעולם חברה שלי התחרפנההה חחח קיבלתי 83 בהיסטוריהה
אבל נתנו לנו מלאאאא שיעורים לא נורא נעבור את זה

אני......

לי היה יום שיא המעפן שעתיים ראשונות חשבונאות ..ולא ניכנסתי כי חברה שבאה לפני באיחור אמרה לי שהמורה לא נותנת להיכנס והיא עצבנית רצח אז שתינו נישארנו בחוץ והיסתובבנו. אחר כך הפסקה הייתי עם חברות במשחקייה וקפאתיייייי אחרי זה היה לי שעתיים אנגלית שעה אנחנו מחפשים תמורה והיא אותנו ושעה אחרי זה היתבקשנו לפרש ספר. הקיצר יום איכסה-סיימתי ב11 וחצי ואז באתי הביתה ונסעתי עם אימא לקנות בגדים וזהו! ואני מחכה לחברות שלי שכרגע הם במחוייבות אישית ואחרי זה נילך לאן שהוא! זהו..ספרו ממה איתכם?!

Cm 2004

New member
../images/Emo63.gif מזל טוב על ה-83 ../images/Emo63.gif

הלוואי עלי בזמנו ציון כזה חחח... וצריכה עזרה עזרה בשיעורים? (חוץ מהיסטוריה כמובן! כי לא כזה הלך לי בזה וחוץ מזה הולך לך טוב במקצוע הזה אני רואה חחח)

צהריים טובים ../images/Emo70.gif

היה לי יום די רגיל.... חוץ מזה שקמתי ב5 וחצי בשביל להמשיך ללמוד למבחן שלא סיימתי ללמוד לו....

חנושש

New member
תודהה

אמ.. יצא לי ציון כזה כי חרשתי למבחן במבחן שלפני זה קיבלתי 50 אז החלטתי שאני חייבת להוציא ציון טוב וכבר סיימתי שיעורים

la reputa madre

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifאני הייתי בבית../images/Emo13.gif

כי יש לנו גשר עד לראשון
אז קמתי ב6 וחצי..עבדתי עד 10 וחצי..וחזרתי הביתה לאינטרנט וכו'.

סולדד100

New member
יום הכי מבאס בעולם

הלכתי לישון שתשיים בלילה כי היה צ'אט עם סולהשלמת(
) ולא נרדמתי עד שלוש בערך... בבוקר לא הצלחתי לקום ואיחרתי לביצפר
שעתיים ראשונות, היסטוריה ומורשת השלמתי שעות שינה אחר כך היה מתמטיקה, שיעור מעצבן מורה יותר מעצבנת ספורט, היה בסדר, במקום לעשות 10 סיבובים במגרש, עשיתי 10 חצאים חחח המורה לא שמה לב אחר כך החזירו לנו את הבחנים בערבית קיבלתי 85
ואז שחררו אותנו באחד במקום בשתיים בקיצור יום מבאס החופש הבא רק עוד שלוש חודשים בפורים

סולדד100

New member
אה ו...

מחר יש לי מבחן בלשון ובוחן באנגלית, ואני צריכה לעשות עבודה במורשת עד יום ראשון.... אני כזאת סתומה! למה לא עשיתי אותה בחנוכה???? וכל כך רציתי ללכת לישון

אצללייי היה פסד'ר...

בוחן בפיזיקה-הלך דיי טוב..אבל נראה לי שהציון לא משהו..70 ככה.. אחר כך היה לנו נתיבים(מגמות), שאני בנתיב אומנות..והכיי צחוקיםם שםם
המוררהה פשוט לא מעירה לנו אף פעעםםם
בהיסטוריה יש לנו מורה,שוש, שהיא גם הרכזת שכבה שלנו.בקיצור כל השיעורים רואים איך היא מנסה למשוך זמן מהשיעור שלההה
זהה יכולל לשגעעע
אבל מה אכפת ל
לומדיפ פחותת
והיה לי בוחןן באנגלית והיה קשהה מותת..ואני נכשלתת בוווו
סיון

יפה על ה-85../images/Emo70.gifואני כל השליש הזה

מפוצץץ לייי
כי אני בט', וזה חשוב ובלהה בלההה...

1emnuel1

New member
../images/Emo183.gifיום טוב

הכל עבר בהתאם לציפיות.אל תשבי על זרי הדפנה.

ruth13

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifום ופא

שלום רב.. הוןם קד מאות .

hanase6

New member
צוהרים טובים

אני מואד שמחה שהיום שלך עבר יפהת אני מאחלת לך שכל הזמן תצחקי בכף

למעלה