צהריים טובים

yosef 30

New member
צהריים טובים ../images/Emo66.gif

היי אנשים יקרים מה שלומכם
אני מקווה שהתחלתם את השבוע שלכם בהרבה אנרגיות חיוביות וטובות. סופ"ש עבר עליי בנפלאות
. הייתי במופע שנקרא "מגדלאם" שלוש רקדניות ישראליות שלמדו ריקוד בהודו, היה מאוד יפה לראות שלוש סגנונות שונים של ריקוד. ומאוד אהבתי את זה שהם הלכו עד הסוף עם הרצון שלהם, והמוטיבציה ללמוד מה שהן אוהבות. זה נתן הרבה השראה. חיבר אותי למקום של העשייה שלי, הרצון שלי, וההתמדה בעשייה ובלמידה של מה שאני אוהב ומאמין. לא תמיד זה קל, אך כשיש מטרה אני חושב שאנחנו יוכלים למצוא את הכוח הפנימי שלנו ולצעוד לעבר אותה מטרה, עם קבלה של כל הנפלאות שקורים בדרך. הכין אתם נמצאים בחייכם, עם החלומות שלכם, הרצונות שלכם, והגשמת החלום שלכם.
פנננת הרוח
מציאת הייעוד שלי הייעוד שלנו הוא המקום שבו אנו מגשימים בקלות את ייחודיות הנפש שלנו. אנו מזהים את הייעוד שלנו במקומות שבהם אנו אוהבים את מה שאנו עושים ונהנים מכך. הרבה פעמים אנו פועלים מתוך בלבול בין הרצונות שלנו ובין הרצונות של הסובבים אותנו וציפיותיהם. אם אינך בטוח בייעודך, זמן אליך כדור של אור שיסמל את ייעודך, הושט ידיים לפנים לקבלו והנח אותו על קודקודך - צ'אקרת הכתר. תן לכדור אור זה לחלחל פנימה והצהר שכל התנסות שלך מכוונת אותך אל ייעודך.
המנטרה היומית
כל התנסות שאני עובר מכוונת אותי אל ייעודי אני מגשים את ייעודי בקלות אני שם לב לדברים שמשמחים אותי היקום מתגמל אותי על כך שאני מנסה דברים חדשים.
מאחל לכולכם המשך יום נעים והמשך שבוע נפלא והלוואי שכל אחד מאיתנו ייתקרב אל ייעודו
באהבה גדולה יוסף.

בופיק

New member
אחר צהריים נהדרים:)

איזה יופי שנהנת... אין לי ספק שזה בטח היה מאוד מאוד מרשים ומעניין... אין ספק שכדי להצליח צריך הרבה מוטיבציה, רצון, אמביציה, השקעה, התמדה, נחישות ועוד מעלות רבות... אני חושבת שאני בדרך להגשים את החלום שלי... בשביל זה אני לומדת מה שאני לומדת עובדת\מתנדבת ופעילה בתחום אותו אני לומדת... ברור לי שהדרך עוד ארוכה ומפותלת ואני עלולה ליפול בה, אבל אני מאוד נחושה להצליח מאוד רוצה.... אני יודעת שכשיש לי מטרה או יעד אני אשכרה לא רואה בעיניים.. הולכת ומנצחת... אני מאחלת לכולם להגשים את החלומות שלהם... להיות מה שהם מאמנים ורוצים ... וגם אם יהיו מכשולים בדרך.. הם נועדו כדי שנקפוץ מעליהם ונלמד מהם.. מה שלא הורג מכשל... יוסף, כמה כיף לקורא מה שאתה כותב בפינות הרוח.. אני ממש אוהבת .. תודה:) זה פשוט כל כך מוסיף, כל כך מעשיר... המשך יום נעים לכולם:) בופיק

yosef 30

New member
היי בופיק נשמה ../images/Emo13.gif

ראשית תודה רבה על הפידבק שלך
מותר לשאול מה את לומדת
יוסף

בופיק

New member
היי יוסף כפרה ../images/Emo13.gif

בטח שמותר לשאול ... סוד זה לא..:) אני לומדת תואר ראשון בחינוך, תרפיה בחינוך,טיפול בעזרת .... ( השלם את החסר- זה פשוט כמעט כל דבר כמעט) יזמות חינוכית עפ"י גישות פסיכולוגיות ותיאוריות אלטרנטיביות, כשכל הקורסים הם בעיניין חינוכי טיפולי ... ורוב ההתמקדות שלי היא בתחום החינוך המיוחד ולקויות למידה... "הדרך הנכונה לחנך בני אדם היא להיות להם לדוגמא" - אלברט אינשטיין שלך בופיק

yosef 30

New member
היי פורטי

אולי תנשוף קצת על העננים אצלכם ותסיט אותם אלינו גם אני רוצה שלג כזה
יוסף.

../images/Emo12.gif - =0פווווווווו (נושף).אתה רואה משהו,יוסף?

הנה הכלבה משחקת בשלג החדש והעמוק

בופיק

New member
איזה אדיר....

תמונה מצחיקה ממש:) אהבתי.... אויי כמה הייתי רוצה שלג כזה... כרגע יש רק בחרמון ולא בחרמון שלנו, אלא רק בחרמון של הסורים.... לילה טוב לפורטי:) בופיק

היי בופיק. הנה תמונה בפורום ישראלים בקנדה

אני זוכר שראיתי מראות כאלה כשלמדתי בטכניון

בופיק

New member
תודה פורטי

מה שלומך? איך עובר השבוע? נהנים בשלג אה.... ממש תודה על התמונה.. אין על החורף ועל שלג בכלל... שלך בופיק

בופיק

New member
תודה פרוטי

תודה על התמונה היפה.... מה שלומך? איך עובר השבוע? נהנים בשלג? מספקים לעשות מלחמות שלג? שיהיה יום נעים בופיק

בופיק

New member
היי פורטי, תודה:)

תודה על התמונה היפה.... מה שלומך? איך עובר השבוע? נהנים בשלג? מספקים לעשות מלחמות שלג? שיהיה יום נעים בופיק

בופיק

New member
משהו במחשב השתגע...

לרגע הוא כתב שלא נשלח.. ופתאום אני רואה את כל ההודעות.... צחוקים איתו:)

תודה בופיק, הכל בסדר

היום אני לא עובד, יש לי יותר זמן לטפל בידידים, בקשר הזוגי, בבית, בכלבה וב....עצמי
הנה עוד תמונת שלג, בחצר האחורית שלנו

ועוד תמונה, ברחוב בשכונה

זה היה בעיצומה של הסופה, עכשיו כבר לא יורד שלג, והכבישים פונו, ונוצרו הררי שלג לאורכם, וכל החצרות והגגות בלבן

yosef 30

New member
איזה יופיייייייייייי - אני גם רוצה שלג

היי פורטי אם תמשיך ככה עם התמונות אני בסוף אגיע
. חבר שלי שגר בניו יורק משום מה החליט להלהיב אותי על ניו יורק - זה הצליח התחלתי לחסוך כסף לטיול הזה בספטמבר, וכן אני יודע, אי אפשר לתכנן מראש, אבל...... שווה להתכוונן יוסף.

יוסף חביבי, אם אתה בא-אתה מקבל ממני סיור בעיר

אם תבוא בקיץ לא ירד שלג, רק שם בצפון איפה שהדובים הלבנים גרים. אבל זה רחוק, שלוש שעות טיסה צפונה מכאן. בכל אופן, אנחנו באים ארצה לקראת פסח...

yosef 30

New member
פורטי אם אתה בא - אני רוצה לראות אותכם

כתבתי שכרגע הייעד הבא זה ניו יורק - למרות שאני כרגע בחיפוש אחר מערכת לביתי - אבל משהו איכותי
). ככה אני שם כסף בצד ורוצה לקנות את כל העולם
. איך אומרים - יש שפע לכולם
התמונות שלך בהחלט עושות חשק גדול מאוד, וקנדה מסקרנת למרות שקר שם אימיים
יוסף. תודה על הסיור

למעלה