צהריים טובים ../images/Emo66.gif
היי אנשים יקרים מה שלומכם
אני מקווה שהתחלתם את השבוע שלכם בהרבה אנרגיות חיוביות וטובות. סופ"ש עבר עליי בנפלאות
. הייתי במופע שנקרא "מגדלאם" שלוש רקדניות ישראליות שלמדו ריקוד בהודו, היה מאוד יפה לראות שלוש סגנונות שונים של ריקוד. ומאוד אהבתי את זה שהם הלכו עד הסוף עם הרצון שלהם, והמוטיבציה ללמוד מה שהן אוהבות. זה נתן הרבה השראה. חיבר אותי למקום של העשייה שלי, הרצון שלי, וההתמדה בעשייה ובלמידה של מה שאני אוהב ומאמין. לא תמיד זה קל, אך כשיש מטרה אני חושב שאנחנו יוכלים למצוא את הכוח הפנימי שלנו ולצעוד לעבר אותה מטרה, עם קבלה של כל הנפלאות שקורים בדרך. הכין אתם נמצאים בחייכם, עם החלומות שלכם, הרצונות שלכם, והגשמת החלום שלכם.
פנננת הרוח
מציאת הייעוד שלי הייעוד שלנו הוא המקום שבו אנו מגשימים בקלות את ייחודיות הנפש שלנו. אנו מזהים את הייעוד שלנו במקומות שבהם אנו אוהבים את מה שאנו עושים ונהנים מכך. הרבה פעמים אנו פועלים מתוך בלבול בין הרצונות שלנו ובין הרצונות של הסובבים אותנו וציפיותיהם. אם אינך בטוח בייעודך, זמן אליך כדור של אור שיסמל את ייעודך, הושט ידיים לפנים לקבלו והנח אותו על קודקודך - צ'אקרת הכתר. תן לכדור אור זה לחלחל פנימה והצהר שכל התנסות שלך מכוונת אותך אל ייעודך.
המנטרה היומית
כל התנסות שאני עובר מכוונת אותי אל ייעודי אני מגשים את ייעודי בקלות אני שם לב לדברים שמשמחים אותי היקום מתגמל אותי על כך שאני מנסה דברים חדשים. מאחל לכולכם המשך יום נעים והמשך שבוע נפלא והלוואי שכל אחד מאיתנו ייתקרב אל ייעודו
באהבה גדולה יוסף.
היי אנשים יקרים מה שלומכם