צהריים טובים

טליה34

New member
צהריים טובים../images/Emo39.gif

איך אני אוהבת ת´חג הזה...... את הסופגניות, הדלקת הנרות, השירים, את המפגשים בכל ערב עם חברים ו/או משפחה להדלקת נרות.... חג קליל וכיפי כזה.....משפחתי, חם ומתוק, "כאילו כזה" בלי עול דת, חוקים ומצוות...... ואני? לאחר 11 חודשים בבית, 11 חודשים של כיף, משפחה, פנאי בלי סוף, בלי טרדות עבודה.....התחלתי היום בדרך חדשה. מקום עבודה חדש. מקום ותפקיד שונים בשיא המהות מההיי-טק של ה - 9 שנים האחרונות שלי. וזה קצת מוזר......וזה קצת הרבה אחר ושונה.....וזה הרבה יותר אנושי! 9 שנים בהיי-טק.....חתונה, לידות, קידום.....והכל רץ, חולף בטירוף ללא הפסקה וכמעט ללא התייחסות. והיום.....כבר ארוחת בוקר חגיגית לכבודי......כבר מסיימים מוקדם "כי חנוכה היום"......עולם אחר! פשוט לא להאמין. אז, חנוכה שלי השנה...הוא חנוכה מיוחד יותר גם עבודה חדשה.....גם שבוע וחצי לסיום הלימודים....(איך גם וגם? אל תשאלו אותי......אני אעבור את זה איכשהו בדילוגים בין הכל.....ומחר על הבוקר אני מעבירה בקורס את ההרצאה שדחיתי עד תום מרוב פחד....) חנוכה שלי השנה עומד בסימן התפייסות, בסימן הבטחות עצמיות, בסימן מבחן. חג שמח לכולנו חג של הצגות, סופגניות, דמי חנוכה והעיקר......שיעבור בשקט.

שייכת

New member
היי טלייייייייייייייייייייייייייייה

המון המון בהצלחה עם ההרצאה מחר, בעבודה ובכלל.

נס של חנוכה...

ותה עם נענע - זה מה שאני אוהב אצלך... חחחחחחח... טוב בעצם יש עוד כמה דברים... המון המון הצלחה בתפקיד החדש...

sahr12

New member
בהצלחה טלילוש...מחזיק לך..

אצבעות....אם תרצי להם מחר כמו שאת מסייברת...את תהיי מנכ"ל.. חחחחחחחחחחח... (הומור,הומור...) בהצלחה מכל הלב וחג שמח.. ד"א..יש בעבודה החדשה אינטרנט?? אז תבקשי!קשה לעבוד בלי...:)

טליה34

New member
חחחחחחח סער

מעניין...... איך שהראו לי ת´חדר שלי..... הסתכלתי....יש מחשב. נרגעתי. אח"כ....יעני רציתי לבדוק איזה WIN יש. רק כדי להדליק ולבדוק אם יש אייקון לאינטרנט. מזל. יש. לחצתי......בלי שאף אחד יראה....."לא ניתן להציג את הדף" רוחי נפלה......אבל אל דאגה....שאלתי בעדינות.....ואמרו לי שממש בימים הקרובים יהיה.....אז.....אני גם מחכה וגם מצפה. פשוט מאוד....בלי תנאים מינימליים....אני לא מסכימה!חחחחחחחחחח ד.א. מחר...להרצאה......עם מחשוף או בלי? ובאיזה עומק? וחוצמזה....תודות מכל הלב לכולם על העידוד והאיחולים. אוהבת אתכם, באמת.

sahr12

New member
תבואי כך שישאר מקום לדימיון..

אנחנו אוהבים לדמיין...חחחחחח

למעלה