צהריים טובים

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
צהריים טובים ../images/Emo24.gif

יש לי מלא עבודה (סוגרים שנה) התגעגעתי אליכם. אני יכולה לדעת מה כל אחד ואחת מאיתנו מתכננים/ות לסילבסטר
שולחת
ים חמים

sidi

New member
כן

ללכת לישון ב 23:00 חחחח אני לא חוגג את הערב הזה, בכל אופן לא מתכנן שום דבר אבל אי אפשר לדעת מה יצוץ בדקה ה-90. ומה שלומך חוץ מזה?

@@

New member
הייייי מתוק שלי ../images/Emo25.gif

אצלי הכל בסדר גם לא אמצא .... (מה ההמשך
) הכל זורם על מי מנוחות לא לפה ולא לפה, ממש תקוע באין שום מקום. ( התקפי הדיכאון שלי מתחילים לצוץ) שולחת לך
ענקיתתתתתת ומתוקה

sidi

New member
אצלי

הכל בסדר ולא חשוב אם לא אמצא תשובה... ממממ אני מקווה שתהרגי אותם לפני שהם צצים.

צהריים טובים

ריקוש תשמעי מסידוש תהרגי אותם וסידי לאחד שאין לו מה להגיד המעט שאתה אומר גורם לחומר מחשבה

lifie

New member
צהריים טובים

גם ממני ... אני בינתיים אצל אחי(ביי) עשיתי לו תספורת ועכשיו הוא נראה כמו אסיר משוחרר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל אופן שבוע טוב לכולם אוהבת אורית נ.ב ניקולי יקירתי שיהייה לך בהצלחה בעבודה החדשה (בלי עין הרע) (בקרוב אצלי)

@@

New member
אוריתה.....

ממתי עשית הסבה מקצועית לספרית??? חחהההה אני מקווה שיצא בסדר ולא השארת אותו עם קרחות מיותרות בראש.

@@

New member
נופרי יקירה...

האם אפשר להרוג התקפי דיכאון??? מסתבר שכן, צריך להשמיד אותם לפני שהם צצים. מה חדש??? מה קורה עם ההפתעה לבעלך??? יש התקדמות?

mariana

New member
ריקוש וסידוש

אתם צמד חמד, נעלמים שתיכם ומופיעים שתיכים. מה שלומכם? ריקי מה חדש מאמי? על כוחותינו עבר סוף שבוע לא קל במיוחד, הוריו של אריאל הגיעו אלינו לפמגש הורים, אז היינו חייבים להכין המון אוכל וסלטים ואין סוף, הייתי ממש מוטשת
ואתמול חזרתי ב2 ועכשיו אני מתה מעייפות בסילבסטר, אין לי מושג מה עושים, ההורים שלו עושים על האש אז בטח נלך ואז נצא לאנשהו מה איתך? איפה את הולכת?

@@

New member
מרינגוווווו.....

היה מפגש הורים???? העניינים מתחילים להתחמם, מברוק אחותי, שיהיה במזל טוב. אני בסילב´ במסיבה פרטית בבית בת"א ואח"כ...אלוקים גדול, משעמם לא יהיה.

מיקי 35

New member
ריקיייי

איפה את מתוקה ? מה חדש ? מה קורה ? התגעגעתי... מרינוש... אני שמח לשמוע שהעניינים מתקדמים... יש כבר שולחן לפורום לחתונה תגידי ?

@@

New member
מיקמוק ....

צהריים טובים מותק, אצלי, אההה, יהיה בסיידר, סתם שגעת שתחלוף לי. קרועה מעייפות, כאב גרון, כאב בלב ובנפש.... קרועה מעבודה, מתקפלת אוטוטו נזרקת למיטה עד למחרת. (דרך נפלאה לפתור בעיות). יום נפלא

mariana

New member
ריקי ומיקי

כמובן שיש שולחן לפורום, איך אפשר בלעדיכם???
ריקי אפי בתל אביב? אולי נקפוץ אלייך לבקר אותך? וב12 בלילה יהיה נשיקה ארוטית, את אני ואריאל חחחחחחחחחחחח
שלא תחלמי על זה אפילו

למעלה