צהריים טובים!

golden energy

New member
צהריים טובים! ../images/Emo222.gif

רותי, שאלה לי אלייך.. אמרו לי פעם שכשמרגישים צמרמורת, זה לא רק בגלל תסמינים גופניים (כמו קור, פחד וכו'), אלא יש בזה משהו יותר עמוק..רוחני. האם זה נכון? או שזה רק שטויות במיץ אננס- פפאיה?
תודה.

obobus

New member
הי גולדן.. הרבה זמן לא ראיתי אותך פה

אני הרגשתי פעם משהו, שאפשר להגדיר אותו אולי כמו צמרמורת, יותר כמו משב של אויר קר שעבר דרך הגוף שלי. זה קרה כשראיתי נשמה של אישה שהלכה לידי ועברתי דרך הנשמה שלה.

obobus

New member
נמתחת מהגוף של האדם

שלו היא שייכת, פלואידית כזו. היא יכולה להיות קרובה לגוף או קצת יותר רחוקה, אבל בסוף תמיד יש את החיבור ביניהם. יש סוג של פנים (אולי זה משהו אישי בחוויה שלי ואולי זה ה"בצלמו"). הכל נותן תחושה של משהו זורם, כאילו נוזלי, או ענן כזה כל הזמן הצורה שלו "משתנה", כלומר היא נמתחת וחוזרת לעצמה, עולה למעלה או יורדת (כלומר יש לה תנועתיות שקשורה לגוף שהיא מחוברת אליו - כי היא מחוברת אליו אבל יש לה גם תנועתיות שנראת לי אוטונומית). הצבעים של הנשמות שאני ראיתי היו אפור ולבן.

obobus

New member
ויכול להיות שזו הנפש, אני יודע לתאר

את מה שאני רואה אבל לא מומחה בלהגדיר אם זו הנשמה או הנפש :)

מעניין

תיארת יפה. אבל מה שמעניין יותר זה איך נראות נשמות למעלה, בעולם הנשמות.

obobus

New member
כנראה שנצטרך לחכות ולראות :)

למרות שלפני כמה זמן הופיעה לפני המועצה שלי, ולפני שהיא התמוגגה הם הפכו מדמויות של זקנים בגלימות אור לבן למקבץ של אורות מרצדים, כמו חלקיקי אור שריצדו, אז אולי זה זה..

לפי מה שקראתי

יש אפשרות שהנשמה נראית כמו כדור סגול. אנרגיה בטוח יכולה להיראות כך והשאלה אם גם נשמה נראית כך???

obobus

New member
את מתכוונת לגוון, לצבע של הנשמה

יש על זה לא מעט תיאורים, שאת בטח מכירה, במסע הנשמות. לגבי הצבע הוא משתנה בהתאם להתקדמות הרוחנית של הנשמה. סגול זה צבע מאוד מתקדם. לגבי הצורה של כדור אני לא בטוח, כי הרי התלת מימד הוא חלק מהיצירה של היקום שלנו ולא בהכרח שהוא מתקיים גם ברובד הלא גשמי של הנשמות

לא התכוונתי לצבע הנשמה

ולא קראתי את "מסע הנשמות" עדיין, קראתי בספר אחר ולא במקום אחד נתקלתי שאנרגיה או נשמה שבתוך אנרגיה נראית כמו כדור סגול ובהחלט לא מדובר אף פעם בצבעים אחרים, רק סגול. וזה לא תיאור שבן אדם מתאר אלא חוצן.

Mandy18

New member
חשבתי על זה גם השבוע!

ראיתי הודעה שמישהו שאני לא מכירה [אבל יודעת מי הוא, כי הוא יצא עם חברה שלי] מת. וקיבלתי כזאת צמרמורת [ואני לא מקבלת צמרמרות]. וגם חשבתי לעצמי, האם ההרגשה הזאת כי אולי הכרתי אותו בחיים קודמים או כי אני פשוט מרגישה איום שמישהו בן גילי מת....

yuki09

New member
שלום לך

אני תמיד מרגישה צמרמורת כשאני שומעת תפילה במיוחד "שמע ישראל" ואני לא אישה דתיה.שאלתי אל זה פעם ידידה דתיה שהיא עובדת איתי אז היא אמרה שזה תגובה של הנשמה כש היא רואה או שומעת משהו רוחני .קשה לה היה להסביר את זה.אני גם מרגישה כך שאני שומעת מוסיקה מסויימת זה כאילו בא מפנים כאילו אני "נמסה" בזה.

רותי 11

New member
מתוקה בדרך כלל זה באמת קור או פחד

אבל יכול להיות באמת שיש פשוט אנרגיה מסויימת בסביבה כמו נשמה או ישות שמסתובבת באותו מקום והצמרמורת מעידה על רגישות הקליטה של אותו אדם אבל שוב בדרך כלל זה רק באמת מקור או פחד

למעלה