צהריים טובים

BooBee

New member
צהריים טובים ../images/Emo20.gif

שלום שלום, מה נשמע? באתי להגיד היי ולהמליץ על שני ספרים שעשו לי טוב. הראשון, "מי מת?" של סטיבן לווין, בהוצאת פראג. הספר ערוך לא משהו, בעיקר מבחינת פיסוק יתר, אבל אם מניחים את זה בצד, הספר נהדר וחשוב מאין כמוהו. השני, "המוות חשוב לחיים" של ד"ר אליזבת קולבר רוס, בהוצאת כתר, אם אני לא טועה (ספר ירוק). שני הספרים מומלצים מאוד. קראתי אותם והם עוזרים מאוד בהתמודדות עם מוות ומנחמים את הלב הכואב. אפשר גם לומר שהם מאפשרים לקורא אותם להסתכל על דברים קצת אחרת ולהתנחם. פשוט להתנחם, ולהרגיש יותר טוב. לי, באופן אישי, הם עזרו לשחרר עוד קצת את הרגשות העצורים שלא הבאתי לידי ביטוי, כאלה שאפילו לא ידעתי על קיומם. מחבקת, רויטל.

sharona a

New member
אשמח גם לפירוט ...

כל כך הרבה שאלות וצורך להבין את המיקום החדש בחיים...

solitaryshell

New member
אני קוראת בימים אלו ממש את

"המוות חשוב לחיים - החיים, המוות והחיים שלאחר המוות", לא סיימתי עדיין. זהו בהחלט ספר מאוד מומלץ.ד"ר אליזבת קובלר-רוס היא פסיכיאטרית היא ליוותה חולים סופניים ומשפחותיהם, והיא מספרת על המסע שעברה והתובנות שלה לגבי המוות. חובה לקרוא, אף תיאור של הספר לא ימחיש את תוכנו.אני רק יכולה לומר, שכבר מתחילתו מצאתי את עצמי בוכה. בעזרתו קיבלתי "תשובות" לשאלות שמעיקות עלי כבר שנים. אני בהחלט מצטרפת להמלצה!!!

למעלה