צהריים טובים

oshiko

New member
../images/Emo49.gifהתמונות הוכנסו לגלריית הפורום

ברוכה הבאה לפורום. את מצטרפת לקבוצה גדולה וגאה להורי תותחנים, חלקם "התגייסו" איתנו בזמן שהקמנו את הפורום.

ואצל התותחן שלי, אתמול דווח על

סגירת 21, מקווה שלא יגיע לידי כך. זו לא הפעם הראשונה שהתבשרו כך ולא יצא לפועל.

../images/Emo51.gifעל קבלת הפנים../images/Emo141.gif

הטקס היה בבית התותחן בזכרון יעקב. אני רוצה לומר לכם שממש הופתעתי, כמובן לטובה, על היחס שהיום נותנים להורים. הזמינו את כל ההורים לאולם. הקרינו סרט על החיל וקטעים של החיילים מיום הגיוס ומהימים שהיו בשטח. ממש מרגש פתאום לזהות אותו. אחרי כן דיברו מפקד הענף ומפקד הבסיס. איזה הבדל ביחס בין הזמנים שלנו והיום.

סמדר בנ

New member
מעניין

אצלינו זה היה בשבטה - ביום הכי חם שאפשר לחשוב עליו (אולי בגלל זה העבירו את זה לזכרון כי זה גם היה בספטמבר) והיתה גם תצוגת אש של הכלים. אם זה בבית התותחן אז הם כנראה מחלקים את הטקסים לפי סוללות.

שויו

New member
מזל טוב. איזה תנאים קיבלתם - כסאות

אצלנו בכותל לא היו כסאות והיו דחיפות למינהן כדי להגיע כמה שיותר קרוב כל אחד לחיל הפרטי שלו. אני עמדתי חצי טקס על בהונותי כדי לראות את הנשבע הפרטי שלי. ופתאום באה איזו אמא עם חזה מפה ועד הודעה חדשה ודרסה כל מי שהיה בדרכה ופילסה את הדרך למישהו שצילם אחריה... סלחתי לה כי היא היתה כ"כ נרגשת למצו שם את הממינק'ה הפרטי שלה..........

חחחחחח גם פה לא חסרו כאלה

כפי שאפשר לראות בתמונה השניה היו כמה שורורת של כסאות ואחריהן היו ספסלי עץ מדורגים (כמו באצטדיונים).

zehava17

New member
../images/Emo104.gifלא להגזים, היה ממש מכובד ויפה.

שרק הדחיפות האלו יהיו בעיותינו.עם "בעיה" כזו אנחנו מסתדרים.

ellaa2005

New member
../images/Emo24.gifמרגש.....מחכה ליום חמישי

לטקס השבעה של החייל שלי ......בזכרון בבית התותחן ממש מרגש

למעלה