צהריים טובים

g u r a

New member
צהריים טובים../images/Emo141.gif

גמרתי עם הסידורים.. ומתחילה משמרת שניה! הגדול כבר בבית,,אוטוטו השניה.. (א.צהריים, חוגים,הסעות,,) יאללה שיגדלו....

ShirShir

New member
כיף לך!! אני תקועה במשרד../images/Emo26.gif

עם ימבה עבודה!! ואסור לברוח לפני 17:00......

צהריים מצויינים

אני עשיתי קניות (בנט) גולשת להנאתי ומנצלת כל רגע מהשנצ שלה..

ענתי 10

New member
../images/Emo26.gif תראו איזו מכורה אני ../images/Emo9.gif

לא, עכשיו אני לא בבית, ולא בעבודה. אני במכללה. יש לי שעה חופשית אז באתי לספריה. יש לי מלא מה לעשות כאן, אבל לא, קודם כל נכנסתי לראות מה שלומכם
וחוץ מזה רציתי לשתף
מאז ההחלטה שאנחנו הולכים להביא עוד ילד (אפילו שזה יהיה רק בעוד כמה חודשים) אני מסתובבת עם חיוך מרוח על הפנים והרשה נפלאה בבטן. מעין רוגע מאושר כזה
ונכנסתי לשילב, הסתובבתי שם כמו סהרורית, הסתכלתי על עגלות, בגדי תינוקות, "אוניברסיטות", צעצועים וכו' - וזה היה כ"כ כיף! בסוף (איך לא) יצאתי עם שלל - מגבת רחצה לעידן, וספוגי רחצה בצורת חיות לשני הילדים. אחד בצורת צפרדע והשני בצורת פרה - מאוד מקסימים!
סך הנזק 55 ש"ח. לא נורא. העיקר שאני פשוט מאושרת!!!

ענתי מתוקה

אני ממש שמחה בשבילך לשמוע אותך מהבוקר עם מצב רוח טוב אופטימית רגועה מרגישה מבעד למילים את האושר מבטנך אז שיהיה בהצלחה (לא להילחץ לאט לאט) יופי באדי

g u r a

New member
זהו...נגמרה משמרת שניה

(בנוסף ל-3 שלי- הדביקו לי את החברה של הבת..עדיין אצלנו.
) אוטוטו מתחילה משמרת שלישית..מקלחות,א.ערב,והשכבה.

פששששששש.....

היום באתי מוקדם יום שאין חוגים ואין מה לעשות הבן הגדול הלך לשחק כדורגל למטה וחזר עם חברים כולם יושבים בסלון, טוחנים גלידה ורואים את משחק הכדורגל אחד מהם מדבר שטויות וצוחק בקול צורם בא לי לשים לו פלסטר על הפה דחפתי להם כבר ארוחת ערב ועוד מעט מעיפה את כולם מפה באדי

למעלה