צהריים טובים

צהריים טובים ../images/Emo140.gif

תודה לכם על ההתיחות שלכם ועל קבלת הפנים המופלאה, ארור האיש שאמר שהפורום הזה הוא סתם פורום
ראיתי שאתם מתכוננים למפגש אצל ניקולי, אני לא יודעת אם אני אוכל להגיע אבל מאוד הייתי רוצה ועכשיו אמשיך את סיפורי זוכרים שסיפרתי לכם על אימי וחמותי?? הבעיה יותר קשה לא סיפרתי הכל, מלבד זה שאמא שלי נכנסת לי לחיים נג´סס וחמותי לא בדיוק
בעלי לעתיד הוא הבן של חמותי שהיא בעצם דודה שלי..ואמא שלי ודודה שלי (חמותי לעתיד) ברוגז כבר יותר מ-15 שנה. הרי שלחתונה שלי אמא שלי לא תגיע אם היא תהיי שם והיא לא תגיע לחתונה שלי אם אמא שלי תהיי שם. אני לא יודעת מה לעשות
ואני כ"כ אוהבת אותו את ששי שלי..אוהבת עד סוף העולם ומעבר לו.!! אוףף נמאס לי

ניקולי

New member
שלום לך רוחי ../images/Emo24.gif

ברור שנקל אותך בסוור פנים יפות למה לא.?? ובקשר לסיפור שלך הוא מתחיל להסתבך לא??? אמא חמה דודה לבוא לא לבוא.. תראי אני חושבת שלמען הסדר הטוב.. תנסי קום כל להשלים בין אמא שלך לאחותה הרי שזה יהיה מגוחך אם היא לא תבוא אז גם היא לא תבוא ואם היא לא תבוא אז גם היא לא תבוא.. מה יהיה? בסוף תהיי לך חתונה מאוד לא חתונתית. חשבי על זה ותנסי יחד עם בעלך לעתיד לעשות סולחה את יודעת רבים מין המקרים שהברוגז הזה סתם מיותר, מנסיון שלי אני אומרת לך תשלימי בניהן, גם אם לא יהיו אחיות או חברות הכי טובות את תעשי את שלך.

black ross

New member
רגע רגע .......

אני צריכה לקרוא את זה עוד פעם ...... יש כאן יותר מדי נתונים ......

ניקולי ../images/Emo4.gif

הבעיה היא שכבר פעם בעבר באמת ניסנו לעשות סולחה ונכון הברוגז שלהן הוא באמת סתם ברוגז זה מה שאני מנסה להסביר לאמא שלי, עם חמותי אני בקושי מדברת כי היא ממש ממש לא בסד בקטע הזה.. את יודעת את אמא שלי כמעט הצחלנו לדרבן שתדבר איתה אבל היא.. ממש מכה שלא כתובה יש לך אולי רעיונות אחרים?? בבקשה את יכולה לעזור לי? רוחי

black ross

New member
אוקיי אני חושבת שעכשיו אני .......

יכולה להגיב ...... קודם כל יקירתי את ממש בבעיה ...... את האמת הסיפור הזה קצת דומה למשהו שהיה לי פעם אבל אני חייבת לומר לך שהסוף לא היה טוב ..... כן גם אני הייתי לפני חתונה וגם עם בן הדוד שלי וכן גם ההורים שלנו לא דיברו ...... אבל ..... מה לעשות הסיפור שלנו לא נגמר כזה טוב ... אני רק יכולה לייעץ לך דבר אחד קטן ..... אם יש לך את הכוח להתמודד למשך שארית חייך עם קטנוניות של אנשים אזתתחתני איתו אבל אם חלילה יש לך ספק לגבי כמה זמן יחזיקו לך כוחותייך אז..... מצטערת יקירתי אבל אם תתחתני ואת אינך בטוחה אז יגיע היום שבו תזכי לראות את גירושייך ואת זה אני בטוחה שאת לא רוצה אני גם בדעה של קרן תנסי לתקן את המצב בין אמא שלך לבין חמתך לעתיד !!!

שירן

מי זאת קרן??
תראי אני מצטערת לשמוע על מה שקרה לך בגלל זה את כאן?? בגלל החתונה שלא היתה?? תראי אני בדיוק כתבתי לניקולי שניסתי ואני מאוד אוהבת את ששי שלי.. פשוט חולה עליו, הוא בן אדם טוב ואני לא רוצה להפסיד אותו בגלל סיכסוך משפחתי הקטע הוא שהוא תמיד תמיד לטובתי ולא משנה מה אבל אני רוצה שגם אמא שלי וגם דודה שלי (שהיא בעצם חמותי לעתיד) תהיינה בחתונה שלי. תודה לך על ההקשבה מחכה לתשובה

black ross

New member
אני מצטערת לומר לך .....

יקירתי לא הכל פייר בחיים ואת האמת ...... אני לא חושבת שתצליחי לסדר משהו בכלל . ועוד יותר אם לומר את האמת את קצת פתחת לי כאן פצע ישן ..... שבזמן האחרון הוא צף ועולה כל פכם ממקום אחר בלתי צפוי ..... יהיה טוב

ניקולי

New member
מה קרה נשמתי

על איזה פצע את מדברת?? ונכון את צודקת לא הכל פייר בחיים מי כמוני וכמוך יודעות את זה. רוחמה תראי אני חושבת שכבר אמרנו את מה שאמרנו ראי הודעה מטה. עשי כאהבת נפשך ובהצלחה!

mariana

New member
אני חושבת

שאת באמת צריכה לשבת ולדבר עם אמך ולקבוע לה עובדות. תגידי לה שנורא חשוב לה שתיהיה בחתונה שלך הרי אמא רוצה לראות את החתונה של הילדים שלהם אז נראה לי מוזר שבגלל אחותה היא לא תגיע, מה היא תרויח מזה??? אם זה לא ילך תנסי לעשות סולחה ביניהם, ואם זה גם לא ילך אז תאיימי על אמא שלך ותגידי לה שאם היא לא תבוא אז בתור אמא היא גמרה אצלך את התפקיד, זה תמיד עוזר. לי נשמע שאמך ממש עקשנית לא לבוא לחתונה של הבת בגלל האחות זה נראה לי טיפשי

מרין

הסיפור שלי דיי מורכב וארוך אני לא יודעת אבל אנחנו במשפחה לא מאיימים את חושבת שיהיה לה איכפת אם אני אגיד לה את זה?? חוץ מזה אני לא מסוגלת זאת אמא שלי לפני הכל ואני כ"כ אוהבת את ששי שלי ליבי
אם לא נתחתן בבקשה עיזרו לי להחליט

ניקולי

New member
תראי רוחמל´ה

הסיפור שלך הוא באמת מסובך את יודעת שאמא שלי לא דיברה עם דוד שלי 20 שנה ובחתונה שלי עם יהודל´ה הכל הסתדר?? את יודעת שזה מצווה לעשות סולחה?? תראי אני לא חושבת כמו מרין להציב עובדות אבל תנסי שוב אולי פעם זה היה מזמן ועכשיו זה יהיה אחרת?? יש לי רעיון
תעשי מפגש בין השתיים, ותגידי להן ככה: "אמא, וחמה מקסימות שתיכן חשובות לי , אמא את נשארת אמא לעולם , וחמתי (שאני לא יודעת מהו שמה) אבל נגיד שמעה.. את תהיי לי לחמה כל החיים, כי את הבן שלך אני אוהבת ואתחתן איתו ויהי מה, ובטח שתיכן רוצות להנות מהנכדים שיהיו לכן אז בבקשה תפסיקו עם הבורגז הזה והגיע הזמן להשלים" ותראי שזה עובד בלי תנאים ובלי בטיח בהצלחה חמודה

mariana

New member
ניקולי ורוחמה

לא התכוונתי להפחיד ולא צריך באמת לא לדבר איתה אלא סתם לאיים עליה, להסביר לה שחשוב לך מאוד שתיהיה בחתונה שלך ושלא תוותר עליו בגלל שטות כזאת. אני חושבת שאמא שלך בוגרת וצריכה לחשוב על זה טוב טוב. אבל אמא שלך מדבר מכעס כשיגיע יום של החתונה נראה לך שהיא לא תיהיה שם??? ובקשר לששי אתם צריכים להיות חזקים והכל יהיה בסדר

ניקולי

New member
מרין נשמתי

ברור שלא ניסת להפחיד קוקי אבל נראה לי שקצת יש איום במה שאמרת לה.. גם ככה היא פגועה ומפחדת פחד מוות מהחתונה הזאת [ אבל כל אחד מביע את דעתו זכותך המלאה לאמר את מה שביליבך וזה לא משנה כי אני אוהבת אותך מאודדדדדדדדדדדדד

למעלה