צהריים טובים

mariana

New member
צהריים טובים../images/Emo140.gif

חברה אני לא מצליחה לעמוד בעומס של ההודעות. אבל אני מאוד שמחה שזה ככה. אז אני מסכמת. קודם כל למנהלת היקרה שלנו שיהיה לך המון
ולידה קלה אם לא נראה אותך
לגילי אני מאחלת רפואה שלמה לסבתך
לניקולי לך אני מאחלת חופשה נעימה
תעשי חיים מגיע לך לליאור מה שלומך? מזמן לא דיברנו, אל תדאג לא שכחתי אותך, אתה תמיד ב
י ריקי יפה שלי אני שמחה שעשית חיים אתמול-היום, איך המרגש חוץ מזה? לירי לך אני ממליצה באופן דחוף ביותר לרדת מימנו, בזמן שהיה לו ממתינה אני חושבת שחברה שלך היתקשרה אליו, אתל תכניסי ראש למיטה חולה
סידי מיקי נופר שיהיה לכם אחלה יום
אוהבת אתכם

Queen Of Love

New member
../images/Emo45.gifצודקת!../images/Emo51.gif

אני לוקחת את ה-
שלך! מה שלומך מרינוש?

mariana

New member
אני בסדר גמור

עד שאני לא אתפוצץ עליו(על אריאל כן) הוא מתנהג לפעמים כמו ילד קטן, כל הזמן יש לי בעיות איתו, ואילו בעיות? של ילדים קטנים. לא נורא היום אני אשים אותו במקום החוצפן הזה
מה חדש אצלך?

Queen Of Love

New member
../images/Emo6.gif

מרין זה כל כך מוכר לי! גם חבר שלי לשעבר היה כזה.. בעצם אולי כל הגברים מתנהגים כמו ילדים קטנים?
חחח לא נורא, יהיה טוף אחותי! אצלי אין שום דבר מיוחד חדש! הכל טוב או בעצם... so far so good!

mariana

New member
יעבור לו../images/Emo123.gif

אין לך מושג איזה עצבנית עליו, הוא העיף אותי מהבית שלו אתמול עוד בשעה 11 בלילה כי הלכתי לנחם את אחותו בחדר שלה(בגלל שהיא ניפרדה מהחבר שלה) אז הוא טוען שהיבשתי אותו, את מי זה מעניין???
אז בבוקר הוא מתקשר כאילו כלום לא קרה, אבל הפעם אני עומדת על שלי. טוב עזבי את הסיפור שלי, כל הזמן הוא קיים. מה איתך? איך בעבודה? את יודעת אני חושבת שאתמול שהידיד שלך שעבר לממתינה הוא דיבר עם חברה שלך, היית צריכה להיתקשר אליה לראות אם יש לה ממתינה

Queen Of Love

New member
../images/Emo12.gif

איזה רע
, זה ממש מבאס כשהם לא עושים מאמץ להבין אותך, לפעמים הם שוכחים שאנחנו באותו צד שלהם! טוב שאת לוקחת את זה ככה !... יכול להיות שזו הייתה חברתי, יכול להיות חבר...לא יודעת
אבל העובדה שהוא ייבש אותי על הממתינה, ולא חזר אליי במשך היום זה מה שעצבן אותי, אפילו קצת ביאס.. אז אני מעדיפה לא להיכנס לכל זה ופשוט לשכוח ממנו, כאילו, לא לצפות לכלום ממנו, ממש אין לי חשק להתאכזב... אני גם לא בטוחה שאני רוצה אותו לקשר, אז למה לי לנסות אפילו... אם זה לא זה מהתחלה...אולי עדיף לעזוב את זה כבר עכשיו.

mariana

New member
לא אולי, אלא בטוח

שמעי אם הוא באמת היה מעוניין ליצור איתך קשר אז מין הסתם היה חושב עלייך וחושב איך להתחיל איתך מערכת יחסים, אבל זה שהוא לאחזר אלייך סימן שהוא לא חשב וזה מסביר שהוא לא רוצה, זה בטוח!!! תרדי מימנו את נשמעת לי בחורה חכמה עם ראש על הכתפיים וגם אני מרגישה שאת נראת טוב אז מתוקה את לא צריכה בנים עם בעיות, זה כמו שאמרתי לאחותי, היום היא מודה לי.

Queen Of Love

New member
../images/Emo45.gif

צודקת!, גם אני חושבת ככה. ולכן אני יורדת כבר מכל הסיפור הזה!
מרינוש! אני הולכת להכין לי לשתות משהו... כבר חוזרת!

golem

New member
רק בגלל

שהיית קצת חולה ולא ידעתי ולא אמרתי כלום, וכי את מוצפת בהודעות...אני יותתר לך ששכחת אותי במייל שלך
מה שלומך חמודה??? מרגישה יותר טוב???

mariana

New member
יוו באמת שכחתי../images/Emo12.gif

אני מצטערת זה לא יקרה שנית. מרין תחזרי לעמצך אבל מהר. איך יכלת לשכוח את עזרא???
אני מרגישה הרבה יותר טוב, עוד עם האיחולים שלכם, איך לא???

למעלה