צהריים טובים
פ פלג^ר New member 9/9/01 #2 בונסויאר ילדה יפה שלי.לאן נעלמת? ככה עושים לאמך המאמצת? התגעגתי מתוקה שלי עדיין מתעניינת בכדורגל?
M mhe New member 10/9/01 #3 אני מסתובבת ... במזדרונותיו האפלים של המוסד שרובנו קוראים לו בית ספר.... היה שבוע רע...רע מאוד...לא אהבתי... ברור שאני עדיין מתעניינת בכדורגל...
אני מסתובבת ... במזדרונותיו האפלים של המוסד שרובנו קוראים לו בית ספר.... היה שבוע רע...רע מאוד...לא אהבתי... ברור שאני עדיין מתעניינת בכדורגל...
פ פלג^ר New member 10/9/01 #4 לא נורא ילדה יפה שלי תתנחמי בעובדה שהחגים בפתח.מה עם נבחרת הכדור סל שלכן?אוהבת מוני
M mhe New member 10/9/01 #5 הלימודים לא מפרעים לי... זה מה שבא בעקבות הלימודים... הילדה שאני אוהבת בכיתה שלי וזאת אומרת לראות אותה לפחות שעתיים ביום.. אז אני נהיית עצובה רצח.. היום איזה בהייה תקעתי בה כמעט כל השיעור... בקשר לכדורסל...אני צריכה לחכות קצת כי כרגיל הם מפשלים.. טוב לא נורא...
הלימודים לא מפרעים לי... זה מה שבא בעקבות הלימודים... הילדה שאני אוהבת בכיתה שלי וזאת אומרת לראות אותה לפחות שעתיים ביום.. אז אני נהיית עצובה רצח.. היום איזה בהייה תקעתי בה כמעט כל השיעור... בקשר לכדורסל...אני צריכה לחכות קצת כי כרגיל הם מפשלים.. טוב לא נורא...
פ פלג^ר New member 11/9/01 #6 יפה שלי היא יודעת שאת אוהבת אותה? ואם בכלל את דו או לסבית?בקשר לכדורסל אחרי החגים יתחיל הבלאגן.מון