צהריים טובים עומר

פתי בו

New member
צהריים טובים עומר

מה שלומך יקירה? אני נמצאת בצומת דרכים בחיי. מאוד מבולבלת ומאוד מתקשה לגבש דעה מוצלחת. חשבתי ללמוד במקום מסויים אבל העיניין הוא שהלימודים נמשכים 4 שנים(קצת יקרים אבל לא פה הבעייה) ובסיומם מקבלים תעודה. אני קצת חוששת מהרעיון הזה. מפחיד אותי שזה יהיה לחינם. אז אני חושבת לגשת לפסיכומטרי ובמקביל לבדוק במקומות להשכלה גבוהה(מכללה או אוניברסיטה) עכשיו לשאלותיי: האם נכון לי לגשת לפסיכומטרי? תו'ריסאז סווילו תיוו'אז אותי'לה האם תהיה לי הצלחה בבחינה? אנסוז אותי'לה אורוז תורי'סאז מה את אומרת? תודה יקירה ויום נפלא

אוקיי...

משום מה, אני רואה הרבה כוחניות בבחירה... אני לא כל כך מבינה את זה אבל אולי את מבינה... שההחלטה מגיעה מתוך תחושת אין ברירה, מוכרחים להחליט כבר, או משהו כזה. אם את מבינה מה הכוונה, אז דעי לך שלמרות שהמכללה שאת מדברת עליה ידועה כטובה, אלה לא סיבות טובות לקבל החלטה גדולה כזאת. תשאלי את עצמך - מה את באמת רוצה?

פתי בו

New member
לא כול כך הבנתי אותך

אם תוכלי לפרט קצת יותר. למה את בדיוק מתכוונת שאלו לא סיבות טובות לקבל החלטה גדולה כזאת. לגבי המכללה או לגבי הפסיכומטרי? כי במכללה אני מאוד רוצה ללמוד. החשש הוא מהתעודה. הלכתי קצת לאיבוד עם התשובה אשמח לקבל הארה. תודה יקירה

פתי בו

New member
ואגב שכחתי להגיד את החשוב

מאוד מתחברת לכך שרשמת שמוכרחים לקבל החלטה מתוך תחושת אין ברירה. אבל המכללה נשמעת לי אחלה חוץ מהתעודה בסיום. מה את אומרת?

למעלה