צהריים טובים לכן

צהריים טובים לכן

אז ככה לאחר שנעלמתי לכמה חודשים בגלל הורמנים ובעיות בסוף ההריון וכן לידה מאד קשה ולקח לי זמן אחרי הלידה להתאקלם ללוז החדש שלי בחיים אני חוזרת לעדכן אתכן וכמו כן , להודות לכל הבנות המקסימות בפורום שתמכו בי לאורך כל הדרך מתחילת הטיפולים,הבדיקות הקשות ,הניתוח ועד להריון . אני אזכיר לכן ב12.2007 עברתי לפרוסקופיה ניתוח מאד לא פשוט ע"י סוריאנו וגולדנברג ב-3.2008 הלכתי לטיפול ivf פרטי אצל שולמן ב -22.4.2008 קיבלתי תשוה חיובית שאני בהריון לאחר ארבע וחצי שנים של ניסיונות וטיפולים . ב -2.1.09 קיבלתי מתנה מקסימה לשנה החדשה תינוקת מקסימה ושמה אגם בישראל. אני מאד מאושרת אגם שלי כרגע בת3.5 חודשים ב -1.5.09 אני חוזרת לעבודה קמת לחוצה מאגם אבל מקווה שיהיה בסדר . לאחר הלידה הייתי אצל שיינמן לביקורת והאמת שלמרות שהוא רופא מדהים בעינני קצת כעסתי לפני הלידה הייתי איתו ועם עוד שניים לגבי הלידה אם לעבור רגיל או קיסרי כמובן שכולם אמרו לי קיסרי זה סיכון ועדיף רגיל במיוחד בגלל שהיה לי אנדומטריוזיס במהלך ההריון וחששו מפתיחת בטן בכל אופן כרגע אני במעקב כל חודשיים בתה"ש מכיוון שתינוקת קרעה אותי עוד לפני שהיא ירדה לאגן והיה חשש לקרע ברחם בכל מקרה כרגע אני בסדר צריך רק לטפל בתפרים כי הייתה לי בעיה עם התפרים. למרות שילדתי בסוף רגיל הייתי צריכה לאחר הלידה לקבל 2 מנות דם ולהיות בהשגחה בטיפול נמרץ שתן לא יכלתי לתת לבד כמעט שבוע והיה ותפרו אותי בסוף בחדר ניתוח יותר משעתיים ואמרו לי שבפעם הבאה אני אלד רק קיסרי זאת לאחר שכל הרופאים ייעצו לי ללדת רגיל פשוט מדהים בכל מקרה די להתלונן הכי חשוב שאגם ואני בסדר בריאות ושלמות והפכנו עכשיו למשפחה של ממש. מברכת ומאחלת לכל הבנות שלמרות כל הסבל והייסורים שאנו עוברות כולן ייתברכו בילדים ולא משנה באיזה דרך.

galim29

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifבטח שזוכרות../images/Emo49.gif

שלא נזכור אותך רווש? איזה כייף לקרוא את ההודעה המשמחת... שיהיה המון במזל ושתדביקי פה את כל מי שמחכה ומייחלת.

../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif../images/Emo65.gif../images/Emo90.gif../images/Emo95.gif

המון בריאות
ונחת מהאוצר הקטן שלך

kululu2B

New member
מזל טוב וקלולולולולול! ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

ותודה על האיחולים! אפשר קצת אבקה?

איזה יופי הרבה ../images/Emo49.gif

בטח שאני זוכרת אותך ומאד מאד שמחה על ההריון והלידה. המון המון
וגידול קל.

מזל טוב מתוקה

מצטערת על הקושי בדרך לאוצר........ אבל ללא ספק לאחר שמחזיקים את האוצר בידים הכל נשכח.......... ודרך אגב אולי לא אמרתי לך את זה אז אבל את ניראת נהדר לאחר לידה...... המון מזל טוב רק אושר ובריאות.

g a l i 2 6

New member
איזה מרגש!

כמה כייף לשמוע! המון מזל טוב אין ספק שסיפורך מעודד!

הגולשת3

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif|מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif

מזל"ט ../images/Emo95.gif

שמחה לשמוע על התוצאה הקסומה
מניחה שאף אחד לא היה יכול לצפות שכך זה יסתיים והעדיפות היא כמעט תמיד ללידה נרתיקית. בכל מקרה,מקווה שלא נשארו לך נזקים מהלידה והתפרים בעקבותיה. ברוכה הבאה אמא

למעלה