צהריים טובים לכן .....

צהריים טובים לכן .....

לזק המקורית,זואילי,מייקלולי,lilah696,galim29,בואינג 707,ליאן 2,לוואנדר,liatsw1 ושמחה על התמיכה תודה רבה לכן על איחולי ההחלמה ששלחתן. טוב אז כרגע אני בבית עדיין בשלבי החלמה ומרגישה הרבה הרבה יותר טוב. האמת שאחרי הניתוח התאוששתי די מהר אבל יומיים לאחר מכן שהייתי בבית היה לי מספר ימים קצת קשים.(הרבה רעידות הזעות וכאבים מאחור). כמו שאתן יודעות כבר דחו לי את הניתוח אבל בסוף עברתי את הניתוח ביום ראשון שעבר בהצלחה כמו שסוריאנו הסביר לי אבל הניתוח היה מאד מורחבזה מה שהוסבר לי אפרט בהמשך. במהלך השלושה חודשים האחרונים עברתי מספר בדיקות מה שמצחיק אותי שבאולטראסאונד הפרניאלי לא ראו כלו במעי הגס וגם באולטראסאונד דופלר ראו מוקדים מאד קטנים באזור השחלות.(הרופאים שלי המליצו לעבור עוד טיפול ivf ואמרתי שאני לא מסוגלת מהכאבים לעבור עוד טיפול ואכן כנראה התחושות צדקו ,כל רופא שהיה בודק או עושה החזרה היה אומר לי תשחררי את מאד מתוחה והייתי בוכה ואמרת שכואב לי לא מלחץ אלא בגלל שמאד כואב לי באזור.) הניתוח היה בערך 3 שעות עם מעורבות של מעי הגס ,מוקד מאד מאד גדול מצד שמאל מתחת לשחלה השמאלית ו- 2 שחלות היו דבוקות ביחד עם האגן .הדבקויות נוספות בן הבטן העליונה למעי הגס ומוקד על השלפוחית את רוב המוקדים הצליחו לכרות בשלמותם היו מוקדים נוספים המקומות אחרים שגם הצליחו להוציא ולצרוב.רחם וחצוצרות תקין.בסוף הניתוח שמו לי חומר חדש שנקרא adept זהו נוזל כחול שזורקים בבטן והוא מונע הדבקויות.הבנתי שהחומר מאד יקר ודי חדש בתחום הנ"ל. לשמחתי הרבה לא היה צורך בפתיחת בטן וגם לא בכריתת איברים מה שמאד עודד אותי. למצב הנ"ל הגעתי בטווח של שנה וחצי וזה מאד הוחמר בגלל הטפולים שעשיתי ולא שעברתי הרבה טיפולים (2 טיפולים+2 החזרות מוקפאים) .בכל אופן אני שמחה שזה עבר מקווה שלא יחזור בקרוב בתקווה שבשנה הקרובה כבר יהיה לי קטנצ'יק משלי. מינואר אני צריכה להיות במעקב זקיקים לראות שהכל בסדר ואז גם יעדכנו אותי מה המשך הדרך . נורא שמחתי על עזרתכן ועצתכן בכל נושא ובדיקה ושאליתות שהיו לי במהלך השנה האחרונה עד לניתוח. אין לכן מושג כמה עוזר הפורום הזה . בבית חולים בזמן שהמתנתי לניתוח פגשתי 2 בנות נוספות שהגיעו גם לתה"ש בזכות הפורום המקסים שלכן . וגם אני עברתי בזכותו מאיכילוב לתה"ש לשמחתי הרבה וקיבלתי המון מידע על המחלה אנדומטריוזיס מה שלפני 10 שנים לא ידעו על מה אני מדברת בכלל.

חלי80

New member
כמה שאלות

קודם כל אני שמחה בשבילך שאת אחרי מכוון שאני עוד שבועיים וחצי צריכה לעשות אני בלחץ נוראי. הגדירו אותי עם אנדו קל, לכן יש לי כמה שאלות: 1. הייתי בטרום ניתוח וחוץ מלהסביר לי בגדול מה הולך להיות שם לא נתנו לי שום בדיקות לעשות, מה שדי מוזר ? האם זה תקין לדעתך? האם נתנו לך משהו שונה בטרום ניתוח? 2. לאחר הניתוח אני רוצה ללכת ישירות ל-IVF והרופא בשיבא אמר שרק אחרי הניתוח הם יכולים לראות אם כדי, כי יש אפשרות להכנס להריון טבעי. האם גם לך אמרו ככה? או שישר אמרו לך ללכת לה-IVF 3. את יכולה לספר לי איך היה הניתוח מה עשו לך ואיך הרגשת? 4. כמה זמן אושפזת? 5. איך זה היה שהתעוררת ? האם הרגשת כאבים כלשהם? אני מצטערת שהצפתי אותך בשאלות פשוט אני קצת בלחץ מזה. אז בעזרת השם שיהיה לך הריון מהיר ותקין ושלא תעבירי את זה שוב. מאחלת חיים תקינים חלי

היי חלי 80

גם אני הייתי כמוך בלחץ והבנות בפורום כאן יעידו על כך אני אובחנתי כאנדו' לפני כ - 10 שנים במהלך השירות הסדיר. אני אנסה לענות לך על שאלותייך למרות שיש כאן בנות שיש להן הרבה יותר ניסיון ממני.כמובן שגם אצל כל אחת הניתוח יחסית הוא שונה זה נורא אינדבדואלי. 1. חלי אינני יודעת מי הרופא שבדק אותך בתה"ש כמובן שצריך לעשות בדיקות דם לפני כל ניתוח לא משנה איזה. אינני יודעת מדוע הרופא לא נתן לך לעשות בדיקות ואם זה תקין.תמיד אפשר להתקשר ושלאול. אני מניחה שאצלי היה חשד סביר גבוה לאנדו אולם מכיוון שמהלך ה - 10 לא עשיתי אף אחת מהבדיקות שפירטתי ומכיוון שאני ביוזמתי הפסקתי הטיפולים והלכתי לסוריאנו נתנו לי בדיקות להערכה אני משערת גם זולטי הגדיר אותי כקל אולם סוריאנו ניתח אותי והסתבר שהיה קצת מעבר ל"קל" אבל כמו שראיתי כאן אכן יש בנות שמוגדרות עם אנדו הרבה יותר קשה ממני. 2. כן. גם לי אמרו שיש אפשרות להכנס להריון באופן טבעי הכל תלוי כיצד הרופאים יעריכו את מצבך לאחר הנתוח . אני יכולה להגיד לך שבסוף החודש אני אצל סוריאנו ואני צריכה במשך חודשיים לבצע מעקב זקיקים לוודא שהשחלות עובדות בסדר ולאחר מכן תהיה לי פגישה גם עם הרופא ivf וגם עם סוריאנו מכיוון שהטיפולים גם מבוצעים בתה"ש אז התיק מטופל במקביל מול שניהם והרבה יותר קל לי.משם אדע לאן פניי מועדות. 3. אני שולחת לך מסר 4.. אשפוז במשך יומיים שלושה תלוי בהחלמה שלך בבית חולים יש כאלו שמשחררים אותן באותו יום של הניתוח זה פשוט מדהים. יומיים אח"כ בבית קצת היה לי קשה לתפקד בעלי מאד עזר ותמך בלילה היו לי קצת רעידות והזעות קצת קשה לנשום אבל עובר שאלתי את הרופא והוא אמר שאלו הם תופעות נורמליות לאחר הרדמה. כרגע אני מרגישה נהדר. 5. לגבי הכאבים הכאבים ממש לא נוראים אחרי הניתוח ניתן לקחת משככי כאבים כך שזה נאד עוזר. בחדר התאוששות שלאחר הניתוח היה לי קצת קשה שהוציאו לי את הצינור מהגרון אבל נתנו לי חמצן ומורפיום והרגשתי בשמיים הכל נשכח במהרה. אני יכולה להגיד לך ששתי בנות אחרות שגם עברו איתי את הנתוח לא הרגישו כלום התעוררו כאילו לא היה ניתוח .

המשך החלמה מהירה

ובהצלחה בטיפול הבא

liatsw1

New member
אני אחת מהבנות שפגשת באשפוז הראשון../images/Emo8.gif

בס"ד אני הבחורה הדתיה
שהיתה אחרי הניתוח וניסתה לעודד אותך לקראת הניתוח ולתת לך טיפים. כשבאתי לברר מה קורה איתך אחרי הניתוח, הבנתי ששיחררו אותך ודחו לך את הניתוח בשבוע. מה שחשבתי שיקרה עוד קודם, כשסיפרת לי שאת מנותחת שניה, אבל לא רציתי שזה יטריד אותך... אני שמחה לשמוע שאת מתאוששת,ושמחה שקיבלת את הadept. גם אני ביקשתי אותו אבל בגלל הנקז שהיה לי אמרו שאי-אפשר.
אני עדייין בהמלצה של ללכת לרופא פריון שמבין גם באנדו. מאחלת לך רפואה שלמה ומהירה והצלחה בטיפולים.

זואילי

New member
יופי שחזרת! המשך החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

בלגן רציני היה לך שם...נשמע לא פשוט בכלל לעוסקים במלאכה. ובטח לך. מקווה שאכן בימים האלה, אם חלילה יש כאבים - אז זה קטן עלייך אחרי מה שאת מספרת. מעניין מה זה החומר הזה ששמו לך, אם זה כמו "רשת הדייגים" שחלק מחברותינו זכו בה...
אני כ"כ מקווה שעכשיו אחרי שעברת את זה, ועם החומר החדש הזה לא תזדקקי עוד לביקורים במחלקה. נחכה איתך ביחד לשירשור של בשורות טובות והגשמת החלומות. תרגישי טוב

ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שאת אחרי ושזכית בחומר שווה
מקוה שהוא יעשה את העבודה תשמרי על עצמך וקחי את הזמן להחלים, שיהיה בהצלחה בטיפולים

יופי שאת בבית

שמחה שאת מרגישה יותר טוב, עכשיו לנוח ופינוקים ואם יש כאבים לחזור חזרה למיון כדי שלא יהיה לך חס וחלילה זיהום במקום הניתוח. יש לי שאלה אם אפשר: מה זה החומר הזה שנתנו לך? לי לא נתנו כלום ואחרי כמה חודשים הכל חזר, לכן אני רוצה לדעת כמובן אם לא איכפת לך לענות. תרגישי טוב ורפואה שלמה והנה כמה פינוקים:

היי בנות יקרות

אז ככה היום חזרתי לעבודה לכמה שעות המנהלת שלי שלחה לי מונית מרעננה לת"א וחזור נסיעה סיוט אבל עדיף כי קצת קשה לי לנהוג .(הם פשוט בהיסטריה בעבודה לא הייתה לי ברירה ) העבודה היא לא פיזית וגם קצת חזרתי לתפקד בבית ולבצע מספר מטלות בסיסות ,למרות שכרגע יש לי קצת כאבים בצד שמאל מאחור בגב כאילו הגב קצת תפוס אני אנוח עכשיו בתקווה שזה יעבור עד מחר. בכל אופן לשאלתכן לגבי החומר . לפי מה שהבנתי מסוריאנו החומר הוא די חדש בניסוי ,החומר מאד יקר הוא עולה 500 דולר בערך ובית חולים לא בדיוק מוכן לממן זאת כרגע לא בדיוק היה ברור לי אבל לפי מה שהבנתי בערך החברה מימנה בסוף. זהו נוזל שנקרא edpet זורקים אותו בבטן ישר לאחר הניתוח על מנת שהאיברים יצופו וזה ימנע הדבקויות זה מה שהבנתי מסוריאנו ומהדוח שיש אצלי כרגע . במשך כמה ימים התחושה שהרגשתי שהתהלכתי היא כאילו יש לי מים זזים בתוך הבטן, נשמע מצחיק לא נוראי דווקא חביב . אבל הכי חשוב שבאמת החומר הזה ימנע הדבקויות . במהלך החודשים הקרובים אני אהיה במעקב אני יעדכן אתכן בהמשך המשך ערב מקסים לכולכן רווש

ברוכה השבה יקרתי

יופי לראות אותך......תשמרי מטלות לתקופה יותר מאוחרת.... בהחלט ההמלצה לנוח היא לא רק בגדר המלצה.... תתפנקי זו הזדמנות חיבוקים ונישוקים

מישמש33

New member
../images/Emo140.gif ברוכה השבה , מה שנקרא "חגיגה אמיתית"

שמחה לשמוע שעבר בשלום וטוב שההחלמה מהירה ושאת חשה בטוב ושתוכלי במהרה לחזור לטיפולים/טבעי והלוואי ונשמע בשורות משמחות בעתיד הלא רחוק. והעיקר לא להשתגע מהר מדי עם החזרה לשיגרה והמטלות בבית, אני אחרי הנתוח הרגשתי מעולה, לא כאב כלום והשתוללתי, זה החזיר כאבים ולימד אותי שצריך לפחות בהתחלה לקחת כל יום ביומו.

sivic10

New member
איזה יופי את אחרי

אני מאחלת לך מכל הלב שהשלב הבא הוא קטנצ'יק משלך, אבל קודם כל תחלימי כדי לפתוח דף חדש ונקי. החלמה מהירה!

למעלה