צהריים טובים לכם

my sunshine

New member
תזרקי אותו ../images/Emo70.gif

(כמו שורדה רזיאל ודאי היתה אומרת) זה מאוד פשוט. אם אנו לא מעיזים להכות את ילדינו (אסור לנו) מה פתאום שהוא יעשה זאת? ואם הוא עשה זאת עכשיו, ממש בתחילה, מה הוא יעשה מאוחר יותר? זה סימן רע מאוד לאדם שיש בו אלימות והרבה. היום זה הילד בפליק קטן (ואיך שהוא הכיר אותו ) ומחר,,,, מי יודע???

ophra

New member
יכולתי להגיד לך

תזרקי אותו| כמו שאמרו לך לפני יכולתי להגיד לך שהוא חצה קו אדום שאין ממנו חזרה יכולתי.... אבל אני לא אגיד לך את זה כי לא נראה לי שזה יעזור כי מהכרותי עם בני אדם (וביניהם עצמי
) אנחנו לא נוהגים לנקוט בצעדים דרסטיים אחרי ארוע אחד פשוט כי אנחנו בני אדם. אז מה דעתך לנקוט בצעדים מתונים יותר? כמו למשל לצמצם את הפגישות של הילדים איתו לאפשר לילדה לבטא את ההסתייגויות שלה ממנו בלי התנגדות מצידך לפקוח יותר עיניים על כל התנהגות שלו אם יש בה סממנים של אלימות (לאו דווקא פיזית) פקחי עיניים אישה על בן זוגך על ילדייך ותגובותיהם בסוף אני בטוחה תגיעי להחלטה הנכונה עפ
(כל מסע ארוך מתחיל בצעד אחד קטן)

חברים יקרים

על כל העצות ואני שולחת לכל אחת ואחד חיבוק דב עם חלק הסכמתי ועם חלק לא. את ההחלטה בסופו של דבר אני יעשה .מבטיחה לכל אחד ואחת אישית ,שבילדים שלי בחיים אבל בחיים לא יפגעו יותר. את עיניין המגורים המשותפים אני מקפיאה לפי שעה אבל החלטתי לתת לבחור צ'אנס,אבל הוא במבחן וצעד 1 קטנטן שלו והוא בחוץ! ח'ברה אני הייתי ב"סרט" של אשה מוכה ואני יודעת בדיוק מה הן הסיפטומים . הוא לא בן אדם אלים מצד 1 אבל מצד שני המעשה שנעשה אתמול הדליקה לי נורה אדומה. מבטיחה לבוא לבקר אותכם . אתם ניפלאים.

למעלה