צהריים טובים לכם

צהריים טובים לכם

חייבת עיצה דחוף!!!! אני גרושה מזה 3 שנים ויוצאת כרגע עם בחור מקסים שאוהב,מעניק,תומך ונותן את נישמתו. לניי כחודש הכרתי לו את הילדים שלי והכל זרם נהדר והילדים מאד אהבו אותו רק הבת שלי הקטנה קצת סלדה ממנו. אתמול היינו אצלו והילדים שלי והבן שלו התעוררו באמצע הלילה ולא נתנו לו לישון עד 2 בלילה. כשהתעוררתי ב-2 הוא כבר היה בעצבן ונתן פליק לבן שלי. מאד כעסתי עליו ,ואפילו ביקשתי ממנו להתנצל .כמובן שהוא התנצל בפני הילד אבל נישאר לי פצע ענק בבטן! לא יודעת כיצד אני ממשיכה את חיי ולאן זה יוביל.כל הבוקר הבן אדם מרגיש זיפת ואני עוד מוסיפה לו עם הקרירות שלי. אני מאתמול ב-2 בלילה לא עוצמת עין ובמסכת חשבון נפש עם עצמי מה אני עושה הלאה. בבקשה עיזרו לי. יש לציין שאני מאד אוהבת אותו והוא אחד האנשים הבודדים שיודע וידע לפרגן לי מצפה לתשובתכם בלבלה

רות 2

New member
הבנתי נכון?.....

בן זוגך ..שהכיר את ילדיך רק לפני כחודש... הרים יד על בנך??...!!! הבוקר הבן אדם מרגיש זיפת........... והילד מה מרגיש?....... אני מנסה לכנס לראש של הילד ....טיבעי הוא שיתחרה על תשומת הלב שלך עם גבר חדש שנכנס לטריטוריה שלו...... אבל פיזית כשי ההוא נותן פליק ....?! כמה קשה,ומפחיד זה לילד ...כמה משפיל.... לא אגיב מה אני היתי עושה ,או איך אני שופטת מקרה כזה, כי התגובה שלי תהה סוביקטיבית רק לי ולריגשותיי.... ליבי עם הילד... וכל כולך צריכה להיות שם עם בנך המרגיש מאוים מפני בן הזוג הלוקח את מקומו של האב המחנך... ובחר לעשות זאת ע"י פליק בן הזוג וילדיו..שפולשים לטריטוריה של בנך בתוך ליבך וביתו... בן זוג שכרגע....בהחלט עושה לך בלבלה... בגוף ובנפש... (יש להציב גבולות!!! קווים אדומים עד היכן הוא יכול להרשות לעצמו להתערב, לחנך!)

רות

ראשית תודה על התגובה. שנית נכון שזה לא בסדר ונכון שהילד הרגיש בוש ונכלם ונכון שכל הלילה ישנתי במחיצת בני. קודם כל הילד שלי!גם אם אני אחליט להפרד מאותו בחור שאני מאד אוהבת. רות יקירתי. חשוב לציין מס' דברים שלא ציינתי. הילד שקיבל את הפליק מהבחור הוא ילד שמאד ניקשר אל אותו בחור ויותר מזה הבחור העלה לו את הביטחון פלאים. זו הפעם הראשונה שהוא מפליק לילד . חשוב לציין שכל הלילה דשנו על הנושא ואני יודעת בוודאות שזו פעם ראשונה וגם אחרונה. השאלות שלי הן:1)האם לתת צ'אנס? 2)האם לספר לאקס(הגרוש שלי) או לתת לבן שלי לספר? ואז אין לי מושג מה יהיו ההשלכות

רות 2

New member
מה זאת ...

השאלה הזו...האם לספר לאקס או לתת לבן שלי".... בטוחני שזה יגיע לאקס ועל ידי בנך .. .איך שאת תספרי ואיך שבבן יספר יהיה שונה את יודעת למה.. -כי אם את תספרי זה יבוא מהצורך להגן על בן זוגך ועל עצמך... -והבן יספר מתוך עלבונו ומתוך הצורך שלו להרגיש מוגן ב100% ע"י אביו מולידו אם לא על ידך.... לדעתי את לא מחפשת תשובות לשאלות.... יש לך!!!!!!! (מתוך רגשותיך כלפי בן הזוג) את מחפשת משענת להצדיק את הדרך שבחרת כבר.... לסלוח ולתת צ'נס... ממני לא תקבלי את המשענת הזו.... אך בהחלט אאחל לך את התבונה לשים דגש על גבולות... ואת התובנה וההבנה של מחיר ורווח בכל בחירה ובחירה שתעשי בחיים עבורך ועבור ילדיך...

עוף כנף

New member
הכאת ילדים

מאמינה בתחושות הילדים. הבת סלדה ממנו. איכשהו הילדים מרגישים אנשים ממקום נקי יותר. לי זה נשמע נורא. נתן פליק לבן שלך?!!! אפילו אם הוא עצבני - הרמת יד על ילד ??????????? התנצלות אינה מספיקה. זה כבר מצב של "קו אדום", מעבר לכל תמרור. "כל הבוקר הבן אדם מרגיש זיפת ואני עוד מוסיפה לו עם הקרירות שלי." - אינך צריכה לרחם עליו. הוא היה מאד לא בסדר! בעיני - טובת הילדים קודמת לכל, גם לאהבה ולפרגון. ולמרות הקושי האישי של פרידה,- בעיני הכאת ילד מצדיקה קושי כזה.

Q ביט

New member
קראתי קצת פה....

קראתי קצת שם,,,את דעתי היתי מעדיף שלא לכתוב,אבל בקשת,מה גם שבהקשרים כאלו ואחרים זה חוזר לשם,לאותו עקרון...רמת השליטה של אדם בחייו ובחי ילדיו...מותר להרהר במותר ואסור,מותר גם להתעסק בחשבונאות של כאדי או שלא...אבל רק מבחוץ,לאחר תגובה ישירה של קימה ועזיבה.{על המקום} לקיחת השליטה חזרה הינה תנאי בסיסי.ארוע ותגובה...שלא לדבר על מסר ברור לבנך,לצד מי הנאמנות.מבחוץ ובאופן רגוע,ניתן לקחת הזמן, ומספר צעדים לאחור,ולבחור באופן חופשי את התפתחויות החיים.מה זה שמהקשר ניתן להרויח ומה הוא המחיר.באופן רגוע ושקול...מבפנים השליטה נעלמת,והמדרון חלקלק.

*יערית

New member
כשאתה...

כותב בצורה רגישה וחכמה....אני מחייכת ועונה

Q ביט

New member
לא ידעתי שאת הברומטר של הרגש...

אולי כבר מישהו יסביר לי הכללים....

*יערית

New member
ממש לא...

רק מעצם הכרות שלי עם כתיבתך... אין כללים איש ואין צורך להכנס לחבטות והתחבטויות{מה היא כתבה לי וכו'} בסה"כ שורה תחתונה כתבת לעיניין!ואהבתי את תגובתך מעבר לזה..עיניני אגו וכו'..לא מעיניניי. {את הרגישות שלך לילדתך אני מכירה..אבל יש פעמים שאתה קשה כמו אבן!}

Q ביט

New member
כשאתה....

מרמז על אחרת,שופט את ערכו,בסטנדרטים שלך.לנקות במילים אחר כך זה נחמד,אבל לא יעלים העובדה שאין לך אחות.או בכלל משפחה...יכול רק לנחש שקשה אני כאבן באופן מיקרי לגמרי בדיוק באותם נקודות שאנו חלוקים,לא ממש מפתיע, אפילו הדדי.

*יערית

New member
מקובל../images/Emo39.gif

אני לא שמה עצמי כשופטת...פשוט זה המקום בהחלט לומר דברים...וגם אם זה נשמע ביקורתי זה בהחלט הרושם שיש לי..אתה בהחלט קורא הרבה שטויות בכל עבר ..הדברים שלי הם חלק מאותם שטויות...אבל עדיין חושבת שאת שיש לי לומר לטוב ולרע אני מוצאת לנכון לומר בהקשר של דברים ולא בגלל שאני רוצה להטיח בך דברים .

*יערית

New member
ביננו....

או לא ביננו... אתה עכשיו משועמם
אני ...לא על תקן של מכסה או מגשרת פערים מנטלים ונפשיים.

*יערית

New member
והכי שכחתי לציין../images/Emo28.gif

שורה תחתונה....בהקשר של מבולבלת אהבתי את תגובתך{אולי הייתי צריכה לציין רק את זה}

Q ביט

New member
מתנצל שהתעקבתי...

הלכתי להביא לך סולם...אבל במחשבה שניה...תישארי שם.

*יערית

New member
פעם הייתי....

שולפת ציפורניים..{אולי גם היום בעצם?
} אבל כאשר אני קוראת אותך ויודעת מי נמצא מעברו של המסך..(אדון מיוחס) נשאר לי רק לחייך...

אצלי זה לא היה עובר לסדר היום

מכה אחת תביא את השנייה, מי מבטיח לך שלא ?? אסור ששום מצב ישפיע על עצבנותו של אדם עד למצב של הכאה, לי זה היה מדליק
אדומה ולא צריך לציין שבאותו הרגע הוא היה חוטף ממני כיפליים. לא מצא חן בעיני שכתבת שאת יודעת ובטוחה שזו הפעם האחרונה שזה קורה - לצערי אני שומעת את זה מהרבה נשים שחוו או חוות אלימות פיזית כזו או אחרת. אף אחד כולל אני - לא יעיז להרים יד על ילדיי

Taz39

New member
מבולבלה...

אני חושב שאחרי מקרה זה את כבר לא צריכה להיות מבולבלת... רק אומר לך תמיד יש פעם ראשונה... ואחריה ... עוד ...ואחריה... זה מזכיר לי סיטואציה של גברים מכים שמצטערים וחוזרים על זה.. סליחה על ההשוואה.. מה יקרה עם הוא ירגיז אותו שוב... לא מקנא במי שירים על בני יד... טאז הולך להרגע

למעלה