צהריים טובים לכם

נוני2282

New member
צהריים טובים לכם

לרונע מואה , למורן השנמה הזאת שאני חולה עליה מואה , לסיון (לוד) מואה אוהב וחולה עליה מאוד!! מואה , למכשושה מואה , לאדוע שבלעדיה לא יהיו ביצים במגה מואה , למור גמייקה שאני מטורף על הפופיקית שלי מואה , לאחרי היקר מכולם מור /דוקי מואה חולה עלייך , לריקו האח התאום שלי שבלעדי אין לי חיים יא ראש כסיל מואה , ובמיוחד ללימור החיים שלי שאני מת מת מת מת מת עליה אוח כפונית שלי מואה , ולמי שלא אמרתי או שכחתי שיהיה לכולכם צהריים טובים אוהב את כולכם באותה מידה

נוני2282

New member
עכשיו זה הנכון

היה לי הרבה שגיאות כתיב והיו חסרות גם כמה אותיות אז אני כותב הכול מחדש לרונע שבלעדייה לא הייתי כזה נשמה שאוהבים אותו (תודה באמת!!!) מואה, למורן הנשמה הזאת שאני חולה עליה מואה , לסיון (לוד) מואה אוהב וחולה עליה מאוד!! מואה , למכשושה מואה , לאדוע שבלעדיה לא יהיו ביצים במגה מואה , למור גמייקה שאני מטורף על הפופיקית שלי מואה , לאחי היקר מכולם מור /דוקי מואה חולה עלייך , לריקו האח התאום שלי שבלעדיך אין לי חיים יא ראש כסיל שלי מואה , ובמיוחד ללימור החיים שלי שאני מת מת מת מת מת עליה אוח כפרונית שלי מואה , לדפנה "12.3" המנהלת אהובה עליי שאני אוהב אותה ואחד והיחיד הכי הכי מעודף עליי ביותר בעולם game over שבלעדייך הצט לא היה כזה מהנה וכייף להיות בו מואה ולמי שלא אמרתי או שכחתי שיהיה לכולכם צהריים טובים אוהב את כולכם באותה מידה

למעלה