צהריים טובים לכולן......

שיר 201

New member
צהריים טובים לכולן......

לא הייתי פה מלא זמן!!!! אבל שומדבר לא השתנה ואני כבר לא יכולה יותר עם הכאבים האלה!!!! הייתי אצל הרופא לפני שבוע בערך,כי שוב פעם היה לי כאבים. החלפתי כבר 3 סוגי גלולות,ואני בתקווה שהפמינט כן יעזור! הייתי אצל מתי זולטי,והוא אמר שאני אקח את הגלולות באופן רצוף בלי להפסיק,והתחלתי לקחת אותן ואני במחזור כבר שבועיים כמעט!!!!!!! וזה לא נראה כמו מחזור רגיל,הוא בצבע חום אבל ממש חום כמו שוקולד,וכאילו יש קצת קרישי דם כאלה. ועדיין יש לי כאבים שלא עוברים! עוד דבר זה,שהרבה פעמים כשאני קמה בבוקר ואז יש פיפי מן הסתם,אני עושה פיפי,ואז יש לי כאבים שתופסים אותי ופשוט מרתקים אותי למשך יותר משעה כי אני פשוט לא יכולה לזוז!!! והיום זה היה שוב ואני כבר לא יודעת מה לעשות. אם הגודל של הרירית הוא רק 3 ס"מ למה כל הכאבים האלה יחסית זה לא גדול לפי מה שהבנתי. הוא אמר שאם הכדורים לא יעזרו הוא ינתח אותי ואני ממש מתפללת שהם יעזרו כי אני לא רוצה ניתוח זה יהיה כמו לעבור שלב במחלה הארורה הזו.... וסורי על המגילה.....

זואילי

New member
הי שיר

מקווה איתך שהפמינט "יסדרו" אותך. זה נראה לי די סיוטי כל הניסוי וטעייה הזה, עד שמוצאים את הגלולה שנותנת שקט, אבל אין כ"כ ברירה... אני לא ממש מבינה בעניין הכתמות, אולי בנות שחוו את זה מנסיונן יוכלו לייעץ. האם עדכנת את זולטי לגבי כאבי התופת בזמן ה PP? אולי כדאי לעשות בדיקת שתן לשלול דלקת? לפעמים אנחנו כ"כ רוויות כאבים שכבר כל התחושה בבטן משתבשת. אז כדאי לדעתי לבדוק את זה, כי את בטח לא צריכה דלקת בשלפוחית עכשיו. לגבי עניין הרירית שהזכרת, אם את מדברת על עובי רירית הרחם, אני חושבת שאין קשר בין עובייה לבין כאבי ווסת. אם כואב לנו בזמן מחזור, אז כואב. אצלי כואב גם כשהיא 8 וגם כשהיא פחות. אלא אם התכוונת לציסטה? כי דיברת על ס"מ... מקווה שיהיה לך סופ"ש רגוע ונטול כאבים, לא יודעת מה יחסך למשככי כאבים, אבל אם זה בלתי נסבל, קחי משהו שכמובן מתאים לך ומותר לך. תרגישי טוב.

היי שיר

הוא אמר לך להמשיך אם הגלולות כי זה לא ווסת מה שאת רואה....זה דימום ואם לא רוצים שיהפוך לווסת צריך להמשיך עם הגלולות ....לוקח זמן אבל עובר.....בדיוק עברתי חוויה דומה...לגבי הכאבים מה הוא אמר לך? כמו שהציעה זואלי לכי לעשות בדיקת שתן לוודא שאין דלקת..... מקווה שפמינט היא התשובה בשבילך ...... מחזיקה לך אצבעות.

ליאל ד

New member
../images/Emo140.gifשיר

היי, אני חושבת שהתכוונת לציסטה 3 ס"מ כי אני זוכרת את האבחנה שסיפרת עליה בשירשורים הקודמים שלך. אני קראתי באיזה מקום שציסטות קטנות גורמות לכאבים יותר חזקים מציסטות גדולות, כי הן יותר ניידות (נעות ומסתובבות ביתר קלות סביב המוקד שלהן ולוחצות על איברים ועצבים במקום). מנסיוני - כשציסטה שלי היתה בגודל 2 ס"מ היה לי כאב יומיומי-שגרתי בכל הבטן הימנית, ואז כשהציסטה הגיעה לגודל 11 ס"מ בכלל לא הרגשתי אותה - היא וחברתה בשחלה השמאלית התגלו לגמרי במקרה. לגבי ההפרשות - לוקח לגוף זמן להתרגל לגלולות. לגבי הכאב אחרי הפיפי - בביקור הראשון בתה"ש דר' משיח המליץ לי לעבור אולטר' כליות ודרכי השתן - כי המוקדים שם מתגלים בד"כ מאוחר מדי. אז אולי תשאלי את הרופא שלך אם כדאי לך לעשות את הבדיקה? אני מאחלת לך שהגלולות יעזרו ויקלו על הכאב! שיהיה לך סופ"ש שקט ונטול כאבים!

lee E

New member
../images/Emo39.gifשיר.

את הכתמים אני זוכרת מתקופת הטרום אבחון, עוד בתיכון. כמובן שאף רופא לא ידע מה הגורם ואותי זה ממש הפחיד. לגבי כל השאר...תנסי להחזיק מעמד..אני מקווה שהפמינט תעזור ואם לא, יש עוד סוגים.

שיר 201

New member
לא אין הטבה

אני מפחדת שיהיה לי פיפי חחחחח כי אם בשנייה שיהיה לי פיפי אני לא ירוץ לשירותים אני מקבלת כאלה כאבים. ואין לי מושג אם זה דלקת,או שזה קשור לאנדו'.... זה נשמע טיפשי ואידיוטי,וכאילו אני לא דואגת לבריאות שלי אבל אין לי כוח ללכת לרופא,ולחכות בתור ובטח לא לרופאים של הצבא........

למעלה