צהריים טובים לכולם!

GALI02

New member
צהריים טובים לכולם!

מה שלום כולם? מה חדש? ממה שהבנתי איך שיצאה השמש המצב רוח של כולם התרומם. איזה כיף נכון?
אז ככה: ריקי ומרין- ראיתי שהייתן כאן מקודם ויש לי הרגשה שטוב לכן,אני צודקת? סידי-תשמור על המצב רוח הטוב מהבוקר
ניקול-בטח תקראי את זה בערב. אז שיהיה לך לילה טוב. (את יודעת, נעלמת לי לפני כמה ימים-זוכרת?) ג´סי- מה שלומך? איך את מרגישה? חברה של אחותי ילדה לפני שבועיים ושלשום הלכנו לראות את התינוקת- פשוט דבר מושלם. אני מקנאה בך
ולכל השאר שלא היו כאן בימים האחרונים- קודם כל תחזרו ומהר. (אפילו שהרבה יותר נעים בחוץ...) מאחלת גם לכם
ענקית ב
גילי

mariana

New member
גילי שלום לך

אני לא הלכתי אני תמיד מציצה בפורום. אני וריקי מנסות להיות במצב רוח טוב, אני מקווה בשביל ריקי שזה מצליח. אז מה חדש אצלך? חורשת למבחן? שיהיה לך בהצלחה אני ת´אמת מצאתי מקום ללמוד בו בלי שאני אצטרך פסיכו´ רק תעודת בגרות עם ציונים גבוהים מתאים. תספרי משהו עלייך שיהיה לך גם אחלה יום עם הרבה

@@

New member
גילגולללל

איך הולך עם הלימודים? ממש מייגע , לא??? את צודקת יקירתי אנחנו בדרך למעלה, כנראה שהשמש בחוץ פשוט עושה את זה יום נפלאאאאאאא ומהמםםםםםםםם אוהבת ריקי

ניקולי

New member
גילושששש מתוקה

נשמה אני לא נעלמת אני פשוט עיפה.. עיפה מאוד.. את יודעת מה זה לקום כל יום בשעה 07.00 לארגן את הילדים לרוץ לאטובוס בכדי לא לאחר (כי יש לי אוטובוס פעם בשעה) ואח"כ לצאת מהעבודה בשעה 17.30 להגיע הביתה בשעה 18.10 ולהתחיל עם הילדים.. מקלחות ארוחת ערב..ואח"כ לחכות לבעל שבא ב 22.00 ולהכין לו ארוחת ערב.. ועוד שישאר כוח ל.....(את יודעת למה
)..ועוד אח"כ לנסות להרדם כי מרוב עייפות קשה לי להרדם..ואז שוב חוזר חלילה בוקר צוהרים וערב.. נשמה שלי אני כאן בשעות הערב והלילה.. משתדלת לענות לתגובות .. והנה קרתה לי פאשלה עם מרין שלנו...מרוב שאני עיפה אני לא קולטת מה כותבים.. אך האמיני לי יקרה אתם בלב ובנפש שלי אני לא שוכחת חברים.. ואני אוהבת את כולם שלך ניקול*

למעלה