צהריים טובים לכולם!!!

lb22

New member
צהריים טובים לכולם!!!

שאלה קטנה אני מתחיל ללמוד במכללה למנהל עוד שבוע וחצי.. אמרו לי שיש מרכבת ראשונים קו 11 שמגיע למכללה.. מישהו יודע אם יש עוד קווים משם לאזור המכללה? וכמה זמן אורכת הנסיעה בהם? בתודה מראש!

קיר קמט

New member
הכל תלוי כמה אתה מוכן ללכת ../images/Emo13.gif

אבל נדמה לי שגם קו 17 עובר לא רחוק.

Shark Alarm

New member
הקו היחיד מהרכבת למכללה ../images/Emo26.gif

למנהל הוא קו 17א. שיוצא כמה דקות אחרי שהרכבת מגיעה לתחנה (אם אני זוכר נכון, זמני היציאה של הקו הם: XX:52) בכל מקרה, אתה יש תחנה בדיוק בכניסה לחנייה של המכללה למנהל. (אחרי הפנייה המרומזרת שמאלה לכיוון שכונת פרס נובל). משך הנסיעה משוער כחצי שעה. בד"כ בסביבות XX:15 תגיע למכללה למנהל
בהצלחה בלימודים ובכל מה שתלמד
אהה וד"א- כל הכבוד על זה שאתה בוחר לנסוע בתחבורה ציבורית ללימודים.

lb22

New member
תודה רבה על התשובות

התחנה של 17א היא על הכביש הראשי הזה בין ראשון לנס ציונה שם? (ביציאה מהרכבת?) והזמן שלו החצי שעה זה כולל בבוקר (עשרה ל7 בבוקר)

Shark Alarm

New member
התחנה של קו 17א' ../images/Emo26.gif

לא נמצאת על הכביש הראשי של ראשון נס ציונה, אלא בתחנות שליד החניה.. אני בטוח שאתה תסתדר.. (רק אל תלך לכביש הראשי, כי אז- מי יודע מתי תגיע למכללה..) בכל מקרה, כן, אם אתה מגיע עם הרכבת של 7:4X (או משהו כזה) האוטובוס אמור לעשות את הנסיעה בחצי שעה (אין כל כך פקקים- אני מקווה) מתי מתחילה ההרצאה הראשונה

lb22

New member
8 בבוקר.

אני יוצא ברכבת של 5 ורבע בבוקר מהבית מגיע 6 ו20 לראשון.... ולפי דבריך יש אוטובוס בעשרה ל7 לא?

Shark Alarm

New member
אני לא בטוח... ../images/Emo26.gif

נראה לי שהאוטובוס הראשון יוצא בשעה 10 ל- 8.. בכל מקרה, ממליץ לך לשאול במודיעין אגד ראשון בטלפון 03-9535555 (עכשיו הם לא עובדים, אבל תמיד יש את הסדרנים בטלפון הזה- 03-9535500 (אם הם יענו לך)) גם ראיתי שאתה מתחיל רק שבוע הבא, הייתי ממליץ לך לעשות איזה 'נסיעת מבחן' ולבדוק את הנסיעה... ד"א מאיפה אתה מגיע לראשון (כי אם אתה מגיע מת"א אני חושב (ואפילו משוכנע) שעדיף לך לקחת את קו 173)

lb22

New member
אני מגיע מאבן יהודה....

האם יותר שווה לי לחסוך נסיעה ברכבת לראשון לציון. לרדת בתחנת ההגנה ללכת לת. מרכזית ת"א ומשם קו ישיר למכללה? ו173....מאיפה הוא יוצא?

Shark Alarm

New member
ממממ אולי אפילו ../images/Emo26.gif

כדאי לך לקחת מנתניה קו 650 (שהוא הכי הכי מהיר- יש לנו כמה נסיעות בבוקר) לרדת בארלוזרוב (מסוף 200, תחנת רכבת תל אביב מרכז) ומשם לקחת את קו 173 (שזו תחנת המוצא שלו)

lb22

New member
אחי אני חייב להגיד לך..

שאתה ממש מציל אותי פה.. כי עדיף לי נסיעה לתל אביב ברכבת (15 דקות) ומשם אוטובוס למכללה מאשר נסיעה של שעה לראשון ומשם לקוות שיהיה אוטובוס :) אני אברר פרטים על קו 173.... ואני מודה לך מאוד מאוד מאוד .... כמו שנאמר : " אני מודה מודה מודה מודה מודה " :) ושאלה אחרונה יש לך מושג כמה זמן לוקח לו להגיע למכללה?

Shark Alarm

New member
לגבי קו 173.. ../images/Emo26.gif

אני מכיר את הקו הזה אחרי הצהריים (והוא עושה משהו כמו 40 דקות (פחות או יותר) אני מאמין שבבוקר זה יותר מהיר... תבדוק גם מה התדירות שלו מת"א (אני יודע שהתדירות שלו מהתחנה המרכזית בראשון, בבוקר היא ממש גבוהה- השאלה היא איך מת"א) וטלפונים לברורים: מודיעין אגד (ארצי): 03-6948888 מודיעין רכבת: 03-5774000 נסיעה טובה
דרך צלחה
והמון המון בהצלחה בלימודים
(ד"א- אני אשמח אם תודיע פה בפורום איך הלכה לך הנסיעה הראשונה במסלול הזה (אבן יהודה(נתניה)-ראשון לציון מערב)..)

Shark Alarm

New member
עוד קווים שמגיעים למכללה ../images/Emo26.gif

מאיזור התעשייה הישן: קווים 5 ו- 17.
מתחנת רכבת "הראשונים": קו 17א'.
מהתחנה המרכזית (ראשון לציון): קווים 5, 17, 17א', 84 ו- 173.
מקניון הזהב: קווים 5, 17 ו- 17א'.
מתל אביב- ארלוזרוב: קווים 173 ו- 272.
מתל אביב- תחנה מרכזית ישנה: קו 84.
מיהוד: קו 138.
מתל השומר: קו 139. ואם אני לא טועה גם
מאשדוד: קו 282. רק לשים לב שקווים 272,138,139,282 עוצרים בכיכר רבין בהצלחה לכל המתחילים ללמוד בכל המסלולים של "המכללה למנהל"

למעלה