צהריים טובים לכולם!!!

נבדה

New member
צהריים טובים לכולם!!!

האינטרנט שלי עושה ככ הרבה בעיות בזמן האחרון, שהייתי מנותקת ממכם לכמה ימים, ואני לא מאמינה כמה דיונים התחדשו פה מאז!!!! זה מדהים, לקח לי איזה שעה להתעדכן! ועל כן, ברוכים הבאים לכל החדשים, החלמה מהירה לכל מי שמרגיש על הקרשים, ויום נעים וקריר לכולם! זה מגניב אותי איך כל הזמן הרגשתי שחסר לי משהו בגלל שלא היה לי גישה לפורום... אוי, אני כמעט מתמכרת... האם זה הפיך?

תופעה ידועה! ההתמכרות לפורום!

וזה סימן טוב!
ומחמיא לכולנו!

מאומאו

New member
נראה לי שלא ../images/Emo8.gif

אבל אולי מדי פעם מוצאים איזה אדולן בצורת חיים בחוץ... :) סתם. סתם. סתם. מצחיק גם אותי עד כמה אני נמצאת בפורום, אבל טוב לי פה. אז מה 'כפת לי בכלל. אצלי זו תוספת חיונית ונפלאה ל"חיים בחוץ". אני כבר פיתחתי תיאוריה שהמחלה הזו כנראה אופיינית לאנשים נחמדים :) טוב לראות אותך פה שוב

golan95

New member
אמר לי נורולוג היום שרק

אנשים חכמים חולים בטרשת... זו מחלה של חכמים ולטיפשים יש צרות אחרות....

מאומאו

New member
../images/Emo6.gif

אותי שאלו במרפאה בקטעים סטטיסטיים לגבי השכלה אקדמית, וציינו שרוב החולות הן עם תואר שני לפחות (לא שתארים אקדמיים מעידים על אינטליגנציה בהכרח, אבל מי אני שאתווכח עם הסטטיסטיקה) - ישר השבתי שאם כך אז בטוח אין לי טרשת...
אפרופו סטטיסטיקה - עוד שמועה שגונבה לאזניי היא שלרוב הפגיעה העצבית היא בצד ימין. ללא קשר לסיום לימודים באוניברסיטה:).

m י כ ל

New member
בתור חולה קצת יותר ותיקה...

צר לי לאכזב את שתיכן, גם מאומאו וגם גולני שלי. פגשתי חולי טרשת אנטיפטיים להחריד, עם אישיות מיזנטרופית ושונאת אדם (יש לי אפילו דוגמא, כמובן לא מהפורום הזה, של עיתונאי אחד ידוע, שיכול לזכות בפרס נובל לאנטיפטיה, ופגשתי גם חולי טרשת שרחוקים מלהיות חכמים. זה לא קורס טיס.... לא נדרש קב"א גבוה ודפ"ר מתאים, לא עוברים מבחנים פסיכוטכניים תובעניים ומבדקי אישיות, ואפילו לא קוראים לך לראיון אישי. ככה, כל אחד מהרחוב יכול להיכנס, ופשוט להיות מאובחן. אמנם קצת מאכזב לחשוב שזו לא מחלה של אצילים, ושלא רק יחידי סגולה מורשים ללקות בה, אבל מצד שני, יחי הרוב ותחי המהפכה העממית!! ככל שיגדלו כוחותינו כך נהווה גורם שאי אפשר להתעלם ממנו, ותבוא לנו גאולה!! יחי צ'ה, יחי מאו (מאו...) ותחי לנצח מהפכת העם.

ליאת 888

New member
שברת לי אמונה בת שנים...../images/Emo8.gif

עד עכשיו גם אני נתקלתי רק באנשים נחמדים, משכילים.....
טוב, צריך אולי לקבוע חוקים וגבולות... לא נראה לי שכדי לתת לכל אחד להכנס. ולגבי המכורים - מניסיון הגמילה היא קשה מאוד (הרבה תופעות לוואי) אבל אפשרית (בעיקר למכורים לעבודה...

למעלה