צהריים טובים לכולם!!

aerophoebe

New member
צהריים טובים לכולם!!

סליחה שלא היתי פה לאחרונה אני פשוט "קצת" בלחץ של לימודים. בכל מקרה אני מקווה שיצאה לי להשפיעה בחצי הגמר! ן... אני לא יודעת עם הזכרתם פה אבל אירו במקום ה- 4 עם השיר מהפסקול של ארמגדון (נראה לי...)!

aerophoebe

New member
../images/Emo8.gifלא סיימתי...

בבלדות הרוק הכי טובות ב-VH1 ובקשר לזה שאמרתי שאני לא מקירה שירים מאלבום רוקס אז אני מקירה את כולם פשוט ראיתי איזה רשימת שירים וזה כנראה לא היה קשור כי לא הבנתי מה כתוב שם... ו... המשך שבוע נעים!!

aerophoebe

New member
עוד משהו!

בקשר לקליפים של שנות ה-80 אז הקליפ הכי אהוב עלי הוא - ANGEL. ועכשיו הגיע הזמן להחלטה היותר קשה... הקליפ האהוב משנות ה-90: לי יש קליפ הכי אהוב בלי לחשוב (סוף סוף) ומה איתכם????

hangman Jury

New member
טוב זה כבר מוגזם../images/Emo13.gif

החלטה מאוד קשה לגבי הקליפ הכי אהוב בשנות ה-90 אני ייתן 3 קליפים משנות ה-90 שהכי אהבתי כי אי אפשר אחד: מקום 3- Cryin' מקום 2- Hole in my sole מקום 1- Sweet emotion (1991)

AeRoOoO

New member
It's too hard

קודם כל כי אני לא יודעת בדיוק איזה קליפ מאיזה תקופה הוא (כן, כן אני מתביישת בעצמי).. ושנית כי לא ראיתי את כל הקליפים אבל אם כבר אז אני מאוד אוהבת את Cryin', Hole in my Soul ואני מתה על Crazy (כי מן הסתם הוא הולך יחד עם ה-Cryin') ואחרון חביב Amazing. כי יש בו גיטרות מ
ד
ה
י
מ
ו
ת והם משלבים את זה מאוד יפה בקליפ אז אני נורא נורא נורא אוהבת אותו...

למעלה