צהריים טובים לכולם

black ross

New member
צהריים טובים לכולם

נו התגעגעתם ?
אני בכל אופן התגעגעתי מאוד ...... איך עברה על כולם השבת? אני אספר לכם קצת על השבת שלי ...... הייתה לי שבת נפלאה ..... ממש נפלאה אפילו זכיתי לביקור מיוחד בשבת והיה לי ממש כיף ..... אני רק יכולה לקוות שגם לכם הייתה שבת כזו
עכשיו אני קצת עצבנית אבל יהיה בסדר ..... לפעמים חוצפה של מישהו אחר יכולה לעלות לי כל כך על העצבים ......[ לא נורא אני לא פראיירית של אף אחד ובסוף זה יסתדר......

מאו יין

New member
מי היה ביקור המיסתורין?!?!??

ומי עיצבן אותך??? הנה אני
באה עם ה
....!!! שיזהר!!!!!!

@@

New member
שירנייייי ../images/Emo141.gif

ביקור מיסתורין
משמע
רוצה לדעתתתתתתת
מה שבטוח הוא שהביקור העלה חיוך
על שפתייך... טוף, אם את רוצה אז תגלי
יום של קסמים

black ross

New member
טוב אחרי התייעצות קלה ......

הוחלט לפרסם את שמו של המבקר האנונימי............ ת ק נ א ו ו ת ק נ א ו הישר מיקנעם הרחוקה ............. מיקי והיה ממש נחמד וכיפי ...... בהתחלה חשבתי שזה יהיה מוזר אבל זה היה כאילו כבר היכרנו לפני .... רק לצערי הרב הוא אהב את שניר יותר ממה שהוא אהב אותי
(את האמת אי אפשר שלא לאהוב את שניר)

@@

New member
אני כבר ידעתי...נה....נה....נה...

מה את אומרתתתתתתתתת, גם שניר היה??? יפה לכם
רק אותי אף אחד לא מפתיע

black ross

New member
כן כן מיקי ......../images/Emo6.gif

ריקוש מתוקה די שיערתי שאת יודעת אבל לא הייתי בטוחה אם לא איכפת לו שידעו אז...... התקשרתי לשאול והפרתי לו באמצע דיון
וכן גם שניר היה אבל על זה ....... בפרטי

@@

New member
איזה פרטי ואיזה נעלייםםםםם

איפה הימים ההם, שהיינו שולחות מסרים בלי סוףףףףףף
אבל, כן מתוקה שלי, אני כבר ידעתי, אבל אני שומרת על צנעת הפרט. אני אשמח לשמוע מה היה שם בדיוק, בפרטי כמובן.
מתוקההההה לשיפור מצב הרוח

mariana

New member
יההההההה../images/Emo12.gif

רק אני לא מעודכנת בכלום פה. יפה לך שירןןןןןןןןןן אני ברוגז איתך על זה שלא סיפרת ליייייייייייי

mariana

New member
כן בטחחחחחחחח

אל תגידי סתאםםםםםם אני כבר מזמן לא מהחבר´ה שלכם

mariana

New member
שירנושששש

מה שלומך? אני שמחה לשמוע שעברה עלייך השבת יפה. גם לי עבר נחמד, את יודעת רוב הזמן בבית. מה חדש אצלך? ומי עיצבן אותך? בעבודה?

למעלה