צהריים טובים לכולם

מיקה 42

New member
צהריים טובים לכולם

היום יום ראשון שבו הילדה חזרה לפנימייה , והבית שוב התרוקן כמה עצוב, אני יושבת וסופרת את השעות והימים עד שהיא תחזור שוב לשבת. בנתיים הדמעות יורדות ויש יותר מדיי זמן לחשוב על האהוב שמת .פורים בפתח ואני לא יודעת מה לעשות האם לחגוג כמו כל שנה או לתת לחג לעבור לידי ולהתעלם מהכל? מה אתם עושים? תודה על התשובות

li 3 האחת

New member
צהרים טובים...

שיהיה שבוע טוב,שמח,מהנה וכיפי לכולם... אצלי עדין קצת מלחיץ,מתוחה ועצוב.כנראה עד שהיא תחזור מפולין לא ארגע.גם הסופי שבוע המדכאים האלו לא ממש מוספים לי.למרות שאני מוקפת תמיד אנשים אהובים אבל עדין מרגישה לבד.והחוסר שלו זועק מכל פינה. בקשר לפורים חברות עורכות נשף באחד הבתים משגעות אותי לצאת לנשום אויר חדש אבל אני עדין לא יודעת לא סגורה על זה קשה לי כל כך לשמוח כשהלב מנופץ לרסיסים.. ודבר קצת טוב לסיום נרשמתי סוף סוף לחדר כושר מקווה לפרק תסכולים שם... שיהיה שבוע קסום עד כמה שאפשר ~לי

חג פורים

אף פעם לא חגגתי את החג הזה שונאת להתחפש אז לדעתי זה חג יותר לילדים . אז יעבור מו שעבר כול שנה .חוץ מיזה כפי שאני זוכרת שזה היה החג של בעלי שיוצא והולך לשחק קלפים תמיד אמר שפורים זה החג אז בשבלי רגיל .בלעדי משהוא שילך לשחק .

yamkachol

New member
כל הכבוד לך,

שנרשמת לחדר כושר. חשוב מאוד לגוף -- ולנפש. חגי

פורים???

מה חשוב מה שנחליט? כמו כל הימים בחיים גם פורום יעבור. ונגד הרגשות שיציפו אותי אין מה לעשות וגם לא רוצה לברוח מהן.יהיו גם רגשות שימחה

חג פורים הוא חג שמח

ולא כולם אוהבים את פורים .. אני תמיד אהבתי לצפות בשמחת הילדים ,להתבוננן בשפע התחפושות ,ובעיקר לאפות .. לא מתעלמת משום חג !!!! ,אחת החלטות הראשונות שקבלתי שאני חיה ועושה הכל הכי טוב והכי יפה שיכולה . נכון שבדרך כלל מעבידה את עצמי בפרך לפני חגים .. ואז בערב החג בסעודה(בעיקר פסח וראש השנה) אני עיפה ויש תרוץ להפרד מהמארחים ולפרוש למחשבות לזכרונות שלי ... אבל מכינה ועושה הכל כרגיל . ואיפלו יוצאת לשתי מסיבות פורים

ליגה76

New member
פורים,

תמיד אמרתי שזה חג של ילדים ושל גברים... אבל מנסה להינות ממנו גם. השנה הולכת להיות עם המשפחות שתמיד היינו עושים יחד - לפני התאונה. אחרי התאונה הייתי עושה עם חברים אחרים - חניכים של בעלי. היה מעולה. השנה אני חוזרת לחברים של הגלגול הקודם. דווקא שמחה מהרעיון. אני מאוד אוהבת אותם, אנחנו יוצאים המון יחד, לילדים כיף איתם. בערב החג - ביום חמישי בלילה יש מסיבת פורים לפורום השני שאני משתתפת בו. מתלבטת מאוד אם ללכת. שם יש כל הזמן מתח. זה בעיקר גרושים וגרושות. צריך להתחפש ואין לי עדיין רעיון. אבל אני מתה ללכת לשם לפגוש את החברות.... בקיצור, הולכת לחגוג. אני במתח יותר מפסח שהולך ובא. בכל אופן שיהיה לכולם חג ש-מ-ח!!!! אתם אנשים מדהימים (לפי מה שאני קןראת אתכם) ומגיע לכם את כל הטוב שבעולם...

ליגה בוקר טוב.נשים לא חוגגות?

זה הזמן של הנשים יותר משל הגברים,זה הזמן שלהם להבליט ולהתבלט ולהראות יותר כוסיות.חחחחח כך לא יכירו אותן,וזאת הזדמנות שלהן לחגוג. הגברים הולכים "לשטוף" עינהם על אותן נשים.אלוקים ברא עיניים לראות. זה כמו שקראתי פעם שנשים מתלוננות כאשר הולכות חצי ערומות בחוץ מדוע הגברים נועצים עיניים למחשוף שלהן(היו נשים אמיצות שאמרו את האמת וגם את זה שזה להרגיז נשים אחרות שיקנאו בציצים שלהם וכך מקבלות צומי כפול). אלוקים ברא את האישה יפה להנעים את עולם הגברים והן מצליחות,אך למה בוכות?אלוקים יודע. פורים שמח לכל אחד באשר יהיה

yamkachol

New member
שלום מיקה,

פורים בשבילי, הוא חג לילדים. תמיד היה לי קשה לי להתחפש, ו"להיות שמח"... וכיום על אחת כמה וכמה... השנה מתכנן לצאת עם חברים שעורכים "מסיבה"... אני משתדל לצאת כל סוף שבוע להפגש איתם. ממתי בתך בפנימיה? למה? באיזו כתה היא? כל טוב , חגי

למעלה