צהריים טובים יקירי

צהריים טובים יקירי

אז אולי מאוחר כבר לקפה אז מה דעתכם ללללללללללללל
לניקולי האשה המדהימה
לריקי התותחית
לסנואי האיכפתית
לאנגל המקסימה
למרין המתוקה
לשירן הענקית
מאו ייןהגדולה
לקוויני המלכה
לליפי המתוקה
לקנגורית המתוקה
לקטנה וחמודה הקטנה
בת הים בעלת החוש הומור הנפלא ביותר
לג´ס האמהית
למיקי הכוכב
לסידי הרואה ואינו נראה
לליאור 30 שחסר כאן מאוד ומקווה ששלום לו ומרגיש יותר טוב
לעזרה שנעלם וחסר כאן מאוד
לקורספייס שהמחשב מעצבן אותו ולכן עיצבן אותנו אתמול עם החח
להיפהופ שמשתפשף עכשיו כדי ללמוד לשמור עלינו
לרונן המגיח לפעמים
ליהודה הזמר והאדם החם ביותר שפגשתי
לכל האורחים לכל הנשארים לכל המבקרים ולכל המציצים שיהיה לנו אחלה יום ושבוע אוהבת אוהבת אוהבת

mariana

New member
איזה יופי

זה לא קפה זה בירה ואני לא שותה אלכוהול אבל אני אקח בשימחה את הבורגר. מה איתך? תודה על האוכל

בת ה י ם

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

כמה קלוריות.... איזה יופי..... אמאלההההההה עכשיו אני מכינה לעובדייייים שלטים "מקלט"

מיקי 35

New member
נופרי... ../images/Emo25.gif

כל הכבוד על היוזמה... היא במקום ! בת בת... הרסת אותי... פחד... נו אנשים... כבר יש חדר אטום לפורום ? ומהר כולם להכניס מחשב לחדר האטום, שלפחות נוכל להחליף חויות עם המסיכות עלינו... חחחחחחחח

Crossface

New member
זה באמת היה במקום

למרות שגם אני לא שותה אלכוהול (כמעט) אז אני אקח לי קולה תודה אגב, זה קרש?

בת ה י ם

New member
../images/Emo186.gif

מילא שהתרגלו לראות אותי יורדת לפשתן עם חצי מכנס פתוח מילא שלפעמים בלי להתכוון אני נכנסת לבנים
(בכוונה חח) אבל למה אפ´חדדדדדדדדד לא הזהיר אותי שקקקקקקקקקקקקקר שם קפוא שם (בת עם מזגן על 30C)

תגידו מה מלחמה מה חדר אטום

אתם מדברים ברצינות
מה צריך להכין משהו
אני מתכוונת להכין באמת מחשב עם אינטרנט אם יש כזאת סכנה של מלחמה עוד לפני הנילונים עוד לפני השימורים עוד לפני הסודה לשתיה עוד לפני המסכות עוד לפני המים מינרלים עוד לפני המסקינג טיפ אתם באמת רוצים להגיד שצריך להכין את כל זה שוב

בת ה י ם

New member
נופרי - תתקשרי ל 1/2 שלי....

הוא כבר החליף 17 פעם את המסיכות הוא העביר כד מי עדן 1 (מזל שרק 1) לממ"ד המסיכות מוכנות שם כל קנייה הוא קונה שימורים (יש לי צייייי של טונה/תירס/חומוס) עכשיו הוא דורש להחליף את הטלויזיה מ21" ל25" בממ"ד (למה בקטנה לא רואים טוב את האזעקות ???????חחחחח) לא אלאה אתכם בזיפזופ עם השלטים....מחדשות לחדשות..... (רק בערוץ השוודי הוא לא רואה חדשות חחחחח) ורק אני בשיא הנחת רוח שלי.....נקרעת מצחוק

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל בסוף הם יצחקו עלינו

אני כמוך לא עושה כלום החצי השני שלי לא מאמין שמה שנעשה יעזור במקרה הצורך ואם חלילה תהיה אזעקה אני ימותתתתת אני ירגיש כזה סליחה על הביטוח חרא כי יש לי ילדים שאני צריכה לחשוב עליהם וואלה נראה לי שהיום אני נוסעת לקניות

דרך אגב אני שונאת בירההההההההה

אבל אין משהו אחר נורמלי אולי שכבר יורידו את
ויכניסו משהו אחר יותר רלוונטי כמו קולה היה פעם גזוז

בעלי נכנס עכשיו למשרד

ואני מראה לו על מה אנחנו כותבים ואני אומרת לו שאני סומכת עליו שהוא מארגןןןןןןןןן
והוא מסתכל עלי ואומררררררררר איזה מלחמה איזה בטיח "אכול ושגול כי מאחר יהיה מאוחר" דש חם חם מימנו לכולם

מיקי 35

New member
מסרי לו ד"ש חם בחזרה...

ולפי דעתי כן... הולכת להיות מלחמה, וזה או טו טו... לא בטוח שבעלך לא צודק, כי גם אני מאמין שחדר אטום ומסיכות זה כמו כוסות רוח למת במקרה ויקרה משהו רע.... אבל בכל אופן ולמען השקטת המצפון צריך להתכונן... אבל אל דאגה אנשים... עברנו את פרעה, נעבור גם את זה !!!

למעלה