צהריים טובים, יום ג'

צהריים טובים, יום ג'

אני בשטח היום קפצתי הביתה לנשנוש קל ואני עפה נתנאל חזר לבית הספר החצי בבדיקות היום נקווה שהפעם לשם שינוי הכל יהיה תקין

ר ע נ נ ה

New member
צהרים טובים../images/Emo4.gif אנחנו מובטלים

טוב עכשיו זה רישמי. בעלי חזר מחו"ל וכמה שעות אחרי שנחת קיבל שיחת טלפון שהודיעה לו שהחטיבה שלו בארץ נסגרת. ככה זה אצל האמריקאים, שיחת טלפון אחרי חמש וחצי שנות עבודה, זה עניין תקין לגמרי... מאחר וגם אני פוטרתי לפני חודש, אנחנו מתכוננים לשהיה משותפת בבית, לקיצוצים נרחבים בהוצאותינו ולרכישת רכב נוסף במקום רכב החברה אותו נאלץ להחזיר. אה, ואני הפעם הרשיתי לעצמי להיות קצת קלפטע גועלית ואמרתי לבעלי שאין מצב שהוא ממשיך לשלם מזונות כרגיל (לפני 6 שנים הוא היה מובטל חודשיים ושילם מזונות כרגיל). לאמר שאני מודאגת זה ממש בלשון המעטה, בעלי בן 48 אני בת 43, אנחנו לא בגיל אטרקטיבי במיוחד
די אני אפסיק להתבכיין לפני שאני אקבל בחילה מעצמי!

a17

New member
איזה באסה ../images/Emo46.gifאני מחזיקה לכם אצבעות שתצליחו

למצוא עבודה במהירות...איזה מצב מחורבן...

תבדקו את הנושא מבחינה חוקית

הכוונה אם הוא יכול להפסיק לשלם מזונות כשהוא מקבל דמי אבטלה? בהצלחה בחיפושי העבודה באיזה תחום הוא עובד? אולי אני יכולה לגשש אצלנו אם יש משהו מתאים

ומה איתך?

מוקד שירות לקוחות - משרת אימהות? 6 שעות עבודה כל יום יכול להתאים? אם כן תשלחי לי מסר ואני אצור איתך קשר

ר ע נ נ ה

New member
בעליי בהייטק - מהנדס

הוא עבד בתחום של מערכות הפעלה לחברות הייטק שמפתחות מוצרים.

ר ע נ נ ה

New member
לגביי מזונות

אני לא מתכוונת שהוא יכול להפסיק לגמרי, אבל כרגע הוא משלם סכום חלקי על אחד הבנים שנמצא בצבא וזה אני חושבת לא על פי חוק (הבן כבר בן 20) אלא פשוט כי זה היה ההסכם עם הגרושה והסכום הכללי שהוא משלם על הבן הקטן נקבע בהתאם לשכר שהוא השתכר בימי ההיי טק העליזים ...

אני חושבת שהוא מחוייב במזונות עד השחרור

בכל מקרה אם הוא כבר לא מרוויח את הסכום ע"פ נקבע סכום המזונות האם ע"פ חוק הוא יכול להקטין את הסכום שהוא משלם? זה בעיה כי בכל זאת זה הבן שלו

למעלה