צהריים טובים בננות

יערולה

New member
קודם כל , איתכם בצערכם

אבל משהו קצת בידר אותי בהודעה שלך האחרונה, קופסאות רמדיה של סימילאק? אהבתי... הכל בקריצה כמובן...

fortune

New member
../images/Emo103.gif פנינה,

את הכתוב יש לכתוב על נייר מיוחד בתוספת איור או שניים ללכת לזגג ולבקש שיניח בין שתי זכוכיות מ ח ו ס מ ו ת או לפחות זכוכית 6 מ"מ ויסגור במרק של אקווריומים (מרק אדום) לאחר שמוסגר ניתן להטביע בתוך מסגרת חימר שעברה תנור ע"י סיליקון שמחזיק מעמד כמעט for ever בהצלחה!

av_i_va

New member
../images/Emo16.gifפנינה, קראתי וזה מרגש

לדעתי לקחת על עצמך משימה לא פשוטה. הרי לא תרצי להכין משהו שבעוד חודשים ספורים לא ישאר מזה זכר. לכן הצעתי היא זו: להכין מקרמיקה דף דמוי מגילה. בתוך החומר לחרוט את הכיתוב. כמובן שאם אינך יודעת לעשות זאת, כדאי להעזר באדם שעיסוקו בקרמיקה. למגילה ניתן להכין גלזורה מעניינת. זה עמיד בכל תנאי מזג אויר לאורך שנים, שונה ומיוחד.

אביבה רעיון מעולה

בנתיים רק מסגרתי רגיל וקישטתי עם לב מדאס וזה ייתלה אצלנו בבית לגביי הקמיקה אני יודעת לעבוד עם זה, עסקתי בזה בעבר אבל יש לי עם זה קצת בעיות...

תודה לכולן

וכן אחרי שקראתי את ההודעה האחרונה שלי, ראיתי שכתבתי קופסאות רמדיה של סימילאק
, נו אני משתמשת חדשה בכל העניין, שלושה ילדים גידלתי בכלל על מטרנה ורק לפני שתי קופסאות עברתי לרמדיה...

ובשביל לא לפתוח שרשור חדש

אני חייבת לספר לכן שהיום עבדתי פעם ראשונה עם מפיות וזה ממש תענוג הספקתי להכין קופסאת עץ מקסימה שאני אתן אותה לבת של גיסתי כמתנה (זו מההספד), הכנתי קופסאת עוגיות מקופסאת רמדיה ונתתי לגיסתי מתנה הכנתי מובייל חיות הכנתי חמסה מדאס (והשתמשתי בשבלונה של גבס!) וציור על קנוס וצילמתי הכל כמובן, ורק מה שנשאר הוא זה למצוא סורק או דיגיטלית יאללה לילה טוב

Noga222

New member
תנסי

תנסי להקפיא. ואח"כ להוציא. יוצא מושלם. במיוחד בשבלונות הממש עמוקות וגדולות.

Lורליי

New member
רעיון בקשר להספד

אפשר לעצב ואז להוציא להדפסה בחוץ, יש מקומות שמדפיסים מקבצים, באיכות מעולה ומדביקים על פרספקס (אפשר להדביק מתחת לפרספקס, אם הוא שקוף, ואז זה נעשה עמיד) זה לא כ"כ זול. חוץ מזה מה עם החומר שדיברו עליו, נדמה לי פוליסטאר (?) ואולי גם האמייל הקר אני מתארת לעצמי שהם עמידים.

למעלה