צהריים אנשים - רגע לפני יום העצמאות

צהריים אנשים - רגע לפני יום העצמאות

http://blog.petflow.com/this-is-a-v...-for-the-first-time-in-my-life-im-speechless/

לא צריך להבין אנגלית על בורייה כדי להבין על מה מדבר הסרטון הנוכחי.
עצוב. עצוב שזה העתיד. לא שפעם העולם היה נפלא במיוחד, אבל היו לנו חיים. קשים, אבל חיים.
העולם הבין אישי הולך ומתקרר בניגוד לכדור עצמו שהולך ומתחמם.
כמה חבל.
ביום שאנחנו חוגגים עצמאות, האם אנחנו באמת עצמאים? האם באמת אנחנו עושים מה שאנחנו רוצים?
האם יש לנו תקשורת אישית? מתי הסתכלנו למישהו בעיניים?
יש לנו מאות חברים אבל רוב הזמן אנחנו לבד. אנחנו בעולם גלובלי אבל נלחמים לבד. השכנים נלחמים? אנחנו יושבים בצד.
העולם שהכרתי הולך ונעלם.
אז נכון, אני לא מרחמת על אף אחד. האדם הוא ייצור מסתגל. אף אחד לא יצטער על מה שהוא לא זכה להכיר.
רק בני גילי שנהנים עדיין משני העולמות יכולים להצטער על כי הדורות הבאים יהיו אנשים אחרים. לגמרי אחרים.

חג עצמאות שמח שיהיה כאן לכולם

לו יהי
https://www.youtube.com/watch?v=9ArEeJ6c3dw

ראיתי את הסרטון

אני חושב שהתמונה שהוא מציג קצת קיצונית. אני רואה כל הזמן ילדים יוצאים לשחק כדורגל,
וכאלה שהולכים לצופים ולשומר הצעיר, הגינה השכונתית כל הזמן מלאה בילדים. זה נכון שהמסכים
תופסים חלק משמעותי בחיים שלנו ובחיי ילדינו אבל זו גם האחריות שלנו ללמד אותם כיצד להתייחס
לטכנולוגיה הזאת וכיצד לחיות איתה.
התמונה לא כזאת נוראית כמו שהיא מצטיירת בסרטון, לפחות לא בסביבה הקרובה אלי.

[URL='http://www.youtube.com/watch?v=H2McORZ0o34']www.youtube.com/watch?v=H2McORZ0o34[/URL]

הדסהש1

New member
היום יש עדיין ילדים בתנועות...נכדי

משחקים בכדורגל.והולכים למכון כושר...
נכון שבזמנינו היו יותר פעילים ...

זה אכן תלוי בהורים

אפשר בהחלט לשנות את התמונה שהסרטון הזה מציג.
זה לא חייב להיות ככה. גם הנכד שלי משחק כדורגל עם החברים שלו.
גם הגדול הלך לתנועה לפרק זמן כלשהו. הוא גם היה קורא כמו תולעת ספרים.
אך לאט לאט עם הזמן, הפסיק עם הקריאה ויותר ויותר מתמכר לסמרטפון וכל הקשור בו.
אז נכון שבינתיים ההורים שלהם עדיין שולטים בעניינים ויש להם חוקים שאסור לעבור עליהם.
אבל אתמול לדוגמא, מורן בן ה-9 השתעמם עד מוות. בחוץ היה שרב. רצה שאימא שלו תשחק איתו כדורגל.
היא סירבה. היו וויכוחים וצעקות. הצעתי לו לקחת ספר אחד מתוך מגוון עצום של ספרים לנוער שיש לי בספרייה,
הוא בתגובה התחיל לצחוק. מרוב צחוק הגיע למצב של כפית. לי היה מאוד עצוב. אני בגילו הייתי מוכרת את אימא שלי ואת כל האחים שלי
תמורת ספר אחד טוב.

Aronsona

New member
כן, היא מצאה לנחוץ, לרדת בדרכה על השואה

וזכרה.
ראיתי את זה בטלויזיה

פראמול כבר הביא סרטון אחד שלה

ודווקא אותו כן ראיתי. משום מה את הסרטון הזה אי אפשר לראות בלי להיות רשום ביוטיוב ואין לי כוח לעבור את כל הפרוצדורה הזאת מחדש...

Aronsona

New member
ניסיתי להיכנס דרך יוטיוב ישירות לפי השם

שלה ומשום מה לסרטון הזה צריך לעבור פרוצדורה שאין לי חשק אליה.
אולי מישהו מצא דרך כך להקטין את החשיפה שלה.

בדיוק חשבתי על זה...

אולי באמת ביוטיוב החליטו להגביל את הצפייה בסרטונים שלה. כנראה שהגיעה בקשה לכך מלמעלה. וטוב שכך. ילדים לא צריכים להיחשף לזוועה הזאת למרות שהם נחשפים לזוועות אחרות...

נו ברור

אם אתה לא מחובר ביוזר שלך,איך תאשר את הגיל שלך שאתה מעל 18?
הם צריכים שהיוזר יאשר.

Aronsona

New member
בקיצור. תהליך אין לי אליו סבלנות עכשיו

כשאני נכנס ליוטויב על פי שמה, כל הסרטונים האחרים חופשיים רק בזה מנדנדים

דרך אגב רציתי לשאול אותך משהו

למה אני לא מצליחה לשנות בפרופיל שלי שום דבר?
אני רוצה לעדכן פרטים בפרופיל שלי בתפוז ואני לא מצליחה

אם את מנסה לעדכן כתובת אימייל

תחת היוזר הזה, אז יכול להיות שזה באג, גם לי זה היה והייתי צריכה שהם ישנו לי את זה אצלם ידנית.

אם זה משהו אחר, אני יכולה לנסות בעצמי,רק תתני לי שוב את הפרטים.

אני לא מנסה לעדכן כתובת אימייל

סידרו לי סיסמא חדשה בתפוז וזה לא עבר דרך המייל אלא בטלפון. עכשיו כשאני מנסה לעדכן את הפרטים שלי ואני רוצה לשנות חתימה, אני משום מה לא מצליחה.
לא שזה חשוב כל כך, אבל זה די מעצבן...

למעלה