צהרייםםםםםםם

../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

הם תמיד אומרים ככה ולא עושים.. בטח לא שבאים עם עגיל בגבה.. גם אם תהפכי תבצפר יוציאו אותך.. טוב לא אם תהפכי תבצפר אבל במקרה הזה..

יעל 13

New member
תעשו לי טובה...שנה שעברה

לא הוציאו מלא חברות שלי בגלל זה...הוא מבטיח ומקיים...הוא לא כמו כולם...נקווה שהוא ישכח או שיטפלו בזה... אני פשוט חולה על המורות אצלי

natali2007

New member
צוריםם טוביםם

היום בבוקר הלכתי לרופא שיניםם.. ישנתי עד 8 ורבע חחח איזה כייף היה.. נפלה לי קוביה מהפלטה אז חשבתי הוא ידביק לי וזה בסוף הוא רק חתך כזה ת'חוט של הברזל כדי שזה לא יפריע לי.. אז בשביל זה הייתי צריכה לנסוע מחולון לבני ברק?!!?!? איזה אנשים עם בעיותתתת!! אבל מה אכפת לי הפסדתי שעתיים גיאוגרפיה חחחחחחחח היה לנו טקס מזהה יפהה היוםם!! ועצובב שאין לתאר!! אחר כך השתחררנו הביתה שעה שישית חחח לא הייתה לנו שעה שישית ושבעית =]] וקיבלתי ת'כרטיסים לסופרלנד חינםם מקוקה קולהה !!!!!!!מיכלוששש זה גם בזכותךך תודה יפה שליי!! איך שמחתי שקיבלתי אותם חחח זה בפלאפון שולחים.. ת'קוד וזה..חח איך שמחתייי הקיצר עכשיו חברה שלי צריכה לבוא אלי ונילמד ללשון
יש לנו יום ראשון מבחן עירוני.. ואז אנחנו הולכות לשחק כדורסל עם עוד כמה חבר'ה.. חחח עוש פחות משבועיים טיול שנתייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! =]]]]]] יעללל כפרעליךך את תשתתפי הוא סתם אומר לך שיעני תפחדי ממנו וזה ושתקשישבי ושלא תבואי יותר עם העגיל.. עזבי סתם אחד.. בכל ביצפר כמעט יש כזה אחד או כזו.. המשך יוווםםםםם מצויןןןןןןןןןןןן!! נטליייי

הצילוווווווווו !!!

יום הזיכון היום כמו שאתם יודעים... מממ...היה טקס יום זיכרון ובצפירה חברה שלי נסתה להצחיק אותי.. וזה היה ממש לא לעניין...במזל הצלחתי שלא לצחוק.. אמממ..אבל בשיר התקווה היא התחילה לספר לי בדיחות.. התחלתי לצחוק בלי סוף כל העולם שמע...מממ...אני מקווה שהמורה לי לא שעמה...
כי אם כע אני לא יהיה בטקס הבא...בקיצור.. במקום לבכות בטקס רק צחקתי..והכי השתדלתי שלא כי זה יום שואה.. וזה ממש ממש ממש עצוב
אבל חברה שלי הדפוקה הזאתתתתתתתתת
לא פייר...

חופייי

New member
צהריים טובים, קיבלתי 91 בבגרות

בספרות....הגישו אותי על תשעים וקיבלתי 92 בבגרות אז זה הוריד לי ל91...אני כל כך מאושרת.... היום היה לנו טקס ואני אמרתי משהו, וחברה שלי שהופיע בשיר נולד שרה את "שמע ישראל" וזה היה כל כך יפה ומרגש....

יאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo110.gif

אנייי גאה בךךךךךךךךךךךךךךךך
שמישו יסביר לי אחת ולתמיד את העניין של הבגרויות
לא מגישים לפייי יחידות וכאלה?! או שביחידות גם כן מגישים על ציון מסויים?
שמישוו יסביר לי

על כל יחידה שאת עושה

מגישים אותך על ציון אחר קוראים לזה ציון שנתי ואז כשאת עושה את הבגרות רואים כמה קיבלת בבגרות ועושים ממוצע עם הציון השנתי וזה ציון הסופי שלך

ווווווווווואאאאאאאאיייייייי../images/Emo108.gif

איייייייייזזזזזזהההה מעוווווללללללללללהההההההההההההההההההההההההההההההה ואיי ממש כל הכבוד לךךךךךךךךך חח ני עדיין בשוק
91 ???????????????? ואיייייייי כל הכבודדד לךך באמתתת את צריכה להיות גאה בעצמך

natali2007

New member
יאאאא כל הכבוודדד חופיייייייייי

אייזההה ציוןןןן מצויןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי עלי חחחחחחח שנה הבאה חחחח
יאא אני כ''כ מאושרת בשבילךך!!

natali2007

New member
בהצלחה=]

יואוו חזרתי מהכדורסל אני מזה עייפההה
הורדתי הרבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (לא שאני שמנה חחח) כמה צחוקים היו... ערב טוב לכולםם

לא למדדדדדדתת????../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

נתנו לנו את זה מלפני יותר מחודש
מזל שאני כבר יודעת הכל בע"פ

למעלה