צהרונים

cogalit2

New member
צהרונים

שלום לכולם, אנו עתידים לעבור לרמת אמיר והתחלנו לחפש פתרון לילדים (צהרונים) מדובר על ילד שיהיה בן 4 וילדה בת 6 נשמח לקבל המלצות וטלפונים על צהרונים טובים בצורן. אני מחפשת מקום שאוספים את הילדים ללא הסעה, מקום נקי, עם אוכל טוב חוגים והכי חשוב שבעלי הצהרון יהיו אוהבי ילדים, אנחנו מחפשים מקומות בהם הילדים מקבלים גם תוכן מעבר לבייבי סיטר של כמה שעות. נשמח להיעזר בכם היות ואתם מכירים ושומעים בניגוד אלינו שאנחנו עדיין לא גרים באזור ופחות חשופים. אז מודים לכם מראש על העזרה נ.ב. אם אתם מכירים גם מטפלות שיכולות לקחת את הילדים מהגן ולשמור עליהם עד שעות אחה"צ זה גם יכול לבוא בחשבון אבל רק אנשים עם המלצות וכאלו שאתם מכירים אישית תודה רבה

mref

New member
צהרונים גם בקדימה

המלצות על צהרונים גם בקדימה יתקבלו בברכה

shonilon4

New member
אין דבר כזה - צהרונים טובים בצורן

הכל מושתת על בצע כסף ועל הנסיון לדחוף כמה שיותר ילדים לתוך דירת 4 חדרים. רק הצהרונים של המועצה ראויים.

cogalit2

New member
צהרונים

אני שמעתי שהצהרונים של בתי הספר לא משהו ושל הגנים כן בסדר על סמך מה אתה אומר שהצהרונים של המועצה ראויים יותר?

תותח9

New member
מנסיון - אתה טועה

הילדים שלי היו בצהרונים פרטיים, בבתים פרטיים גדולים ומרווחים, עם אוכל טוב ומזין ודאגה לילדים

cogalit2

New member
צהרונים

אתה יכול לשלוח לי שמות וטלפונים של כאלה צהרונים מומלצים זה מאוד יעזור לי

shonilon4

New member
אחד מהשניים

או שיש לך מזל גדול או בעיה בתפיסת המציאות

cogalit2

New member
צהרונים

תגבה את התשובה שלך בדוגמאות למה אתה אומר שהצהרונים הפרטיים לא טובים לעומת צהרוני המועצה זה חשוב

meital1972

New member
צהרונים

ממליצה מניסיון אישי על הצהרון של יניב ברחוב ההדרים. מקצועי, נקי, לבבי והכי חשוב - הילדים מאושרים אצלו.

cogalit2

New member
הצהרון של יניב

הצהרון של יניב מלא כבר לחלוטין לשנה הבאה ולכן אין אפילו מה לנסות עוד המלצות? חייבת את עזרתכם

alma70

New member
הצהרון של משה

היי , אכן הצהרון של יניב מעולה אבל יש גם את הצהרון של משה במרכז המסחרי למעלה,מנהל אותו בחור מקסים , אוהב ילדים ממליצה בחום

למעלה