צהרון לילד בגן שפתי

צהרון לילד בגן שפתי

ילד שלי (תאום 1) בתקווה ויאשרו לו, אמור להכנס לשנה הבאה לגן שפתי.
הוא יהיה בן 3.3. הוא בתפקוד גבוה. בעית תקשורת גבולית.

השאלה שלי לכל מי שילדו היה או נמצא עכשיו בגן שפתי. וגם שהורים עובדים עד מאוחר. אני מאמינה שיש הרבה כאלו פה

מענין אותי מה הפתרון שמצאתם לילד עבור צהרון :
1) צהרון מתנס או צהרון פרטי או צהרון של גן שפתי או מטפלת בבית או מטפלת בבית של מטפלת?
2) במידה וזה צהרון מתנס או פרטי, האם לקחתם סעיית? לכמה שעות וכמה זה עולה?
3) אם זה צהרון של גן שפתי, אז הוא רחוק מהבית וכבר אין הסעות מהעיריה. אז מה עשיתם? לקחתם הסעה פרטית או לקחתם ילדים לבד?

תודה!

אני מאוד אשמח אם תשתפו אותי בניסיונכם

היו כאן מספר דיונים על זה בזמן האחרון

לצערי לי אין מה לתרום (הבת שלי תלך לגן תקשורת), אבל אפשר לנסות לעשות חיפוש בפורום על המילה "צהרון" בחודשים האחרונים.

ayalafree

New member
הבן שלי הוא במצב הזה

שמתי אותו בגן שפתי בטרום טרום ללא צהרון. בטרום חובה שמתי אותו בצהרון פרטי קטן ללא סייעת. הצהרונית היא בעלת תואר שני בעבודה סוציאלית אז היא יודעת איך לעבוד איתו ובינתיים מאוד מוצלח.

תודה! ועוד כמה שאלות

1)מה הפתרון שמצאתם בטרום טרום חובה?
2)בטרום חובה- כמה ילדים יש בהצרון וכמה מטפלות? האם צהרון נמצא קרוב לבית או אירגנתם הסעות?

תודה רבה והמשך יום נעים

ayalafree

New member
אז ככה

בטרום טרום הילד שלי היה בגן תקשורת עד שהבינו שהוא מתקדם מדי. זה היה עד שעה 16:00. בטרום חובה היה בגן שפתי עם 11 ילדים ולא היה בצהרון. בחובה הוא בגן שפתי ובצהרון פרטי עם 8 ילדים בלבד שאליו הוא נוסע בהסעה דרך העירייה. אנו כל כך מרוצים מהצהרון ומהגן. הוא לומד משם המון!!

ayalafree

New member
כשהיה בטרום חובה ניסינו את הצהרון

של גן השפתי שהיה במרחק מהגן. הם שיבצו אותו עם ילדים בתפקוד נמוך בצהרון שלא דיברו אז ישר הוצאתי אותו מהצהרון. הבעיה היא שהצהרון הוא בניהול עמותת סחלבים והם ראו את האבחון שלו וישר חשבו שהוא בתפקוד נמוך. לבסוף בטרום חובה הוא פשוט הגיע הביתה כל יום ב 14:00 ובאותו שנה עבדתי פחות והשקעתי בו.

איזה יופי שמצאתם צהרון כל כך קטן

ושם כל הילדים בגילו? איך את לוקחת את הילד הביתה? הצהרון קרוב לביתך?
אצלנו יש רק אופציה של צהרון מתנס

תודה על התשובות

ayalafree

New member
הצהרון לא היה קרוב מאוד לבית

הוא במרחק 7 דקות נסיעה מהבית.

nirity1

New member
זאת הבעיה בגנים שפתיים

ממה שהבנתי מהורים אחרים - יש ילדים שהתקשו בצהרון ללא סייעת
ולגבי סעיף 3 , אני חושבת שהחוק מחייב אותם להוציא לכם הסעה אם אין להם פתרונות עבורכם ליד הבית

נראה לי שמגיעות לנו הסעות רק עבור

גן חינוך מיוחד. כלומר בבוקר לגן ובהצריים מהגן.
אבל לא מגיעה לנו הסעה בערב מהצהרון...
ובקישור שלך לא מצאתי תשובה לשאלה הזאת...

למעלה