צהרון לילדה

צהרון לילדה

בהסכם כתוב שסכום המזונות יכלול גם צהרון בפועל לאמה אין כסף דבר הגורם להישארות הילדה (כיתה ג ) לבד מסיום בית הספר ועד השעה 16:00 3 ימים , ביומיים הנותרים הילדה נשארת לבד עד השעה 19:00 (כנראה שהדבר ישתנה בגלל חוג ויהפוך "רק" יום אחד) דיברתי עם האם ,היא טוענת שאין לה כסף (אין לה גם משפחה שם שתוכל לעזור ) מה גם שלטענתה הילדה מעדיפה להישאר לבד,זה כולל הגשת אוכל הורדת הכלבה הכנת שיעורים עד שאמה מגיעה . הדבר נראה ונשמע תקין ? אני לא נכנס לעניין של מה שרשום בהסכם וכו אלא נטו לעניין שהילדה לבד בבית בצהריים . המורה טוענת שהילדה הפכה לאחרונה להיות חולמנית לא מרוכזת והמליצה על איבחון של הפרעות קשב וריכוז .

מה אתה מצפה שהיא תעשה?

היא צריכה לעבוד
כסף אין לה לצהרון (אני מתארת לעצמי שזה יקר) אולי במקום לעשות להפנות כלפיה נו נו נו עם האצבע מורמת - תנסה לעזור
אולי להציע לשלם חצי מעלות מטפלת משעה 16:00 עד לשעה 19:00
או לחילופין חצי מעלות צהרון

נודניקית

זה
הדבר נראה ונשמע תקין ? אני לא נכנס לעניין של מה שרשום בהסכם וכו אלא נטו לעניין שהילדה לבד בבית בצהריים . המורה טוענת שהילדה הפכה לאחרונה להיות חולמנית לא מרוכזת והמליצה על איבחון של הפרעות קשב וריכוז . נו נו נו באבו אבוהה

אה...עכשיו הבנתי...

אני ראיתי במשפט הזה... נטו דאגה לבת...והתייעצות עימנו האם זה תקין. באבואה את צודקת... כל אחד ונקודת המבט שלו

אני לא ראיתי למשל

הצעה של עכבישון לפתרון הבעיה ולכן חושבת מנקודת מבטי שזה נו נו נו איפה הפתרון שלו לבעיה????

בטח שיש בעיה

ילדה בת 8-9 עד 19:00 לבד בבית - בטח שיש בעיה. לא הגיוני שילדים בגיל כ"כ צעיר יהיו כ"כ הרבה שעות לבד.

לא רואה בזה בעיה

הבת שלי נשארת כל יום לבד משעה 2 עד שעה 5 ואפילו יותר כשאני נאלצת להמשיך לעבוד, ואני מתקשרת אליה כמה פעמים עד שמגיעה הביתה. לא נעים, יש לי רגשי אשמה, אבל אין ברירה מישהו צריך לפרנס בבית הזה. ואם לאמא אין כסף לצהרון, אפשר להבין אותה, אין הרבה אופציות לאמהות שמגדלות לבד את הילדים כשאין משפחה מסביב או עזרה אחרת שלא מחייבת הוצאה כספית. הילדה צריכה/נאלצת להשאר לבד,כדי שאמא תוכל לצאת לעבוד ולהביא עוד כמה גרושים הביתה כדי להמשיך לחיות ולשלם חשבונות. לגבי החולמנות וחוסר הריכוז, צריך לבדוק אם זה היה כל הזמן או שזה "יצא החוצה" במקביל לשינוי אצלה של להשאר לבד (סוג של סימפטום) לא חייב שיהיה לה ADD, אולי סתם תקופה שעוברת עליה אני הייתי מחזקת את הילדה בענין הלבד אחרי הצהרים כדי שתוכל להרתם לעזרת אמה ולהבין אותה ממקום חיובי ולא שלילי.

סופי ../images/Emo45.gif אבל עד 19:00../images/Emo35.gif זה המון

המון שעות של לבד.... יש פתרון: חוגים לתאם עם הורים של ילדה אחרת שהילדה תהא אצלם עד 19:00 תמורת איזשהו סכום שבטוח יהיה פחות מהצהרון. כשרוצים פתרון - מוצאים אותו.

את יודעת

לפעמים קורים דברים שאנחנו לא ממש יכולה לשנות אותם יכול להיות שאין חברה שהיא יכולה ללכת אליה, או לא מכירים מישהי שיכולה לשמור עליה בסכום סימלי אני בטוחה שהאמא ניסתה לחשוב על פתרונות הולמים לילדה ולא מצאה, וההחלטה להשאיר אותה לבד לא קלה לה. מה הפתרון??? לא לעבוד??? לא חושבת.

זה בדיוק מה שאני אומרת

פתרון.... אם כ"כ מפריע לאבא... שיעזור לפתור את הבעיה. אנחנו מוצאות את עצמנו לעיתים בסיטואציות של "זכוכית מגדלת" מצד אחד צריכות לעבוד ולהיות עם הילדים ובכל הפעילויות שלהם וואוו וכמה היום שלנו ארוך..... ומצד שני... בשבילנו העבודה קודמת לכל כי אין ברירה אחרת ואז הילדים נאלצים להישאר יותר שעות לבד ואז מגיעה הזכוכית מגדלת: הילד/ה עם כינים הילד/ה לבד הרבה מידי שעות לא הכינו שיעורים ירדו בלימודים ועוד...... נו נו נו ועוד נו נו נו

מצוטטת

New member
בואי

עשיו אני אנסה עם מעט כלי הביטוי של היכולת להסביר להשחיל פה גם מילה.... א. בעיית אמהות אובייקטיבית יש....בלי שום קשר! ב. האם היא חלק מבעייה שמתעוררת....בוודאי!! ג. האם זה מפריע רק לאבא.....לא בטוחה (ולא רק בסיפור שכאן)!!! ד. זכות האב להביע את מעורבותו, הרי זה לא מה שהמון פעמים מקטרות כאן נשים?, אז האב כאן בוחן קושי כחלק ממעורבותו והאיכפת שלו.....~דעתי~ ה. כדי לגבש החלטה , כמה פעמים הורה מחפש נקודת אור בסביבה המכירה את סוג זה של חיים בניפרד, לא כי "זורק" ת'פיתרון על ההורה השני אלא כדי לבחון את המירב! ו. ניראה לי, שה"אין ברירה" ברור כאן לאב, וזה לבד מצביע על חצי פיתרון......... אבל בואי ניתן לשירשור להתפתח , אולי אני טועה

מצו את טועה בדבר אחד

השם שלי לא מתחיל ב-א'
איפה את רואה שסטיתי מנושא הדיון
זו דעתי...ולא את ולא אחרות/ים יניעו אותי מהדעה שע"מ לפתור בעיה עם הילדים כפי שמתוארת פה במקום לחפש ... לתת יד ולמצוא פתרון הולם לכל הצדדים. קאפיש
והשירשור מתפתח יפה מאוד.... אני לא מפריעה לו
אחלה שבת שתהיה לך

למעלה