צהרון בי"ס

33נמי

New member
צהרון בי"ס

אתמול רשמתי לראשונה את ביתי הבכורה לצהרון בי"ס (כיתה א'). הגעתי לעיריה ומרוב אנשים, מוקדי רישום ורעש הלכתי לאיבוד. בסופו של דבר מצאתי את מפעילי הצהרון של ביה"ס (יוסי דבאח) הבנתי שיש שלושה מפעילי צהרון שונים בעיר והם מחולקים לפי אזורים. אמרו לי שיש 4 חוגים שבועיים +ארוחה חמה+ פעילויות שונות. למישהו יש ניסיון עם דבאח? איך הצוות שלו? כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

cr

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif גם אנחנו אצלו.... יש אלט

אלטרנטיבה?...

33נמי

New member
מעניין.. גם האחרים לא משו'?

או שרק אני "נדפקתי" (רשמתי ר"ת שאנג'ל לא יקפוץ...)

יש צהרונים פרטיים

אני לא הייתי מוכנה שהילדים יהיו בצהרון בגן ורשמתי אותם לצהרון פרטי חלקי. לפני זה היתה אמאמ מהגן שאספה אותם בתשלום. כל דבר היה יותר טוב בעיני מהמשך מסגרת כל כך גדולה כשילדים צריכים לנוח.

cr

New member
אני די חוששת מעניין המעבר-

ראיתי כבר דברים זעזעים כמו דחיסת 10 ילדים לרכב, נסיעה ללא קשירה ו/או כסאות בטיחות וכו'... ועד שמגיעים לבית... האם האוכל מוכן מיד או שמחכים - זו כבר שעת צהרים מאוחרת.. בקיצור דיי התלבטתי ולכן נרשמתי למסגרת במבנה ביה"ס.. אולם- אם היא כ"כ לא טובה.. אשמח לשמוע על מה.. תודה

niralayfer

New member
גם אני מאוד מאוד חוששת מהנסיעות

ולא רק מאופן איסוף הילדים, ההשגחה עליהם וחגירתם ברכב, אלא גם מנושא תאונות הדרכים במודיעין! קשה לי לסמוך על נהג אחר מלבדי או מלבד בעלי. וזו אחת הסיבות שכרגע, למרות כל התלונות, אני מעדיפה לרשום לצהרון ביה"ס. דרך אגב, נראה לי שאנחנו שייכים ל"דע-את" - מישהו שמע עליהם משהו? מכיר? יודע? ונראה לכם שעלולה להיות בעיה ברישום מאוחר לצהרונים? עוד לא קיבלנו תשובה על הערעור לביה"ס...

beeryr

New member
צהרון במודיעין

חברים יש לי הצעה בימים אלו מתגבש רעיון לפתיחת צהרון ביתי במודיעין את הצהרון תעביר ותנהל בעלת נסיון רב בתחום ובעיקר מנסיון ומוניטין בשנה האחרונה בצהרון ויצו ברעות אתם/ן מוזמנים/ות ליצור קשר ולקבל פרטים 050-6729914

למרות שזה עשוי להשמע כפרסומת

אבל זה ממש לא, כי אני שותקת שתיקה רמה בכוונה בכל הקשור ליזמ"ה בפורום, כדי שלא אואשם חלילה בעשיית נפשות, אני חושבת שכדאי להמליץ על הצהרון שלהם, שנקרא על ידיהם מרכז העשרה, ולו בגלל המנהלת של המרכז - ירונה, ולפחות שניים מהמדריכים שאני חושבת שיהיו. ירונה מקצועית מאוד, ובשנה שעברה ניהלה צהרון למופת. הילדים היו מאושרים, ומועשרים, וההורים היו מרוצים עד מאוד, אני ניסיתי להעביר את בתי לצהרון, וזה נפל משתי סיבות: א. אני פוחדת מהסעות. ב. חשבתי שאולי לא כדאי שילדה של עובדת יזמ"ה תהיה שם, מסיבות אתיות. אבל אני באמת חושבת שחבל מאוד שהצהרון לא בממלכתי י', הייתי שמחה לזה מאוד, בעיקר לאור הדלות וחוסר הסבלנות בהם נתקלתי בצהרון שהיה בביה"ס. וגם חוסר המקצועיות של המפעילות שלו, שהראשית בהן היא לדעתי ילדה בת עשרים ואחת, שאין לה המון כוח והבנה לילדים. מרכז ההעשרה ייפתח בבי"ס עידנים, ומי שרוצה מוזמן לפנות אלי במסר.

למעלה