צהרון או סבתא?

צהרון או סבתא?

תעזרו לי בעיצות בניסיונכם? בשנה הבאה הגדול עולה ל א' הקטנה לגן עירייה מה שאומר 2 צהרונים = 2400 ש"ח! ואני בדילמה אמא שלי מוכנה להיות איתם במקום צהרון למרות שקל זה לא ממש יהיה היא לא גרה באותה עיר נסיעה אומנם קצרה - רבע שעה הדילמה היא משני ההיבטים צהרון עולה ים בכסף איתה נסתדר בפחות היא לא בקו הבריאות המושלם ויכולים להיות ימים שתאלץ ללכת לבדיקות אני עובדת על פרויקט שאמור להסתיים בין נוב' לינואר לאור כל הנתונים האלה אני כ"כ לא יודעת מה להחליט ! נכון שבמקרה הגרוע נכניס לצהרון ? - אבל נפסיד את זה שהגדול היה בו - אולי .... מה דעתכן ?

chili3

New member
יש אפשרות למצוא צהרון לכמה ימים בשבוע בלבד?

ואז לסגור שהם בצהרון יומיים בשבוע ושלושה ימים עם אמא שלך וככה את לא "תוקעת" לה את כל השבוע ויהיו לה יותר אנרגיות בימים שהיא כן תיהיה איתם

סמדר ר

New member
זה יכול היה להיות פתרון מעולה, ככה בכל אופן

הגענו השנה להסדר עם הצהרון אצלנו: רשמנו את הפשוש (שגם עולה השנה לכיתה א', וגם בשנה הבאה יהיה הסדר דומה) ל 3 ימים בצהרון ושילמנו את החלק היחסי , כלומר קצת יותר מחצי ... אם יש לך אפשרות לקחת נערת תיכון ליומיים שלושה בשבוע, במחיר סביר, אני מקווה ... ויומיים נוספים תבקשי מאימך.

שירי ל

New member
סבתא

במקרה שזה לא יילך תפסידו צהרון אבל במקרה שזה כן יילך תרוויחו את סבתא וזה נפלא לילד. אגב, גם אני בסרט הזה אמא שלי שומרת על סהר, בניגוד לרצונה ובעל כורחה ולא עוזר לה כלום. וקשה לה מאוד. וקשה גם לי כי אני כל הזמן בלחץ שלא יהיה לה קשה, ולצאת על הדקה מהעבודה כי אני יודעת שבסוף יום העבודה היא מחכה לי בקוצר רוח אבל הכי חשוב זה טובתה של סהר והכי טוב לה עם סבתא.

גם אני בעד הסבתא, ולו רק בגלל הפוטנציאל

להעמקת ופיתוח הקשר בינה לבין הילדים. עצם זה שהיא הביעה נכונות, זה כבר חצי מהדרך. אם היא תצטרך ללכת לבדיקות - זה הרי לא יקרה כל שני וחמישי, אז תצליחו למצוא סידור. בשאר הזמן, את יודעת שהילדים בידיים הכי אוהבות שאפשר.

דווקא בקשר בינהם

אני הכי רגועה מדובר על אמא שלי שהיא מאוד מאוד קשורה אליהם וגם הם אליה בגלל זה אני יודעת שאיתם יהיה לי לב שקט

למעלה