צהל מציג : מקכ"ר

• פותח הנושא snift
  • פורסם בתאריך

snift

New member
צהל מציג : מקכ"ר

"מפקדת קצין כישוף ראשי" !! שימו לב לתגובה של טומי לפיד - פשוט קורע. השלב הבא : 1. שופר מקוצרר. 2. לכל מחזור בבה"ד 10 יצורף "מקובל מתלמד" אשר יתמחה בלחשי ריפוי. 3. חיל האוויר יפעיל מבצעים של "מקובל מוטס". לפני מבצעים חשובים יוטס מקובל מעל לשטח האוייב, ו/או מסביבו אם יתאפשר, כדי לקלל את האוייב ולהטיל עליו 'בילבול'.

DDN

New member
יש דברים שקשה להסביר.

אני עדיין מאמין שלמוסד יש יחידה של מכשפים לשעת חרום וקבוצת "מומחי על טבעי"

l o r e

New member
הכוהן החרדי

דומיינים: Protection ו-Trickery. כשרונות מיוחדים (1 + 1 אדם): יוזמה משופרת מיקוד מיומנות Bluff לא מקבל נשקים או שריונות מטעמי דת מיומנויות: מקצוע או מלאכה - גישה אסורה מטעמי דת. אומנות - התפלפלות Bluff ידע - דת (מוגבל לדת היהודית בלבד) כוחות מיוחדים: בנוסף לכוחות המיוחדים של הדומיינים, לכוהן יש כוח שנקרא "חליבת חילונים", שמחליף את גירוש האל מתים. בכל פעם שהכהן נפגש עם חילוני בעל השפעה, הוא יכול להשתמש בחליבה כדי להוציא ממנו מימון לישיבות. אפשרי מולטיקלאס עם נוכל (Rogue) ------------------------------------------------------------------ הכוהן היהודי הקלאסי הוא דווקא כוהן רגיל. דומיינים מתאימים הם Protection ו-Heal.

אגב כוהן חרדי

בגיליון 5 של "האורק" נכתבה כתבה בנושא, כולל מקצועות והצעות שונות + רקע, בכתבתו של מאיר ברקי "הכוהן היהודי". אתם בהחלט מוזמנים לקרוא, להגיב ולזרוק דברים (פרחים, דובי צעצוע, כסף...) על מאיר.

mishmishi

New member
כן זה בהחלט די מצחיק......

בכל אופן- שיהיה לכם בהצלחה.... אני כשאני יסיים י"ב (וכזה יגיע יקח עוד איזה 3 שנים) תהיה לי שנה וחצי של לא לעשות כלום!!!!!

למעלה