צהוב עולה

Funky Giraffe

New member
בעונה הבאה ייגמר לכם המזל :)

בסוף עוד יגיע מאמן יותר גרוע מספאחיה.

TeeAnTee

New member
פיני ופארקר חוזרים למכבי

ושבצ'נקו חוזר למילאן. פחחחח

Pootie Tang

New member
למישהו באמת איכפת מהליגה הזאת?

לא נראה לי שהשנה ראיתי יותר מארבעה משחקים. את הגמר פיספסתי בגלל העבודה, אבל גם ככה לא מעניין לי כבר לרואת את מכבי.

Y.L.N

New member
ניר אתה מסכן באמא שלי כמו אמיר עם הקהל

המעפן הזה של הכדורסל תמותו כבר

baby-g

New member
אני לא אתייחס לזה במיוחד אחר ש...

ביקשת ממני לנסות לארגן לך כרטיס לא? מה קרה כשזה פה בפורום ולא באס אמ אסים לא בכבוד שלך להתערבב עם הקהל של הכדורסל? חחחח סתם לקינוח משהו שעשה לי טוב על הלב

Y.L.N

New member
כאילו זה לא מה שאני אומר לך כל החיים

סתם רציתי לצאת מהדכאון של הדרבי יא אומלל :)

U G I

New member
כלא 6 צהובים אה?

אוסישקין לא יזוז ! 1, 2, 3 איזה רימון אכלתם

כאב לי. אני אוהד של מכבי (לא בדם) ולקראת סוף

המשחק כבר נהייתי בעד הפועל. רציתי שהם יזכו בזה כי אין מה לעשות הגיע להם, במיוחד בגלל טעות השיפוט שיכלה לגרום לתוצאת המשחק להיות אחרת לגמרי. אפילו שאני אוהד מכבי חבל לי שקבוצה ששיחקה יותר טוב הפסידה אליפות בגלל שופט וזאת הייתה ללא ספק השנה היחידה שהפועל הייתה יכולה לזכות בתואר, עם הסגל החלש של מכבי, זה כבר לא יקרה בזמנינו.

DJ$upreme

New member
קודם כל למכבי הגיע לקחת אליפות

כיוון שהיא נתנה עונה הרבה יותר טובה מירושליים. חוצמזה כל ההתבכיינות של טפירו על הפאול תוקף, זה היה CLOSE CALL יכל ליפול לכל צד, שארפ בהחלט התיצב רק אולי מוקדם קצת זה הכל. כאילו שלא שרקו המון שריקות נגד מכבי כולל צעדים טפשיים. שלא לדבר על הפאול שהוא עשה על שארפ בהתקפה קודם שהיה ברור לגמרי ובכל זאת הוא התבכיין כמו נקבה. אליפות לא צריכה לדעתי ליפול על משחק אחד אבל אם כן, ירושליים הוכיחו שאין להם אופי יכולת ומנהיגות לקחת גם משחק כזה ולכן האליפות מגיעה למכבי למרות ששיחקה במשחק הזה ספציפית, פחות טוב.

אליפות בטוח לא צריכה להיות מוכרעת על משחק אחד

הלוואי היינו יכולים לראות סדרה שלמה בין 2 הקבוצות האלה השנה, כולם היו מרוויחים מזה, גם המנהלת הייתה מרוויחה מזה כסף. בכל מקרה אני חושב שהמאזן של הפועל העונה הוא קרוב מאוד למכבי, למכבי היו העונה 2 הפסדים והפועל קצת קצת יותר. תקן אותי אם אני טועה. אם זה נכון אז הטיעון של למי הייתה עונה יותר טובה בטל.

למעלה