צהבת דחוף

צהבת דחוף

לפני שבוע +יומיים ילדתי פגית מקסימה במשקל1800 כבר שבוע יש לה צהבת היא מגיעה לרמות של 15 בערך יורדת ל12 ועולה שוב האם זה בסדר אצל פגים

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifלהולדת הפגית ../images/Emo13.gif

אני גלי אמא של מאור בן 4.4 שנים , שנולד במשקל 1 ק"ג בשבוע 27 להריון ואמא לאופק בן 1.5 שנה נולד בשבוע 40 במשקל 3,600 ק"ג. קודם כל מזל טוב להולדת הפגית שלכם , ואם אפשר לשמוע קצת יותר פרטים כמו שבוע הריון,למה היתה לידה מוקדמת איך הייתה הלידה???.... לגבי הצהבת אני ממש לא יכולה לעזור לך כי אני לא זוכרת מה היה למאור , אני רק זוכרת שמדי פעם החזירו והורידו לו את המשקפיים של הצהבת , אני ממש לא זוכרת את הערכים שצריכים להיות. בכל אופן , אני מקווה שתשארי איתנו ושנשמע קצת יותר פרטים על הפגית שלכם שנולדה במשקל יפה מאוד ( יחסית ) גלי כל שנבקש לו יהי...

קודם כל מזל טוב

באיזה שבוע נולדה הפגפגית? ארני אבא לאיה שנולדה 845 גרם בשבוע 25+6. היינו די הרבה זמן עם צהבת. כמובן שהיה רצוי בלי והרמות שאת מציינת בהחלט גבוהות (גם רמות של 6-7 למיטב זיכרוני אינן נמוכות כלל). הגיוני שתצטרכו לעבור בדיקות שמיעה אחרי השיחרור בגלל הצהבת, ולאו דוקא בגלל הפגות. יש אמא אחת בפורום "הורים לתינוקות" שאתמול בדיוק סיפרה על הבן שלה שהיה בעל רמות צהבת גבוהות. אולי כדאי לך לשאול גם שם. בכל מקרה, ברוכה הבאה. באיזה בית חולים אתם?

קרן פ

New member
מזל טוב!../images/Emo140.gif

ברכות להולדת הפגפגית, שתתחזק ותצא מהר מהפגייה
גם בן סבל מצהבת לאורך כל האישפוז בפגייה, יומיים בטיפול אור, מפסיקים ואז אחרי יום שוב עלו הערכים...אז הסבירו לי שזה נורמלי ואחת האחיות יעצה לי להפסיק קצת עם חלב אם ולתת לו יותר תחליף, כי חלב אם יותר שומני ותהליך הפירוק שלו יותר קשה לגוף - ניסיתי וזה אכן עזר. תרגישו טוב, קרן

ברוכה הבאה!!../images/Emo39.gif

איזה משקל יפה לפגית שנולדה..יש לה כבר שם?? שתרגיש טוב ונשמח לקבל פרטים ועדכונים. (אני אמא לליאל שנולדה בשבוע 29 במשקל 1138 גר' וכיום בת שנה ושלושה חודשים...)

../images/Emo57.gifתודה לכולם../images/Emo20.gif

היא נולדה בשבוע 34 במשקל 1800 בגלל צירים ופתיחה של 5 ולאחר 20 דקות פתיחה מלאה נולדה בלידת ואקום היום עשו לה בדיקת שמיעה ואת התוצאות נקבל מאוחר יותר הם אומרים שעשו לה אולטראסאונד ראש אחרי הלידה והם ראו כתמים שחורים במח היום או מחר הם צריכים לחזור על הבדיקה ויכול להיות שזה רק טכני לפחות כך אני מקווה וחוץ מזה יש לה חור באחד החדרים והיום צרכים לעשות אקו לב קוראים לזה VSD וחוץ מזה היא תינוקת מקסימה ויפה אני משתדלת להיות אופטמית אני מקווה שהיו לי בשורות טובות יותר חמסה|

למעלה