צדק צדק תרדוף

yaely2

New member
מנהל
צדק צדק תרדוף ../images/Emo5.gif

השבוע חיכה לי בתיבת הדואר פתק בדבר "דואר רשום", ידעתי מיד מי המוען, "בית משפט לתביעות קטנות" בדבר תביעה שהגשתי נגד טכנאי אנטנות. כדי להזכיר לאלה שלא היו אז בפורום, אספר שהטכנאי הנ"ל הבטיח לי מכשיר אלחוטי שאתו אוכל לראות בחדר שינה, מבלי להעביר חוטים בסלון. מאחר והתלבטתי הבטיח לי שיחזיר לי את הכסף כשלא אהיה מרוצה. המכשיר הזה לאחר יומיים התגלה לי כלא נוח לי, והבחור סרב להחזיר לי את הכסף שהיו בסכום של 1345ש"ח, לאחר הפצרות החלטתי להגיש תביעה על 1345 ₪. היה דיון השופט שמע את שנינו ואמר שיפסוק וישלח תוצאות הביתה. הנה אני מול המעטפה, פותחת אותה. השופט פסק 1345 ש"ח את מלוא הסכום לטובתי, כמו כן 300 שקל נוספים עבור הוצאות משפט.

מנורה

New member
../images/Emo47.gifיעלי ../images/Emo106.gifעכשיו תקני לך משהו

יפה ומענג ותהני מגיע לך

p a l o m a

New member
למעוניינים/ות (פזי?..) הלילה מהשעה

3.00 ועד 6.00 בבוקר ברשת ב' 3 שעות של שירי מלחמת העולם השניה - למעונינים... לילה טוב ושבת שלום

אנימו

New member
פלומה - תודה. אבל נשאלת השאלה

מתי נפנה ללינת לילה?????????ובעיקר אם לפני כן נאזין לתכנית הנחמדת של מושיק טימור.

p a l o m a

New member
../images/Emo20.gif יש לי הרגשה אנימו

שהמאמץ להשאר ערים (נים לא נים...) ברצף יהיה כדאי הפעם..אפילו כתבתי כבר לרשת ב' ובקשתי לברר היכן ואיך ניתן יהיה לרכוש את הדיסקים... אז שיהיה כיף................

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב ../images/Emo51.gif על העידוד../images/Emo24.gif

בכתב ההגנה טען התובע שלא דיברתי ולא יידעתי אותו שיש בעיה, לכן למשפט הבאתי דף עם "פרוט שיחות" של בזק, שם ראו בברור כמה דיברתי עם הנתבע, ומתי. מה שעשה רושם על השופט, שאני תוך שבוע התקנתי חיבור לאנטנה על ידי חברה אחרת שגבתה ממני פחות מחצי מחיר (600 ש"ח). ההתקנה הזו, לדעת השופט הוכיחה שלא באתי להתחכם, אלא באמת רצוני היה בסך הכל באפשרות לראות טלוויזיה מחדר השינה. למנורה, שוברת את הראש מה לקנות לעצמי, יש לך או לכל אחד אחר רעיון? אבל זה באמת, ברצינות. אודה לכם. ושוב תודה למתייחסים,

מנורה

New member
בוקר טוב יעלי ממליצה על פינוק בספא

פרטים במסר המשך יום של כיף

למעלה