זכה בכתר קוצים, כמעט כמו ישו, והוא בכלל מחובבי מוחמד והירח.
אמנה מספר ניסיונות שנעשו ליישובה:הרי הוא אומר, בִּנְפֹל אֽוֹיִבְךָ אַל תִּשְׂמָח (משלי כ"ד יז), ולהלן הוא אומר וּבַאֲבֹד רְשָׁעִים רִנָּה (משלי י"א י), כיצד יתקיימו שני כתובים הללו?
פואטי.זכה בכתר קוצים, כמעט כמו ישו, והוא בכלל מחובבי מוחמד והירח.
סלח לי @dory30 - אויבי עוד לא נפל, והמוות שהוא הותיר אחריו לא הותיר בי הרבה רחמים או אהדה לרוצח. לא לוחם חירות, ל איש שמאל ולא נעליים.
בנפול אויבך אל תשמח. ובלי קשר, אני שמח שהוא לא מתהלך חופשי. מגיע לו למות בכלא.צדק פואטי?
היה מועיל יותר לו היית יודע את הסיבה בגינה "בנפול אויבך אל תשמח".בנפול אויבך אל תשמח. ובלי קשר, אני שמח שהוא לא מתהלך חופשי. מגיע לו למות בכלא.
מקור וסיבה הם שני דברים שונים. נדרש ניתוח טקסט כדי להבין את הסיבה, ציטוט לא יוביל לכך. לידיעתך, הסיבה היא למנוע שאננות. אל תסיק מנפילת אויב אחד שכך יובסו כל אויביך. חגיגת נפילת האויב עלולה להוביל לשאננות ולזלזול ביכולותיו של אויב אחר ובכך להוביל למפלתך.בבקשה, מתוך ויקיפדיה:
מטרתו של ספר משלי הוא לצוות על השומע לשמור על מוסר ולהתנהג בדרך מסוימת. כאן מחבר ספר משלי ממליץ לקורא שלא יחגוג את הכישלון של אויבו.
וואוווווו, זה יותר חזק ממה שאני הבאתי ... נפילת האחד תוביל לשאננו>!מקור וסיבה הם שני דברים שונים. נדרש ניתוח טקסט כדי להבין את הסיבה, ציטוט לא יוביל לכך. לידיעתך, הסיבה היא למנוע שאננות. אל תסיק מנפילת אויב אחד שכך יובסו כל אויביך. חגיגת נפילת האויב עלולה להוביל לשאננות ולזלזול ביכולותיו של אויב אחר ובכך להוביל למפלתך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.