לא מסתדרת עם עצמי
New member
צדקת!
כן צדקת הם באמת לא שווים אותנו, וזה כנראה יקרה למרות הכל ההתנתקות מההורים מהמשפחה שזה כבר משהו שאני לא מסוגלת לסבול! להגדיר אותם כמשפחה לא מסוגלת, והכי נורא שצדקת והפסדתי אותך
הכל יתבצע כן באמת הכל כנראה הניתוק וקור והכל יקרה אבל אתה לא תיהיה, באמת היה לי משהו אמיתי איתך מה שאיתם כנראה לא יהיה, את התיהום שנפער בנינו אני מוכנה לסגור את התיהום שנפער איתם ובעיקר איתו אני לא מוכנה לסבול, לא יכולה לשבת אפילו לאכול לידם! מרגישה כל כך זרה במשפחה שלי, שוויתרתי עלייך למענם וזה לא שווה כל כך לא שווה!!! והכי גרוע לומר את הדבר הזה שצדקת כל כך צדקת שהיום אני יודעת שזה לא יחזור יודעת את הטעות שעשיתי ויודעת שהפסדתי בקרב הזה גם אותך וגם אותם, לעולם המצב לא ישוב לקודמו לעולם אני לא אסלח ולעולם לא אוכל להסתכל בעיניים התמימות שהיו לי ל"משפחה" הם לא משפחה בעיני ולא מסוגלת לשבת לידם או לשמוע אותם, כן נהייתי אנטי אליהם והיום אם אתנתק זה יהיה בגללי ולא בגללך וזה ידרוש יותר אומץ כי אתה לא תיהיה שם לתמוך ולעזור אלא אני ועצמי והרבה הלבד שלי. אז רציתי לומר שעם כל העצב שוב צדקת!
כן צדקת הם באמת לא שווים אותנו, וזה כנראה יקרה למרות הכל ההתנתקות מההורים מהמשפחה שזה כבר משהו שאני לא מסוגלת לסבול! להגדיר אותם כמשפחה לא מסוגלת, והכי נורא שצדקת והפסדתי אותך