צדקת...

Big B

New member
צדקת...

כל מה שמסופר פה הוא מקרה אמיתי והשיר נכתב בשעת מצוקה... ואני רציני אז תגיבו חופשי איך שבא לכם.. אבל אני מבקש שרק מי שרציני יגיב לשיר למה השיר הזה מאד מאד חשוב לי .... תודה... צדקת באתי אלייך עם מחלה חסר אהבה זהו שמה אותי רפאת תוך כדי סבל אני נרפאתי אני התחזקתי ילד מבולבל אלייך באתי לקחת אותי והתחלת לעבוד אמרת לעצמך : הילד הזה יסבול לא עוד... פזמון: צדקת שאמרת שאם אהיה לבד לא אהיה חזק צדקת שאמרת שאת פוחדת שאהיה סתם ברק ומה עכשיו? אמרת שאני בבועה משלי שכיף לך איתי הבעיה אצלך ברק ולא אצלי... חבל שהם לא מכירים אותך כמוני אמרת עיצבן אותך אבל שתקת אז עברנו את זה ונפתחתי לאנשים ראיתי שהחיים לא חייבים להיות קשים תודה ילדה עזרת לי המון והלכתי להביא ת´כובעון פזמון: צדקת שאמרת שאם אהיה לבד לא אהיה חזק צדקת שאמרת שאת פוחדת שאהיה סתם ברק ומה עכשיו? רק אחרי הבגידה התאהבתי אותך שברתי אבל את האהבה אצלי חיזקתי עליי כבר לא סמכת אני בגדתי ואת לא הלכת פחדת שאני יפול ויחזור להיות כמו שהייתי יושב בבית ושואל: אבל ה´ מה עשיתי ? רחמת עליי ואני לא ראיתי את בכית ואני אותך כיסיתי באמת אהבת אותי.. ואני רציתי אותך יחד איתי פזמון: צדקת שאמרת שאם אהיה לבד לא אהיה חזק צדקת שאמרת שאת פוחדת שאהיה סתם ברק ומה עכשיו? זה נגמר זה לא יכל להמשך כבר לא היה ביננו אש מה איתך עכשיו אני לא יודע... ובקשר אליי , צדקת אני אוכל את הכובע שוב אני בודד ובזכות המילים אני עומד ת´עצב שלי אני מודד מרגיש את מה שהיה ההוא שלח לי אותך כרז שוב כואב לי אני לבד נכון שזה לא יהיה כך לעד... נכון שזה לא יהיה כך לעד... פזמון: צדקת שאמרת שאם אהיה לבד לא אהיה חזק צדקת שאמרת שאת פוחדת שאהיה סתם ברק ומה עכשיו?

ק ר ח

New member
ווואו

אז נכון הכותרת היא וואו,אחי,השיר עדיין לא מושלם אבל לדעתי האישית הוא די קרוב להיות מושלם ובוא אני יסביר לך על מה אני מדבר:לדעתי צריכים להיות לשיר שלושה בתים באורך מינימלי של 12 שורות או עשר לפחות,כאשר הפזמון בא באמצע ובשיר שלך זה ארבע בתים קצרים וזה סתם עושה ת´שיר יותר ארוך אז תערוך ת´שיר לשלושה בתים זה קודם כל ב.כבר אמרתי לך מה אני חושב על הפזמון,הוא טוב מאד,אל תיגע בו,תשאיר את זה ככה ג.תוסיף יותר חרוזים ודימויים ד.אתה כבר יודע,אם תה צריך עזרה נעבוד על זה ביחד ונעשה משהו בן ז***
ה.השתמשת בנשק הכי טוב לכתוב ת´שיר הזה:רגשות וזה טוב מאד סך הכל לדעתי טוב מאד,רק תוסיף ת´שינויים הנ"ל

kodman

New member
תגובה

זה בהחלט נחמד - קצת יותר מידי בתים קצרים. וגם אתה צריך להתמקד יותר בנושא, ואם זה שיר עם רגש אז איך פתאום הגעת עם הכובעון? זה נראה כאילו עבדת עליה ובסה"כ רצית חישגוז
בסה"כ תעבוד על זה ויכול לצאת נחמד ביותר.

Big B

New member
מסתתר

משהו מאחורי הכובעון.. :) כרגיל אני לרשום שאני יודע שהשיר לא ערוך סופית אבל עדיין התגובות שלכם חשובות לי מאד בתנאי שזה לא קללות ודברים כאלה כמו שהיה פה בעבר.. אשמח לקבל עוד תגובות...

ק ר ח

New member
ברק מה זה?

כרגיל אני לרשום שאני יודע שהשיר לא ערוך סופית-אתה עולה חדש??? "כרגיל אני לרשום..."????

Big B

New member
כי

נפל לי הקססה..... סתם סתם כתבתי מהר וככה יצא.... :)

Short Stuff

New member
אני לא נוהגת להגיב על דברים

שכתובים פה בדרך כלל, אבל אני חייבת לציין שמאוד אהבתי. אחלה של כנות, אני אוהבת את זה. בקשר לזה שזה קצר... אני לא חושבת שיש לשיר אמיתי מספר מדוייק של שורות. אם זה מה שהרגשת צורך לכתוב, במספר שורות האלו, אז אל תשנה. אני, בכל אופן, אהבתי את זה ככה. כבוד. שורט

Big B

New member
מי שמתארגן איתנו...

שיהיה ב 1 בדיוק מתחת לבית של קרח ביי.... :)

da^Lord

New member
אני אגיד לך מה טוב בזה

זה בא מהלב, ואמיתי. לפחות ככה אני מרגיש כשאני קורא את זה. נכון שיש עוד מה לעבוד על מבנה השיר סידור הבתים החרוזים וכו´, אבל זה כבר בקטנה. אהבתי את הפזמון.

Big B

New member
הלורד..

עשה לי את היום..... וחבל שלא באתם היה נחמד בואו תשמעו.... ישבנו ופארק ואז באה משטרה ואמרה לנו לעוף משם.... אז עפנו ואז מצאנו את עצמנו 6 אנשים ברכב אחד... הו או.... לא טוב... אז אמרנו נשים את קרח בבגז´ של האוטו .... אז לא אמרת לי קרח אז איך היה בבגז´ כל הדרך? וזהו.... סיפור נחמד.. סיפור אמיתי ששווה הקפצה....

אמרתי לך שההצלחה תגיע!!!

זוכר מה אמרתי לך באיסיקיו,תפרסם את השיר... ואני שמחה שפירסמת,ואתה רואה קיבלת רק תגובות טובות. ואני שמחה שככה,זה רק אומר שאתה לא מתייאש,יש אנשים שאם היה קורה להם את מה שקרה לך כאן בפורום,היו מתייאשים ולא כותבים יותר... אז רק בהצלחה..חמודי ואתה יודע כבר מה אני חושבת על השיר הזה כי אמרתי לך
)

Big B

New member
תקשיבו...

אין לי נושא להקפצה אז חבר שלי קרח נתן לי עצה.. לקחתי אותה ותראה מה יצא.. די כבר עדי אתה סתם מדבר... לך תזיין ת´מוח למישהו אחר.. חבר שלי חיים עושה היום מסיבה לכבוד הגיוס הוא עושה אותה נשתה נעשן עד שתיפול השן נסחוב נבלע על הזריחה.. וכל זה רק בשביל הקפצה.. היה נחמד לא.. שורטי אמרה שכן.. אז כנראה שאני לא סתם מסכן.. אולי איתה עוד אתחתן....? שורטי מה את אומרת?

ק ר ח

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו אז מה אתה ושורטי מתחתנים??? יש רק בעיה אחת! הכלה עוד לא יודעת את זה.....אההה...עזוב שהיא גם עוד לא ראתה את החתן חחחחחחחחח

Big B

New member
עדיף...

שלא תראה את החתן שלא יהיה פה אונס.... חכה לא שכחתי את שבי מאתמול זה יבוא לך בהפוכה אל תשכח את מה שרשום לי בחתימה...

למעלה